Lifestyle

YSTÄVÄNPÄIVÄN ETKOILLA ALL-DAY BRUNCH JA KUKKALOISTOA

Yhteistyössä Raflaamo ja Ravintola Venn Helsinki

Ystävänpäivän etkoilla All-Day-brunch ja kukkaloistoa, joka sai jokaisen lehdistötilaisuuteen saapuneen vieraan ihastelemaan ja huokailemaan. Miten upea kattaus! Näiden kukkien kuvaamisesta ei tahtonut millään tulla loppua ja miten kauniisti myös Ravintola Vennin väki oli kattauksen sovittanut kukkasiin.

Kukkaloistosta vastasi Riia Koivisto ja Fab Floral ja miten ihanasti pelkät kukat jo tuovat iloa ja lämpöä ja siihen vielä tapaaminen ystävien kesken. Niin ja en ole vielä edes päässyt tuohon Al-Day-Brunssin suitsuttamiseen.

KUKKIEN LOISTOA JA IDEOITA KATTAUKSEEN

Keskitytään nyt ensin näihin kukkasiin. Riia nimittäin antoi meille kivoja ideoita, miten leikkokukilla saa upeasti kukkaset elämään ja hehkumaan. Kannattaa kirpparilla katsella tarkoilla silmillä, sillä sieltä Riia oli muuten pongannut upeita jättisuuria kahvikuppeja ja niihin hän teki kauniita asetelmia.

Kahvikuppiin kannattaa rutistella vihreää kanaverkkoa ja siihen pystyy sitten työntämään leikkokukkien varret. Vihreää siksi, sillä se metallinen on liian kova käsille. No voi, minulla on juuri sitä metallista varastossa, mutta ehkä tuo vihreä sopii kuitenkin paremmin.

Kukkien varret kannattaa lyhentää sopivan pituisiksi ja irrottaa niistä alemmat lehdet, jotta ne eivät lillu kasteluvedessä ja saa vettä limaiseksi. Kannattaa aloittaa joillakin vihreillä oksilla eli vaikka Eukalyptuksen osia vähän tukemaan ja sitten lisätään kukkasia, eri värejä yhdistellen.

Hauska idea on myös asetella kukkaset jäätelötötteröihin, jonne on laitettu kukkien tulppia. Niitä, joita saa mukana, kun ostaa vaikka yksittäisen ruusun. Näitä tulppia voi ostaa myös erikseen.

ALL-DAY BRUNCH

Idea Vennin viinibaarien All-Day-Brunch:iin on saatu siitä, että ihmiset mielellään istuskelevat viinillä esimerkiksi ostospäivän tai työpäivän jälkeen ja sitten alkaakin tehdä mieli jotakin pientä suolaista huikopalaa. Tähän sopii siis loistavasti idea All-Day-Brunchista, pientä suolaista kuohuvan lasillisen kera. Vaikka siinä on nimike brunssi, niin tämä ei ole kuitenkaan tiettyyn aikaan sidottu.

Brunssipöydässä tarjolla oli:

Comte-juustoleipää, Clabro salamia, kylmasavulohta, minulla kananmunaa, koska olen allergien kalalle, aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja, pikkukurkkuja, lohkoperunoita piripirimajoneesilla, mansikka-avokadosalaattia sekä kinuskimunkkeja, pähkinäsuklaata ja vadelmia, 12 cl kuohuviiniä, kahvia/teetä

Koko homma maksaa vain 19 e S-kortilla. Maistuis varmaan sullekin!

Päälläni oli ompelemani uusi kultasulkainen mekko, josta teen postausta myöhemmin.

Kiitos kivasta illasta! Tänne menen kyllä uudestaan miehen tai ystävien kanssa!

4 Comments

 • Tiia

  Olipa ihana ilta ja ei voi kyllä ymmärtää miten edullinen tuo brunssi on ja S-etukortilla vielä saa edullisemmin vaikka edullinen olisi muutenkin.

  Kaikki maistui todella hyvältä ja taitavan Riian kukat ja tietenkin seura. ❤️?❤️

  Ihanaa viikonloppua Minna❤️?❤️

   • 1nallepuh

    Miten kauniita ja herkullisia kuvia? totta, ettei kukkien ainoa oikea paikka ole maljakko vaan mielikuvitusta saa käyttää siinäkin asiassa!
    Herkullisen näköinen brunssi, kyllä maistuisi minullekin?
    Rentouttavaa viikonloppua⚘

    • Minna

     No ei sitä aina hoksaa, kunnes joku näyttää, mutta hauska idea. Heti aloin katsomaan kaikkia kuppeja vähän eri fiiliksillä. Brunssi oli tosi mahtava ja hinta juuri passeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *