Kosmetiikka

MILK SHAKE KEVÄTMEIKKI CLARINSILTA

Tuotteet saatu pr-näytteet

Viime viikolla esillä oli Isadoran kevätmeikin ihanuudet ja nyt on vuorossa Clarins ja Milk Shake -kevätkokoelma. Upeita tuotteita tässäkin kokoelmassa.

Clarins tuo kevätkokoelmassa 2020 esille persikkamaidon kosmetiikan ihmeelliseen maailmaan. Persikkamaidosta tiedetään, että se pehmentää ja hoitaa ihoa, sekä tuo iholle ravintoa. Tuotekoostumukset ovat entistäkin miellyttävämmän tuntuisia.

MILKY BOOST

Maitopullon näköisiin muovipulloihin pakatut maitomaiset, väriltään valkoiset meikkiemulsiot, sisältävät mikrohelmiä. Kun mikrohelmet joutuvat ihon kanssa tekemisiin, ne muuttuvat värillisiksi, sulautuen ihonväriin. Valkoinen väri pysyy mikrokapseloinnin ansiosta levityshetkeen saakka ja myös tuotteen hoitavat ominaisuudet säilyvät mikrokapseloinnin ansiosta.

Luomukiiviuute ja persikkamaito tekevät tuotteeseen Milky booster- yhdisteen, jossa kiivi tuo energiaa ja persikka pehmentää ihoa kahdeksan tunnin ajan. Tuotteessa on myös anti-pollution yhdiste, joka suojaa ilman epäpuhtauksilta. Tämä yhdiste löytyy kaikista Clarinsin tuotteista. Milky boostissa on myös C-vitamiinia, joka antaa piristystä päivään.

Pienessä pullossa on kaksinkertainen määrä meikkivoidetta, verrattuna tavallisiin meikkivoidepakkauksiin ja söpö valkoinen muovipullo on tietysti kierrätettävä. Ei se ole niin kaunis, kuin aiemmat Clarinsin lasipullot ja purkit, joihin olemme tottuneet, mutta kätevä ja kevyt.

Milk Shake kevätmeikki Clarinsilta on siis pakkaustyyliltään hiukan aikaisempaa erilainen. Clarins on ryhtynyt tekemään arvojensa mukaista työtä eli suojelemaan ja kunnioittamaan luontoa. Viisasta Clarinsilta siirtyä tekemään näitä luontoa suojelevia tekoja, jotka auttavat vähentämään edes hiukan jätteitä.

Taidan ottaa pikkupullot kyllä omaan kierrätysprojekteihin tai ainakin sitten matkalle matkapulloiksi. Ovat kuitenkin aika söpöjä ja sopivat juuri sinne litran minigrippiin.

Tässä kuvattuna meikkivoide heti kohta levittämisen jälkeen tummemmasta vaaleampaan 04, 03 ja 02. Näitä voi käyttää vaikka aluksi vaaleinta ja kun aurinko ilmestyy ja antaa hieman päivetystä, niin voi siirtyä seuraaviin sävyihin, joita kaikkiaan on neljä. Sekoitellakin voi, jos ei kunnolla saa ominta sävyä aikaiseksi. Levitin meikkiemulsioita iholleni kevyesti, jotta siitä näkee, kuinka se on aluksi ihan valkoista, mutta kasvojen iholle se kannattaa levittää kunnolla.

Meikkiemulsiossa on muuten hauskan pirteä tuoksu. Voide peittää ihan hyvin, mutta tarvitsen peitepuikkoa pahimpiin punotuskohtiin, kuten nenään. Sen verran tätä jo testasin. Kivan kevyt tuote, joten kesällä varmasti loistava. Muistutan kuitenkin, että aurinkovoidetta kannattaa laitella ensin alle, sillä sitä tämä tuote ei yllätyksekseni sisältänyt.

LIP MILKY MOUSSE HUULIVÄRI

Lip Milky Mousse on kevyt vaahtomainen huuliväri, joka mukautuu huulien sävyn mukaan ja tuoksuu hyvälle. Tämä ei minusta vastaa huulipunaa, joten menee sellaisena kevyenä päivätuotteena. Testasin tuota mansikan sävyä huuliini ja voin todeta, että on todellakin kyse erilaisesta ja mielenkiintoisesta huulituotteesta, mihin minä ainakin olen tottunut. Jos pidät kevyistä, läpikuultavista ja hiukan mattamaisista sävyistä huulillasi, niin tämä on juuri sinulle.

Lip Milky Moussen sävyjä on kuusi ja myös tässä tuotteessa on persikkamaitoa.

VOIDEMAINEN LUOMIVÄRI OMBRE SATIN

Ihanaa tässä Milk Shake -kevätkokoelmassa on varsinkin tuo koralli voidemainen luomiväri Ombre Satin, joka muuttuu puuterimaiseksi luomilla. Sillä saa kauniin kevyen sävyn luomille ja sitä voi myös kerrostaa.

Olen tykännyt näistä luomiväreistä kovasti, mutta jonkin ajan kuluttua ne tahtovat kuivahtaa, vaikka kannen kuinka tiiviisti kiertää kiinni. Tässä pitää siis olla vieläkin tarkempana, kuin minä olen ollut.

JOLI BLUSH POSKIPUNAT

Kuin karkkeja konsanaan, ovat nämä uudet poskipunasävyt ja mitkä rasiat! Todella kauniit, yksinkertaiset, mutta tyylikkäät. Toisaalta raidallisuus jotenkin tuo myös Marimekon mieleen, mutta nyt on kuitenkin kyse Clarinsin Joli Blush poskipunien kahdesta uudesta sävystä, Cheeky pink ja cheeky peach.

Ihastuttavia uusia meikkituotteita Clarinsin Milk Shake – kokoelmassa ja nyt helmikuusta lähtien myynnissä. Meikkiemulsio 42e, Lip Milky Mousse 22 e, Ombre Satin 25 e, Joli Blush 44 e.

Innostuitko Clarinsin uutuuksista?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *