Sisustaminen

KORUT JÄRJESTYKSEEN

Yhteistyössä Mastermarkbrands

Tuote saatu

Korut järjestykseen ja turhat tavarat pois. Näin joulun ja uuden vuoden juhlinnan jälkeen, minulla usein tulee tarve järjestellä kotia ja tavaroitani. Kun on vielä pari lomapäivää jäljellä, niin parasta oli tarttua toimeen.

Aloitin kyllä ensin alakerrasta ja keräsin joulukuusenkoristeet pois ja kuusi lensi saman tien pihalle. Joskus minulle on tullut ihan haikea olo, kun joulua laittelen pois, mutta nyt se oli jotenkin vapauttavaa. Uusi vuosi ja uusi alku, joten tästä se lähtee.

Ennen joulua minulla ei ollut energiaa siivota lipastoani, vaikka se pursuili paketteja ja rasioita ja meikkejä, jotka olivat tiensä päässä, tai muuten eivät minulle sopivia.

Nyt kävin läpi kaikki huulipunat ja niiden värisävyt ja annoin pois suuren määrän huulipunia ja järjestin sitten ne omat sävyni kirkkaan punaiset, tummemmat punaiset ja oranssit ja korallit omiin laatikoihin. Kyllä sinne vielä jäi niitä ehkä-punia pyörimään.

Saman mullistuksen tein vielä kynsilakoille. Jopas tuli kivasti tilaa ja jokaiselle oma paikkansa. Olen suosinut noita muovisia Palaset-laatikoita, mutta nyt lisäsin vielä vahvasta pahvista keräämiäni laatikoita, niiden muovisten lisäksi ja hyvin toimii.

YAMAZAKI KORULIPAS

Korut minulla ovat usein pölyn peitossa ja sekaisin pitkin pöytää, vaikka niillä kyllä on ollut paikka tuon tekemäni peilitarjottimen päällä. Kun lipasto oli siivottu, oli pakko myös puuttua tuohon korujen sekamelskaan.

Mastermarkbrand tarjosi tyylikästä apua tähän ongelmaan, sillä Yamazaki korulipas on rasia, joka kätkee sisäänsä neljä kerrosta. Voit lajitella siis korusi rasiaan eri kerroksiin ja mahtuu sinne myös hiuskoruja ja asukorujakin.

Yamazaki korulipas on tyylikäs ja kaunis näin avonaisena, mutta suljettuna se pitää korut pölyttömänä. Minä kun ompelen tässä samassa tilassa, niin ilmankos sitä pölyä riittää. Mutta nyt voin siis säilyttää korut suljetussa rasiassa.

Loppujen lopuksi päädyin karsimaan vielä koruistanikin osan pois ja vain osan asettelin tämän tyylikkään rasian uumeniin. Kaikkia kun en kuitenkaan jatkuvasti käytä, vaan joitakin näyttävämpiä koruja vain juhlissa.

Olin ajatellut vielä tuulettaa askarteluvarastoani ja heittää turhat jutut sieltäkin pois, mutta yllättävän kauan tämän järjestelyn tekemiseen meni, joten taidan jatkaa toinen päivä. Tiedän, että nuo askartelulaatikot ovat oma ongelmansa, koska saan laatikot vain vaivoin kiinni ja tietysti täytyy miettiä tarkkaan, että säästänkö ja onko oikeasti tarvetta ja mihin mitäkin kannattaa edes säästää.

Näin siis minun uusi vuoteni alkoi. Mitenkäs siellä? Onko suunnitteilla suurempia tai pieniä projekteja kotona?

8 Comments

 • Souliina

  Tuo korulipas on yksinkertaisen tyylikäs, joka kestää aikaa sekä katseita, upea?

  Pitäisi itsekin tehdä samanlainen inventaario kotona, niin meikkikaapin kun muunkin osalta. Sä olet ollut todella tehokas ja vitsi mitä ihanuuksia sieltä sinun kätköistä löytyykään?

  • Minna

   Kiva ja tyylikäs korulipas kyllä pitää lipaston päällisen rauhallisena ja tavarat säilyy järjestyksessä.
   Joskus pitää vaan pistää töpinäksi ja nyt sattui sellainen hetki. No eipä näitä usein tule ?

 • Mia / Beauty Highlights

  Tuollainen korulipas olisi kyllä kätevä! Mulla myös meni viime viikko suursiivotessa, johon käytin ruhtinaalliset neljä päivää 😀 Työhuone koki kokonaan muodonmuutoksen ja siitä tulossa juttua myös blogiin. Kyllä nyt kelpaa naputella uudessa ympäristössä 🙂

 • 1nallepuh

  Tyylikäs korurasia joka pitää korut järjestyksessä. Tänään keräsin joulun pois ja kuusi lähti samassa rytäkässä. Pientä järjestelyä havaittavissa ja lupasin itselleni, että tämä jatkuu kunnes kaikki hoidettu. Saa nähdä kuinka käy, vaikka täytyy myöntää, että on mukava katsella kun tavarat on järjestyksessä ja koti siisti ja puhdas?
  Hyvää alkavaa viikkoa⚘

  • Minna

   No tästä se arki taas alkaa ?
   Meillä oli kaunis kuusi, mutta pelkäsin, että se alkaa enemmänkin mua aivastuttaaa. Viisaampaa oli viedä se pois ja samalla koko joulu laatikkoon ja uutta peliin. Tuli tosiaan laatikoihin järjestys ja tyylikkäässä koruradiassa on kiva säilyttää korujakin. Kyllä se järjestys on aina kivempaa kuin sotku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *