Kosmetiikka

BLOGISYNTTÄRIT JA ARVONTA

Jälleen on vuosi vierähtänyt ja on aika blogisynttärit ja arvonta järjestää. Arvonnan palkintona on kosmetiikkatuotteita, joita olen kerännyt osan blogin puolelle ja osan myös instagramiin. Arvontoja on siis kaksi ja ne ovat eri arvontoja, joten molempiin saa osallistua.

Mitä se seitsemän vuotta bloggaajana pitää sisällään? Paljon aikaa tietokoneella, liiankin paljon sekä enemmän ja enemmän olen huomannut olevani kännykkä kädessä. Mutta tässä hommassa on pakko olla ajan tasalla, vaikka ei se aina kyllä mahdollista ole.

Yhdessä vaiheessa kirjoiteltiin ja puhuttiin paljon hitaasta bloggaamisesta, missä tapetille nousi se, kuinka monta kertaa viikossa tekee postauksia. Itse en ole ajatellut kenenkään tahtia, vaan olen keskittynyt omaan juttuuni. Kukin tekee tavallaan.

Olen toki testaillut sitä, että montako päivää kannattaa pitää väliä postausten tekemisessä, mutta nuo luvut eivät millään ole verrannollisia, sillä usein ne ovat sidoksissa aiheeseen.

Välillä on haastavaa tietää, mikä lukijaa kiinnostaa ja mikä taas ei lainkaan. Tämän takia en välttämättä aina postaile tasaiseen tahtiin ja toivon, ettei se vaikuta blogin seuraamiseen.

Teen yleensä kosmetiikkaan liittyen yhden postauksen viikossa, käsitöihin eli ompelemiini vaatteisiin yhden postauksen. Myös sisustukseen tai kierrätykseen liittyvästä aiheesta ideoin mielelläni vielä yhden. Joskus olen vain niin innoissani jostain tekemästäni jutusta, että se pitää heti saada tänne, vaikka olisinkin jo postannut jostakin tekemästäni vaatteesta, joten aina tämä rytmi ei toimi.

Olen siinä onnellisessa asemassa, että minulla on bloggaamisen kautta löytynyt ystäviä, joiden kanssa voi jutella myös muusta, kuin blogijutuista. Toki usein tapaamme juuri vaikuttajille suunnattujen tapahtumien yhteydessä ja aina ei ole aikaa jäädä pitkään juttusille, sillä työt kutsuvat. Mutta on mukavaa, että näin aikuisenakin löytyy ihania ihmisiä, joihin on saanut tutustua.

Olen saanut matkustaa ja osallistua upeisiin tapahtumiin, minkä bloggaus on minulle mahdollistanut ja ilolla juhlistan seitsemän vuotiasta Kristallikimaraa. Kiitos teille, jotka blogiani seuraatte!

Nyt siis arvontaan! Kuvassa oleva meikkisetti voi olla sinun, joten kommentoi millaisia/mistä aiheesta olevia postauksia toivoisit blogissani olevan jatkossa? Arvonta alkaa heti ja loppuu perjantaina 14.2. klo 23.00

31 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *