Lifestyle

ARVOTAAN WANHAINTANSSIMEKKO

Jälleen koittaa Wanhaintanssien aika ja monella nuorella naisella on kaunis tanssiaismekko hankittuna. Mekon lisäksi tarvitaan kaikenlaista, kuten kengät, kampaukset, korut ja iltalaukut. Olen näistä kirjoittanutkin pari vuotta sitten täällä blogissa antaen vinkkejä ja ideoita tanssiaisiin tyttären kokemusten pohjalta.

Tämä on ihanaa aikaa nuorille naisille, jotka pääsevät leikkimään yhden päivän verran prinsessaa. Kaikki tämä kuitenkin maksaa ja olen surukseni kuullut, että useampi tyttö saattaa jättää tanssit tanssimatta, koska tanssiaismekkoon ei ole varaa.

Meillä on Wanhaintanssiaisiin ommeltua tanssiaismekkoa parikin kaapin perukoilla turhan panttina. Liekö syynä se, että minä rakastan näitä juhlavia asuja ommella. Haluaisin nyt ilahduttaa sellaista nuorta naista, joka ei jostain syystä ole saanut itselleen mekkoa hankituksi ja haluaisi kuitenkin palavasti osallistua tanssiaishuumaan. Joten arvon tämän tyttären mekon seuraavin säännöin:

Arvonta järjestetään Instagramissa, joten tämän sivun ylälaidassa oikealla, on instagram-ikoni, josta painamalla pääset instatililleni. Jos menet suoraan instan kautta, niin tili löytyy nimellä @kristallikimara.

Etsi tämä sama kuva, kuin tässä postauksessa ja seuraa tiliäni @kristallikimara ja tägää henkilö, jonka toivoisit voittavan arvonnassa wanhaintanssimekon. Mikäli haluat tägätä useamman henkilön, on sekin mahdollista.

Mekko on kokoa S, mutta siinä on hiukan liikkumavaraa. Tyllialushame nostaa hametta kivasti, mutta se ei ole välttämätön. Arvonnassa palkintona on vain itse mekko, ei alushametta. Pituutta mekolla on 144 cm olkapäältä mitattuna, eli noin 160 cm ja vähän päälle olevalle tytölle mekko olisi sopiva. Toki tämä käy hyvin tanssiaisiin, vaikka nilkat näkyisivätkin.

Arvonta alkaa nyt heti ja kestää 25.1. 20 saakka. Onnea kaikille arvontaan!

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *