Kosmetiikka

SENSAI ULTIMATE KOLMIVAIHEINEN IHONHPUHDISTUS

Tuotteet saatu, pr-näytteitä

Sensai Ultimate kolmivaiheinen ihonpuhdistus on paikallaan, kun kaipaat ihonpuhdistukseen ylellisyyttä ja haluat saada silkkisen pehmoisen ihon. On ihana paeta arjen ankeutta ja ikäviä uutisia, edes pienen hetken verran. Sen hetken, voit ilman syyllisyyttä, paneutua ihonhoitoon ja hemmotella itseäsi.

Talvinen iho saattaa hyvinkin herkästi kuivahtaa, vaikka sitä pakkasta ei olisikaan, sillä kuiva sisäilma tekee sille hallaa. Tämä leuto talvi ei ole kuitenkaan piessyt kasvojani viimoilla, joten olen päässyt onnellisesti väistelemään tuota punaisuutta poskillani, mutta kyllähän se nenä aina jonkin verran punoittaa. Nyt kun ollaan keväässä, on hyvä hoitaa iho kuntoon talven jäljiltä.

Osa puhdistavista kasvojenhoitotuotteista kuitenkin kuivattaa ihoa, joten liika jynssääminen ei ole järkevää, ainakaan minulle. Ärsyttävintä on kuitenkin putsata kasvoja tuotteilla, jotka eivät hoida hommaansa, vaan jättävät viimeistelyssä vanulappuun meikkivoidejäämiä.

Sensai -tuotteet ovat aina viehättäneet minua juuri tyylikkyyden, harmoonisen ja ylellisen ulkonäön suhteen. Pelkällä ulkonäöllä ei tietenkään saisi olla vaikutusta, mutta kun sisältö on tuoksumaailmaltaan rauhoittavaa ja tuotteet ovat kuin silkkiä iholle, niin olen totaalisen ihastunut.

Olin jo ennen blogimaailmaan siirtymistä ostanut silloin tällöin Sensain ihonhoitotuotteita ja nauttinut niiden käytöstä. Oli siis selvää, että Sensai saa minut aina innostumaan heidän uusista tuotteistaan, sekä pitämään kiinni vanhoista hyvistä luottotuotteista. Yksi luottotuote jos mainitaan, niin se on varmastikin Sensai 38 ripsiväri.

Sensai Ultimate kolmivaiheinen ihonpuhdistus -paketti on ollut minulla muutamia viikkoja testauksessa ja pääsin kunnolla perehtymään siihen, mitä tämä Saho ihonhoitorituaali pitää sisällään.

Aikanaan Sensai on tuonut kaksivaiheisen ihonpuhdistuksen markkinoille ja nyt, jotta ihonhoidossa päästäisiin mahdollisimman hyviin tuloksiin, on kehitelty tuotteet kolmivaiheiseen ihonpuhdistukseen.

SENSAI ULTIMATE KOLMIVAIHEINEN IHONPUHDISTUS

Sensai Saho ihonhoitorutiinissa toistetaan päivittäin samaa ihonhoitorituaalia ja kyllähän se arjen kuvioissa joskus jää hiukan vähemmälle, mutta siitä ei kannata stressiä ottaa. Olen yrittänyt parhaani, mutta tärkeintä minusta on iltaisin suoritettava ihonpuhdistus.

Kun tätä rituaalia toistaa, tuo se myös rauhoittumista iltaanrutiineihin ja hierovat liikkeet saavat stressinkin laantumaan, sillä stressi jos mikä, näkyy myös kasvojen iholla.

Hemmottelevat ihonhoitorituaalit auttavat, eli liota ja puhdista, kun tavoitteena on kaunis ja silkkinen iho. Sensai Ultimate puhdistustuotteet sisältävät Sakura Eternal Complex-yhdistettä, joka jättää ihon kimmoisaksi ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä iholle.

CLEANSING OIL

Ensimmäiseksi iholle levitetään Sensai Ultimate Cleansing Oil, eli puhdistava öljy, joka hierotaan suoraan meikin päälle. Pari pumppausta kämmenelle riittää. Öljyllä hieroessa heti huomaa, kuinka meikki alkaa liueta. Se on tehokas, mutta öljy ei vaurioita kuitenkaan ihon luonnollista suojamuuria.

Tällä saa myös silmämeikin pois, mutta käytän silmämeikkiin mieluiten omaa puhdistusainetta, niin silmämeikki ei leviä ikävästi ympäri kasvoja. Öljy pestään iholta vedellä, jolloin se muuttuu maitomaiseksi ja huuhtoutuu helposti pois.

Hinta 125 e/150 ml

CREAMY SOAP

Toisessa vaiheessa kastellaan upean ja ylellisen pehmeä kasvoharja. Kasvot ovat öljyn käytön jälkeen kosteat, joten niitä ei kannata välissä kuivata. Sen jälkeen harjaan puristetaan pienen pieni määrä kermamaista saippuaa eli Sensai Ultimate The Creamy Soap on vuorossa seuraavaksi.

Harjalla voide vaahdotetaan kasvoille ja tuo vaahto on kyllä suloisen pehmeää ja kermamaista. Lopuksi kasvot huuhdellaan huolellisesti ja harja kannattaa myös heti puhdistaa vedellä hyvin.

Hinta 150e/125 ml+harja

THE MICRO LOTION

Hoitovesi on mikronisoitua öljyä, joka muuttuu iholla täyteläiseksi hoitovedeksi. Hoitovesi sisältää Sakura Eternal Complex -yhdistettä ja Koishimaru Silk EX – silkkiuutetta, jotka sitovat kosteutta iholle ja hoitavat näkyviä ikääntymisen merkkejä iholla. Iho on tasapainoinen ja valmiina seuraavaan ihonhoidon rituaaliin.

Tässä vaiheessa, kun iho on varmasti puhdas ja meikit sekä kuolleet ihosolut irronneet, otetaan viimeistelyvaihe ihonhoidon rituaalissa ja siirrytään The Micro Lotion, hoitoveden käyttämiseen. Annostelen tätä vanulappuun ja pyyhin kevyesti sillä kasvojeni ihon.

Hinta 250e/125 ml

Sen jälkeen onkin vuorossa ihon kosteuttaminen ja näistä tuotteista olenkin kirjoittanut postauksen, josta voit lukea täältä. Varsinkin tuo Silk Cream tuo näin keväällä sitä kosteutta, mitä ihoni juuri nyt tarvitsee.

Tuotteet tulevat myyntiin maaliskuussa.

Niin ihania kun nämä tuotteet ovatkin, niin niiden suolainen hinta hirvittää. Tuotteet ovat pakattu painaviin lasipulloihin ja glamour tyyli huokuu näistä tuotteista. Toki kaikki Sensain tuotteet ovat älyttömän riittoisia ja näin ollen voi hinta pikkuisen ostohetkellä kirpaista, mutta ne kestävät todella pitkään käytössä. Joskus on syytä hemmotella itseään ja nauttia ihonhoidosta.

6 Comments

 • Tiia Koivusalo

  Oi miten upeat kuvat, tuotteet ja postaus. Minähän olen vannonut Sensain Cellular Performance tuotteisiin ja ajattelin, ettei kyllä mikään muu Sensain tuote voi niitä päihittää ja ei tavallaan voikaan, mutta nämä Ultimatet ovat vaan niin paljon ravitsevimpia aikuiselle iholle, rakastan!

  Sensai on ehdottomasti yksiä suosikkimerkkejä, jonka tuotteet ovat joka vuosi olleet vuoden parhaissa. <3

  Sydämellistä viikon jatkoa ihana Minna ja nautitaan nyt näistä pienistä elämyksistä, kuten Sensain ihonhoitorituaalista. <3

  • Minna

   Kiitos Tiia <3 Kyllä ne Cellular Performance tuotteet ovat upeita, mutta nämä tosiaan sopivat paremmin aikuisen naisen ihonhoitoon ja ovat juurikin ravitsevampia:) En ihmettele, että päätyvät sinun listasi parhaimpiin, sillä onhan nämä aivan omaa luokkaansa.
   Ihanaa viikonloppua ja nauttikaamme pienistäkin jutuista! <3

  • Minna

   No eikö olekin upeita ja mietin juuri, että näitä ei voi heittää roskiin, kun joskus tyhjenevät ☺️
   Mutta sisältö on todellakin priimaa ja iholla on silkkinen huntu, kun näitä käyttää! ?☺️

   • 1nallepu

    Miten kauniita ja tyylikkäitä pulloja, ihanat kuvat! Näitä tuotteita haluaisin kokeilla mutta tuotteiden kalleus hirvittää.
    Mutta halu kokeilla on niin kova, että ehkä ostan nämä itselleni synttärilahjaksi joka on vasta toukokuussa. Siihen mennessä saan käytettyä olemassa olevat ihon puhdistus tuotteet. Tavoitteita täytyy olla?
    Kiitos hyvästä jutusta⚘

    • Minna

     Kiitos <3 Kieltämättä hinnat ovat suolaisia, mutta sisältö laadukasta tavaraa. Kestävät kyllä aika kauan käytössä, sillä pullot ovat isoja ja tuotetta ei mene paljoakaan kerralla. Jokainen on synttärilahjansa ansainnut, joten go girl! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *