Lifestyle

KIHARAKAMPAUS KEVÄÄKSI

Yhteistyössä Kampaamo Pesula

Olen useampaan kertaan suitsuttanut kestokiharoiden perään, joten oli jälleen aika laittaa hiukset kuntoon ja saada kiharakampaus kevääksi. Toki minulla nämä kiharat, jos ne ovat onnistuneesti tehty, kestää melkein vuoden. Tai minä olen onnistuneesti pärjännyt niiden kanssa tuon ajan.

KIHARAKAMPAUS KEVÄÄKSI

Nyt oli siis jälleen permiskiharoiden teon aika. Pääsin juuri sopivasti, ennen paria tulevaa matkaa, istahtamaan tai suoraan sanoen viettämään aikaa kampaajan tuolissa, kampaamo Pesulan Annan ja Mikon käsittelyssä.

Minulla kun on tuota paksuutta hiuksissa, niin tämä sessio kestää aina tovin jos toisenkin. Pelkästään rullien käärimiseen meni 50 rullaa, joten kyllähän siihen aikaa menee. Toki rullien koko ja määrä riippuu siitä, kuinka pientä kiharaa haluaa. Nyt annoin vapaat kädet muuten, mutta toivoin luonnollista lopputulosta, jossa olisi isoja ja pieniä kiharoita sekaisin.

Rullausta ennen, minulta leikattiin korppulatvoja pois reippaasti, sillä hiukset olivatkin kasvaneet jo ihan älyttömästi. Olihan siinä tietysti se hyvä puoli, että sain hiukset kiinni, myös kaikki niskahiuksia myöten. Tällä kampauksella pärjäsin jonkin aikaa, mutta tuskaa se alkoi loppuaikana olla. Huvittaa se, että kun tietää pääsevänsä kohta kampaajalle, niin tuntuu, ettei niitä viimeisiä päiviä millään enää jaksaisi taistella hiusten kanssa.

Kun rullat on kasteltu permanenttiaineella ja odoteltu tovi, on vuorossa hiusten perusteellinen huuhtelu ja sen jälkeen rullien päälle laitetaan kiinnitysaine. Kiinnitysaineen vaikutusajan jälkeen rullat poistetaan ja laitetaan vielä keratiinihoito. Lisäksi hiukseni värjättiin ruusukullan sävyllä, joten harmaat ja muut tyvikasvut sai piiloon.

Minä haluan hiuksien hoidon olevan helppoa ja saada kampaukseni suhteellisen nopeasti valmiiksi, kun pesen hiukseni. Siksi minulle käy nämä kiharatyylit parhaiten. Pesu ja hoitoaineet, sekä diffuuserilla kuivatus, tekee kiharoiden hoitamisesta helppoa.

Aluksi, kun permanentti on uusi, saattaa olla hieman haastavaa saada se toimimaan haluamallaan tavalla, mutta parin pesun jälkeen hiukset ovat tottelevaisempia. Pörröisyyttä minulla usein tulee tässä alussa, mutta kunnon hoitavat ja kosteuttavat tuotteet auttavat.

Kaikkien kiharakampausten pohjalle kannattaa laittaa kunnon muotoilutuotteet, jotta kiharoiden kanssa pärjää. Kosteuttava muotoiluvaahto Noahilta, sopii hyvin kiharalle ja se laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin. Tuotteita löytyy linkin takaa verkkokaupasta. Hiusten voi hyvin antaa kuivua myös luonnollisesti ja sehän aina säästää hiusta ja vähentää pörröisyyttä.

Kiharakampaus kevääksi on valmiina ja nyt vain matkoille ja seikkailuihin.

Mikäli innostuit kiharoista ja haluaisit itsekin uskaltautua ottamaan kiharat, niin kannattaa katsoa Kampaamo Pesulan nettisivut. Osoite on Museokatu 20 Helsinki.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada huhtikuun loppuun 2020, permanenttipaketista 20% alennusta, kun mainitset kommenttilaatikossa koodina Kristallikimara, tilatessasi aikaa. Tähän pakettiin kuuluu siis leikkaus, permanentti ja keratiinihoito.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *