Sisustaminen

PIENI VAALEA KOTI

Pääsin vierailemaan ystäväni pienessä vaaleassa kodissa ja sain luvalla kuvata muutamia pieniä juttuja, hänen kodistaan.

Suloinen citykodin eteinen on kutsuva ja vaikka tilaa ei liioin ole, niin siihen mahtuu juuri se oleellinen, lipasto peileineen ja kaapit ulkovaatteille ja kengille. Peili on saatu lahjoituksena, sillä ystäväni pelasti sen roskalavalle joutumiselta.

Keittiössä pystyy kokkailemaan pienelle porukalle ja baaritaso toimii hyvin ruokailutilana parille hengelle. Pannunalusen olen joskus tehnyt ja lahjoittanut hänelle ja on ilo huomata, että se on vielä käytössä.

Leveällä ikkunalaudalla kimalteleva kissa saa rauhassa venytellä kaktuksen vierellä.

Matkoilta löytyy aina jotain kotiin tuotavaa, joten tämäkin love-lamppu on kiva tuliainen ulkomailta.

Pieniä somia esineitä, kuten puuhevonen, vaikkakin hieman haalistuneena, on kaunis pieni yksityiskohta.

Koska asunnossa on korkeat huoneet, oli kuulemma valaisimen löytäminen haastavaa. Valaisimen täytyi olla riittävän suuri, sillä liian pieni lamppu olisi näyttänyt hassulta.

Tässä talven horroksessa alkaa olla valmiina miettimään uusia sisustusjuttuja meidänkin kotiimme. Jotenkin se sisustusinto nostaa kummasti päätään.

Joulun jälkeen lähti jo iso olohuoneen nukkamatto, joka oli sellainen riesa ja pölynkerääjä, ettei ikinä enää hankita vastaavaa. Nyt olisi sitten katseltava mattoja, mutta luulen, että annan ajan kulua ja se löytyy, kun löytyy. Olohuonetta olisi kiva sisustaa muutenkin uusiksi, joten pitänee alkaa etsimään ideoita.

Miten siellä? Joko sisustusinnostus alkaa nousta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *