Kosmetiikka

KAUNIITA KEVÄÄN SÄVYJÄ

Tuotteet saatu

Kauniita kevään sävyjä on hiukan hankalaa kuvitella, kun ulkona on tuulista ja pimeää. Tammikuu kaikessa ankeudessaan saa minut haaveilemaan keväästä ja ihanista aurinkoisista päivistä.

Miten kauan tätä pimeyttä on vielä jaksettava ja ainaisia sateita. Tammikuu tuntuu piinaavan pitkältä, vaikka niin se on aina minusta tuntunut. Varsinkin täällä eteläisessä suomessa.

Tulisi edes vähän lunta, jotta tulisi hieman valoisampaa, koska muuten alkaa vaikuttaa siltä, että elämme kiduttavan pitkässä ja ikuisessa syksyssä.

Oli siis syytä, näiden ajatusten pyöriessä päässäni, koittaa piristää itseäni jollakin tapaa. Otin ja avasin testiin saamani laatikon, joka hehkui kauniita kevään sävyjä, kynsilakkojen muodossa.

Mavalan kevätkokoelma Pacific Dream, on täynnä suloisia keväisiä ja keveitä sävyjä ja näitä katsellessa alkaa jo nähdä valoa ja varsinkin kauniita sävyjä, siellä tunnelin päässä.

Kun hyvin sattuu, saattaa aurinko hetken näyttäytyä ja kullata peltojen pientareilla kasvavia heiniä kauniiksi. Kummallista, miten sitä janoaa tuota auringonpaistetta ja kun se vähänkin kurkistaa, niin silloin on syytä rientää ulos siitä nauttimaan.

Hieman auringon kultaamia sävyjä, saattaa löytyä näistä kevään Pacific Dreams kynsilakoista.

Kermamaisen vaalea Vanilla ja hempeä oranssinen Fresh Melon, ovat suosikkejani näistä Pacific Dream kokoelman sävyistä. Kalpealle iholle en ihan vielä halua tätä sävyä laittaa, sillä luulen niiden sävyjen hehkuvan kauniimmin aavistuksen päivettyneellä iholla.

Tyttäreni onkin juuri nauttimassa auringosta Kanarialla, joten ehkäpä hän haluaa palattuaan testata tätä sävyä, ruskettuneella ihollaan.

Pinkit ja hempeät vaaleanpunaiset sävyt toimivat aina keväällä ja kun kynsilakan nimenä on Honolulu, en voi olla muistelematta häämatkaamme, jonka teimme 23 ja puoli vuotta sitten kyseiseen kaupunkiin.

Reipas, pirteä pinkki säväyttää rohkeaa, kun taas hillitympi ja hento vaaleanpunainen sopii tyyliä tavoittelevalle.

Viileän harmaassa Cortinassa ja siniharmaassa Lagoonissa, joka sihtaa aavistuksen turkoosiin, on sävyt, jotka todellakin vievät ajatukset kauas hiekkarannoille ja turkoosinsiniseen meren aaltoihin.

Yllättäen koen siinä kuitenkin jotakin talvea ja haaveilen pakkasesta, lumesta ja sinisestä hetkestä illansuussa. Niinpä päädyin lakkaamaan kynteni Cortinan harmaalla sävyllä.

En halua tuomita tammikuuta täysin, sillä toivon edes himpun verran sitä lunta ja piristävää pakkasta. Sellaista kunnon talvea ja tähtitaivasta kaipailen, joten pakkohan tammikuullekin on antaa mahdollisuus näyttää vielä parhaimmat puolensa. Eiköhän se meikäläisen toive lumisateista kuitenkin jossakin vaiheessa toteudu.

Pacific Dream kokoelma on myynnissä helmikuusta lähtien, joten kannattaa olla valppaana, mikäli tykästyit näihin Mavalan sävyihin. Kokemuksen mukaan, lakat saattavat kuitenkin olla jo aikaisemmin kaupoissa, kuin tuo mainittu helmikuu.

Millaisia fiiliksiä sinulla on tästä talvesta ja tammikuusta? Onko sinusta keväästä puhuminen ja sen odottaminen liian aikaista?

12 Comments

 • Sini

  Oi nuo kaksi harmaan eri sävyä on niin nätit! <3 Tammikuu ei ole kyllä yhtään tuntunut tammikuulta pakkasten puuttumisen takia, mutta keväästä ei mun mielestä vielä voi puhua 😀 Jospa kunnon talvikin vielä tulisi!

  • Minna

   Minäkin tykkäsin noista harmaista sävyistä, vaikka aina lämpimät sävyt minua kiehtovat enemmän:) Tammikuu on ollut kyllä niin surkea, mutta toki talvihan tässä on alussa ja varmasti me saadaan vielä sitä lunta ihan riittämiin:) Mä taidan olla ikuinen kevät-fiilistelijä:)

  • Minna

   Toi on niin totta, että se on kökkö, juuri tällaisena:) Ihmeesti se pakkanen ja lumi piristävät ja aurinko tietysti myös:) No, ehkäpä ne sieltä kohta tulevat ja rytinällä:)

  • Minna

   Joo, nämä kaikki kyllä oli kauniita sävyjä ja varmasti tulen näillä lakkaamaan innoissani:)
   Hyvä, että rajoitit lakkaamiset kynsiin eikä sentään sormiin ja varpaisiin lipsahtanut:D

 • Souliina

  Kyllähän tämä lohduttoman pitkä pimeys tuntuu jättävän jälkensä vähän jokaiseen. Mutta täytyy sanoa, että onpahan kauniin sävyiset lakat tosissaan <3

  Harmaat sävyt on niitä minun lemppareita, mutta tuo Fresh Melon -sävy näyttää todella ihanalta päivettyneellä iholla-uskoisin <3

 • 1nallepuh

  Vau, mitä sävyjä! Voisin kokeilla vaikka kaikkia!
  Kyllä se piristää päivää vaikka vain kynnet lakkaisi, pieni vaiva, iso ilo.
  Kurjaa kun tammikuu on niin musta, lumi toisi piristystä ja valoa päiviin. Saa nähdä tuleeko lunta ja jos tulee kuinka paljon ja kauanko se maassa pysyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *