Kosmetiikka

TED BAKER TUOKSUJA

Tuotteet saatu

Ted Bakerin tuoksuja on kiva esitellä blogissani vuosikymmenen viimeisenä postauksena ja toivottavasti saat näistä hieman vinkkejä, mikäli mietit uutta tuoksua.

Olen tässä muutaman hetken tuoksutellut näitä kevyen pirskahtelevia ja ulkonäoltään suloisia tuoksuja. Ted Baker vaatteita olen kaupoissa katsellut ja varsinkin laukuista olen aina tykännyt. Mutta en ollut edes aiemmin tiennyt, että Tedillä on myös tuoksuja ja muuta kosmetiikkaa. Nytpä sekin asia selvisi.

Tämä Ted Bakerin kaunis roosa pullo, suloisella rusetilla ja tuo rusettihan on muuten se tunnetuin juttu, joka koristaa Tedin laukkuja, on tuoksu on nimeltään Est.`88. Raikas, pirteä ja itsenäisen naisen tuoksu.

Latvatuoksuna: mandariini, petigrain ja kardemumma

Sydäntuoksuna: lilja, ruusu, neroli

Pohjatuoksu: vetiver, pehmeä puu ja meripihka

Tyylikäs ja hienostunut Ted`s Sweet great Mia on viehkeä ja lämmin tuoksu.

Latvatuoksuna: sitruuna, vadelma ja mustaviinimarja

Sydäntuoksu: ruusu, kielo ja freesia

Pohjatuoksuna: patsuli ja meripihka

Ted Baker Ted`s Sweet Great Ella säteilee itsevarmuutta ja saa päät kääntymään.

Latvatuoksu: bergamotti, sitruuna ja mustaherukka

Sydäntuoksu: ruusu, jasmiini ja appelsiininkukka

Pohjatuoksu: myski, vanilja, vetiver ja santelipuu

Ted Baker Ted`s Sweet Great Polly on rohkea, tyttömäinen ja toivoton romantikko.

Latvatuoksu: mandariini, punaiset marjat ja persikka

Sydäntuoksu: jasmiinin,kuusaman ja pionin kukat

Pohjatuoksu: vanilja, valkoinen myski, patsuli ja meripihka

Pidän noista pikkupulloista, sillä koon puolesta, 30 ml tuoksua, voi huoletta kantaa mukanaan matkoilla ja käsilaukussa päivittäin. Tuoksut ovat minusta juuri päivätuoksuiksi sopivia ja eivät ole liian voimakkaita.

Vuodenvaihteen kunniaksi järjestän arvonnan yhdestä näistä tuoksuista instagramin puolella. Voit siis osallistua siellä @kristallikimara tiliä seuraamalla. Ohjeet löytyvät sieltä, joten tervetuloa arvontaan ja onnea kaikille osallistujille! Blogin yläkulmasta oikealta pääset suoraan tililleni.

Nyt alkaa olla aika valmistautua juhlimaan tämän vuosikymmenen loppumista ja toivottaa uusi vuosikymmen 2020 tervetulleeksi. Mihin ihmeeseen nämä vuodet oikein katoavat! Ajattelimme mennä ulos syömään miehen kanssa, kippistää vuodenvaihteen kunniaksi ja sitten katsomaan vähän ilotulitusta kaupungille. Millaisia suunnitelmia sinulla on tälle illalle?

Oikein mahtavaa ja onnekasta UUTTA VUOTTA kaikille!

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *