Kosmetiikka

MON SUN IHONHOITOA KÄSILLE JA JALOILLE

tuotteet saatu pr-näytteet

Mon Sun ihonhoitoa käsille ja jaloille on hyvä tehdä näin talven loppumetreillä. Kädet kuivuvat ja samoin myös jalat talvella, vaikka ei niin talvista olisikaan. Syynä on tietysti kuiva sisäilma ja onhan siellä ulkona kuitenkin viileätä.

Mielenkiintoista on huomata tämmöisen talven jälkeen, sillä en todellakaan usko, että sitä enää tulisi, miten eri tavalla iho on reagoinut tähän vuodenaikaan. Kasvojen iho on pysynyt suhteellisen rauhallisena ja punoitustakin on vain maltillisesti, verrattuna kylmiin talviin. Nyt kun pakkasta ei ole pahemmin ollut, niin minun ihoni on ollut melkeinpä normaali.

Toista on käsien ja jalkojen kanssa. Ahkera käsienpesu näin flunssakautena, sekä paperisiin pyyhkeisiin kuivaaminen, rasittaa ainakin minun käsiäni ja kuivattaa niitä toden teolla. Onhan ilma silti kylmempää, kuin keväällä ja kesällä, joten kyllä ne kädet helposti tahtovat rohtua, jos vaikka useinkin kulkee ilman käsineitä tai ottaa käsineitä usein ulkona kädestä pois.

Sain jopa peukalon ihon aivan rikki, kynnen vierestä ja tyhmyyttäni menin sitä vielä repimään. Kyllä osaa olla naurettavan kipeä, sellainen pieni pipi.

IHONHOITOA KÄSILLE

Oli sopiva aika testata uutuutta Mon Sunilta, käsille tarkoitettua Nighttime Wonder naamiota. Tämä naamio ravitsee yöllä käsiäsi ja hoitaa ne sileiksi aamuun mennessä. Peukalonpäänikin oli mennyt askeleen paranemisessa eteenpäin ja enää sitä ei kuumottanut ja tykyttänyt. Kädet tuntuivat todella pehmeiltä. Tuoksu on aluksi aika voimakas, mutta laimenee hetken kuluttua.

Kun sinä nukut kauneusuniasi, ylellinen käsinaamio poistaa epäpuhtauksia ja pehmentää käsiesi ihoa. Tämä naamio sisältää 7 % kuorivaa AHAA:ta, 5% PHA:ta, papaiinientsyymiä ja puhdistavaa merilevää.

Kannattaa helliä talvikädet kuntoon naamiolla, sillä tämä ei voisi enää olla helpompaa. Uusi kerros lakkaa kynsille ja kädet kaunistuvat silmissä.

Mon Sunin toinen uutuus on All Time Healer, jota voi käyttää kaikenlaisiin ihon rohtumiin ja karheuksiin. Paksu voide rauhoittaa ja hoitaa ihoa.

IHONHOITOA JALOILLE

Jalkojen hoidon, siis sellaisen täydellisen jalkahoidon, haluan mielelläni jättää ammattilaiselle. Mutta kun jalkahoitoon aika on vasta ensi viikolla, niin jalkapohjan karheuksille on annettava pikaista ensiapua. Iho on kantapäiden kohdalla todella karhea ja kuiva.

Kuorinta Bedtime Polish tuotteella, saa jalat uskomattoman pehmeiksi. Jopa niin hyvät tulokset sain, kun ensimmäistä kertaa tätä saunan lauteilla testasin, että unohdin kokonaan laittaa tuota yönaamiota jaloille. Kyllä, myös jaloille on yönaamio, joka pehmentää ja ravitsee jalkojasi. Varsinkin jos jalkasi ovat väsyneet, olet ollut kaupungilla tai seissyt pitkän työpäivän jalkojen päällä, niin tämä tehopari kyllä auttaa. Lisäksi näillä tuotteilla on miellyttävä tuoksu, mutta aluksi se voi vaikuttaa voimakkaalta.

Kuorintatuote on vegaaninen ja se sisältää kuorivia entsyymejä ja luonnollista hohkakiveä. Rauhoittavaa ja ihoa korjaavaa kaurauutteen beetaglukaania ja allantoiinia sisältävä voide hellii jalkoja pitkän päivän jälkeen.

Kicks myy Mon Sun tuotteita.

Milloin sinä olet viimeksi tehnyt käsi- tai jalkahoidon? Nyt voisi olla aika helliä käsiä ja jalkoja ja testata Mon Sun ihonhoitoa käsille ja jaloille.

2 Comments

  • 1nallepuh

    Enpä muista koska olisin itse kunnon jalka tai käsi hoitoa tehnyt…. pientä huoltoa muttei sen kummempaa. Jalkahoidoissa kosmetologilla kerran vuoteen ja käsihoidossa ehkä kerran käynyt.
    Ihanaa kun joku hoitaa mutta ei olis iso homma itsekään tehdä. Noita Mon Sun tuotteita voisi kokeilla⚘

    • Minna

      Se käsi- tai jalkahoito usein tuppaa unohtumaan, mutta se on varsinkin jalkoja ajatellen välillä suotavaa. Kun esimerkiksi seisoo paljon päivän aikana, on jalat kovilla ja niitä täytyy hoitaa, jotta ei tule isompia ongelmia. Kovettumat ja kuivat jalkapohjat ovat niitä vaivoja, joita on kuitenkin joskus helppoa itsekin hoitaa. Mutta ihanaa on tosiaan käydä ammattilaisen hoidossa:) Kokeile ihmeessä noita Mon Sun tuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *