Lifestyle

LEMPI DAY SPA -HENGÄHDÄ HETKEKSI

Yhteistyössä Lempi Day Spa ja Press Pr d`oro

Lempi Day Spa -hengähdä hetkeksi – kehotus, sattui niin sopivasti, sillä tällä viikolla on kiirettä töiden jälkeen piisannut. Edellisenä päivänä syöksyin töiden jälkeen kasvohoitoon, josta tulee juttua erikseen ja seuraavana päivänä oli vuorossa jalkahoito. Hengästyneenä kiiruhdin, jälleen suoraan töistä, Lempi Day Spa- hoitolaan, joten olikin aika pysähtyä ja rauhoittua ja kuunnella kehotusta.

Oli ihanaa astua rauhalliseen ja harmoniseen ympäristöön ja nauttia perusteellisesta jalkahoidosta. Minulla oli mahdollisuus valita, yhteistyön puitteissa, minkä hoidon ottaisin, joten valitsin Lempi Day Spa Unelma -jalkahoidon. Se kestää 90 minuuttia ja hoito oli kyllä ihana kokemukseltaan.

Yleensä olen ottanut jalkahoidon ulkomailla, matkoilla ollessani, hotellissa olevan hoitolan yhteydessä. Välillä hoidot ovat olleet vähän sitä ja tätä, mutta toki olen saanut hyvääkin palvelua.

Täällä kotimaassa minulla ei ole pahemmin tullut käytyä jalkahoidossa, joten nyt kun siihen oli mahdollisuus, halusin kokea sellaista perusteellista jalkahoitoa, jonka jälkeen jalat ovat höyhenenkeveät.

Marian kanssa kävimme ensin jutustellen läpi allergiat ja sain juoda rauhoittuen lasillisen vettä. Kiireessä kun tulee usein unohdettua juoda ja näissä hoidoissa on tärkeää muistaa, että kehossa alkaa hoidon jälkeen aineenvaihdunta toimia vilkkaasti, joten juominen on suositeltavaa.

Maria myös esitteli minulle tuotteita, joita hoidossa käytetään ja avasi hiukan Lempi Day Spa:an filosofiaa: Jokainen hoidoista on sinua ja hyvinvointiasi varten luotu kokonaisvaltainen elämys, joka jättää lempeän jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen.

Tunnelma on hoitolassa tärkeää, jotta asiakas pääsee nauttimaan myös esteettisistä ja hoitolan filosofiaan sopivista somisteista. Muutamat esineet, joita myös käytetään hoitojen yhteydessä, ei pelkästään somistuksessa, luovat oman rauhaisan ilmapiirin. Aika tavallaan pysähtyy ja kuten Lempi Day Spa:an esittelyssä sanotaan, niin täällä saa rauhaa arjen kiireiden keskellä.

LEMPI DAY SPA -HENGÄHDÄ HETKEKSI

Unelma jalkahoito aloitetaan antamalla jaloille ensin aromaattinen jalkakylpy. Varpaiden kynnet siistitään, jalkapohjan karheudet hoidetaan ja jalkoihin laitetaan asiakkaan toivoma lakkaus, Nailberry lakalla. Minä valitsin oranssiin taittuvaa punaista, kuinkas muuten.

Olen aika kova kutiamaan jalkapohjista, joten pelotti, että miten selviän siitä, kun jalkapohjia rapsutellaan ja hierotaan. No muutaman kiherryksen jälkeen sain itseni vapautumaan ja rentoutuneena ajatukset vaelsivat muualle, joten en kärsinyt kutittavasta tunteesta.

Kun kynnet kuivuvat ja jaloille on laitettu kuoriva naamio vaikuttamaan, niin alkaa stressiä poistavan päähieronnan vuoro. Tiukka nuttura vaan auki ja Marian taitavat ja voimakkaat painallukset päänahkaan, vievät viimeisetkin huolet unholaan.

Lopuksi hoito huipentuu japanilaiseen vyöhyketerapiaan, jossa minulle valittiin allergioista johtuvien hengitystieongelmien vuoksi painallukset, jotka auttavat tähän ongelmaan. Jalkoja ja sääriä hierottiin aprikoosiöljyllä ja jestas, miten se tuntui vaikuttavan koko kehoon. Vyöhyketerapiassa oikeat otteet todella toimivat.

Hoidon jälkeen olisi ollut ihanaa vain jäädä siihen lämmitettyyn tuoliin nukkumaan, sillä niin hyvälle se tuntui.

Hoidossa käytettiin ylellisiä Bamford luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita.

Jalkahoito, kasvohoito, hieronta tai mikä vaan hemmotteluhoito on paikallaan aina silloin tällöin. Tosin usein sitä vaan varaa ajan kampaajalle ja unohtaa, että kyllä se kehokin kaipaa huoltoa, myös ulkopuolelta. Varsinkin, kun huomaa miten upealta se tuntuu itse hoidossa ja se tunne myös jatkuu jälkeen päin.

Nyt on siis jalat kevään kunniaksi hoidettu ja tällä kyllä pärjää pitkälle. Tässä tuli jo ihan keväinen fiilis, kun lähdin auringon paistaessa kävelemään kaupungille. Liekö syynä tuo höyhenenkeveä askel:)

Kiitokset Press d`oro ja Lempi Day Spa ihanan hemmottelevasta Unelma -jalkahoidosta.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *