Kosmetiikka

ISADORAN KEVÄTMEIKIN IHANUUDET

pr tuotteita saatu

Isadoran kevätmeikin ihanuudet ovat täällä. Eli on jälleen koittanut aika, jolloin suuri osa kosmetiikkabrändeistä ilmestyy markkinoille esittelemään kevätuutuuksiaan ja näin tekee myös Isadora.

Isadoran kosmetiikkamerkki on jo monelle tuttu ja se onkin kovin suosittu juuri suhteellisen edullisen hintansa ja takuuvarman laatunsa puolesta.

Kevät on siitä ihanaa aikaa, että kosmetiikkatuotteet pursuilevat juuri näitä raikkaita ja energisiä värejä tai sitten hyvin hentoja ja hempeitä sävyjä.

Nyt näyttää Isadoran Spring makeup 2020 keväässä olevan heleät värit vallalla. Avainsanana meikissä on pitkäkestoisuus ja väreiksi voi silmiin valita oranssia, kirkasta keltaista tai sinistä ja vihreää.

Isadoran kevätmeikin ihanuudet, olivat minusta herkullisen väriset huulipunat. Pehmeitä persikan ja korallin sävyjä esiintyy huulia kosteuttavissa ja muotoilevissa Lip Desire Sculpting Lipstic punissa ja näihin löytyy myös samaa sävyä olevat huultenrajauskynät.

Ilahduin, että nämä kaikki huulipunasävyt olivat minun väreihin sopivia ja nämä huulipunat ovat todella kestäviä huulilla ja silti kosteuttavia. Punan pigmentti tuo huulet houkuttelevasti esille.

Rakastuin suorastaan tähän rohkean punaiseen Vibrant Tangerineen. Muut sävyt ovat ylimmässä kuvassa Living coral ja seuraavassa Spring peach.

Wonder nail kynsilakkoihin on tullut uusia sävyjä, eli 428 Neo Mint, 430 Forever blue ja 429 Vibrant Tangerine. Kynnet lakataan erivärisillä lakoilla, osa kynsistä yhdellä ja osa toisella tai kahdella lakalla erilaisia kuvioita.

Silmille saadaan kissamainen rajaus, kun rajaus vedetään luomivakoon. Rajausväreinä on 24 tuntia kestävä Intense Eyeliner Forest green ja Forever blue. Luomiväripaletit ovat Forever blue ja Neo mint. Nämä sävyt jäävät pysyvästi valikoimaan.

UUSI VOIDEMAINEN LUOMIVÄRI KESTÄÄ

Mielenkiintoisin uutuus oli nämä todella kestävät luomivärit Active all day wear eye shadow. Ne ovat voidemaisia, vettä hylkiviä, runsaspigmenttisiä ja pysyvät aamusta iltaan. Todellakin kestää niin, että oli ihan haastetta saada ne illalla puhdistettua pois. Mutta silmämeikinpoistoaineella ainakin lähtee.

Pieni varoituksen sana ensikertalaiselle tuotteen käyttäjälle. Minä nimittäin sipaisin heti tuotteet saatuani luomiväriä ronskisti luomelle ja siihen se aika nopeasti jämähti. Eli tätä kannattaa laittaa ihan pieni piste aluksi aplikaattorilla ja levittää sormella luomelle suhteellisen nopeasti häivyttämällä.

Sivellintäkin suositeltiin, mutta en ole sitä vielä testannut, sillä sain lopputuloksen onnistumaan parin harjoittelukerran jälkeen niin hyvin, että työkaverikin huomasi uuden sävyn ja kehui silmiäni.

Kannattaa hankkia tuo vaalein sävy, Ivory base, joka on pohjustuksena hyvä ja sillä voi sitten korjailla, mikäli luomiväri ei asetu kunnolla siihen, mihin sitä suunnittelee. Ivory toimii siis häivyttäjänä loistavasti.

Parasta näissä luomiväreissä on se, ettei tarvitse pelätä, että luomiväri on epäsiististi luomivaossa, sillä vielä illalla 12 tunnin jälkeen, luomivärit ovat ojennuksessa.

Muut sävyt pohjustussävyn lisäksi ovat 05 Lavender blue, 06 Camel ja 04 Marsala.

Tuotteet tulevat myyntiin tammi-helmikuun vaihteessa. Hinnat näissä kevään uutuuksissa ovat 9 eurosta noin 15 euroon.

Mitä mieltä olet Isadoran kevään sävyistä ja näistä meikkiuutuuksista?

12 Comments

 • Tiia Koivusalo

  Oi noita nestemäisiä luomivärejä. Sillä muistan, että vuosia sitten omistin nestemäisen lilan IsaDoran luomivärin ja se oli oma lemppari, oli kauheaa, kun valmistaminen lopetettiin. IsaDoralla muutenkin on maailman paras kimalleluomiväri ja on markettikosmetiikan aatelia. Mahtavaa, että on tullut uusia nestemäisiä luomivärejä. ?Kieltämättä nuo huulikynät näyttää herkullisilta myös, todella freesit sävyt. Nämä meikit taas menneet ohi, mutta sieltä se tiedote löytyi Gmailin tarjousosiosta. ?Mutta pääsin kuin pääsin kurkkimaan vielä lisää. Luomareissa hauskan rohkeat sävyt.

  Ihanaa viikon jatkoa Minna❤️?❤️

  • Minna

   Hyvin kuvattu, että markettikosmetiikan aatelia, sillä tuotteet oikeasti ovat sitä mitä lupaavat. Kimalle-ja juhlameikit Isadoralta ovat minustakin niin ihania, että ahkerasti täällä on luomivärejä sudittu:) Huulipunat kynän muodossa ovat käteviä ja vielä on käytössä jo vuosia sitten saadut vastaavat kynät. Kiva, ettei näiden hinta ole turhan kova, jotta mahdollisimman monella on vara näitä ihanuuksia hankkia:)
   Mukavaa loppuviikkoa sinne ja pikku-kisulille terkut <3

   • 1nallepuh

    Kivoja kevät sävyjä ja ihan kuin sulle tehtyjä? kynsilakat ottaisin heti käyttöön ja varsinkin se sininen oli ehdoton suosikki?Joskus nestemäisiä luomivärejä käyttänyt enkä oikein ehkä osannut mutta ei mitään henkilökohtaisia suosikkeja. Tosin siitä on aikaa ja ehkä jotain voisi taas kokeilla.
    Ihania värejä ja kiva, että hinta edullinen⚘

    • Minna

     Nämä oli kyllä todella kuin mulle tehtyjä sävyjä:) Sininen onkin aika hempeä ja kaunis sävy noissa lakoissa. Nestemäinen ei ehkä kuitenkaan tässä ole oikea sana, sillä ne ovat enemmän voidemaisia, jotka muuttuvat luomilla puuterimaisiksi ja sen vuoksi niitä ei voi jäädä pitkäksi aikaa hinkkaamaan, vaan suhteellisen nopeasti on homma tehtävä:) Päälle kun sitten laittaa vielä glitteriä, niin tulee aika kiva iltameikki. Mutta joo, kyllä se harjoittelua vaatii:)

 • -Helen

  Pitääkin tsekata Isadoran uutuudet ja niiden tuotteet yleensäkin. Enpä ole niitä käyttänyt sitten nuoruusvuosien. Käytimme ystävieni kanssa samaa suosittua huultenrajauskynän sävyä ja aina joku osasi sanoa milloin tuote oli loppuunmyyty ja milloin sitä löytyi taas. Oi, nostalgiaa 🙂

  • Minna

   Kyllä kannattaa katsoa, sillä Isadora on yllättäjä ja niin moneen tuotteeseen olen tykästynyt ja minä kun ennen vain käytin selektiivisen puolen kosmea:) Huulnreajauskyniäkin on tässäkin setissä juuri huulipunakynien sävyisiä eli löytyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *