Kosmetiikka

RIPSIVÄRIT TESTISSÄ JA KEVÄÄN 2020 UUTUUKSIA

Tuotteet saatu, pr-näytteet

Kevät toi mukanaan uusia kosmetiikkatuotteita, joten minulla on ollut ripsivärit testissä ja kevään 2020 uutuuksia olen myös ennättänyt kokeilla. Tässäpä hiukan kokemuksia.

Asetan ripsivärille kovat vaatimukset, sillä silmäni ovat herkät ja vuotavat helposti. Olen tunteellinen ihminen ja herkistyn niin onnen kyyneliin, kuin myös itkeä vollotan usein elokuvissa, mikä on joskus noloa, jos ripsiväri pettää.

Jos käytän vedenkestävää ripsiväriä, niin se usein löytyy illalla silmäluomen yläpuolelta tuhriintuneena. Syynä ovat rasvoittuvat ja raskaat luomet.

Yleensä minulla parhaiten toimivat lämpimällä vedellä pois liukenevat ripsivärit eli 38-tyyppiset ripsarit. Mutta usein niitä kuitenkin saa hinkata siitä silmän alta pois tuhottoman kauan. Ripsistä värit kyllä tahtovat irrota, mutta iholta hiukan työläämmin.

VEDENKESTÄVÄ RIPSIVÄRI

Testasin vuorotellen useampaa ripsiväriä. Ensimmäisenä sai olla testissä Clarinsin Wonder Perfect Mascara 4D, Waterproof. Tuotteesta kerrotaan, että se sisältää Lash Boosting-yhdisteen, joka hoitaa ja kasvattaa ripsiä, kun tuotetta käyttää säännöllisesti. Ripsiväri antaa tuuheutta ja pituutta, ripset ovat kauniisti kaartuvat ja erotellut. Taatusti kestää hikoilun ja tunteilun.

Clarinsin putkilo on tyylikäs ja harja on oikean kokoinen, ei liian pieni eikä liian iso. Tuote on aluksi turhankin ohutta, joten tuntuu, etten saa sitä tarttumaan ripsiini, mutta parin käyttökerran jälkeen ripsivärin koostumus muuttuu ja sillä saa kerralla parempaa jälkeä. Tuotteessa on ihana, syvän musta pigmentti.

Ripsiväri pysyy kuitenkin koko päivän hyvin ripsissä ja testausta ja uskottavuutta edesauttavat sateinen sää, jolloin todellakin olosuhteet ovat oikeat. Eipä löydy silmäluomilta tämä ripsari, vaan pysyy hyvin koko päivän ripsissä. Ripsivärin poistan vedenkestävän ripsivärin poistoaineella ja se irtoaa suhteellisen hyvin.

Hinta 32 e

RIPSIVÄRIT HERKILLE SILMILLE

Toisena ripsivärinä testaan Gosh Catchy Eyes Drama -ripsiväriä, jonka luvataan tuovan kauniisti ripset esille, sillä kaareva harja, yltää jopa lyhiinkin ripsiin. Kestää hikoilua ja kyyneliä. Tuote on vegaaninen.

Ripsivärillä on allergiasertifikaatti, joten sitä voi suositella herkimmillekin silmille. Se pestään pois lämpimällä vedellä ja pakkauksen valmistamiseen on käytetty kierrätysmuovia. OWP-muovi on valtamerestä kerättyä ja kun ostat ripsivärin, autat poistamaan kaksi muovipussia joista, valtameristä, sekä rannoilta, mistä näitä pusseja kerätään.

Harjalla todellakin saa pieniinkin ripsiin väriä ja se tuo ripset kauniisti esille, jäin kuitenkin kaipaamaan volyymia.

Pysyi hyvin silmissä ja peseytyi suhteellisen hyvin pois ripsistä.

Hinta 13,90 e

Boombastic Over Dose Mascara Goshilta oli vuorossa kolmantena testattavana ripsivärinä. Tuote on vegaaninen, allergiasertifikaatti kertoo, että se käy myös herkille silmille ja se kestää hikoilun ja kyyneleet. Harja antaa volyymia ripsille ja tuotteen voi pestä pois lämpimällä vedellä.

Tässä on topakka ja tukeva harja, jolla saa näyttävät ripset ja jo heti kerralla. Musta väri on intensiivinen ja tuuheus näkyy heti, eikä tämän kanssa tarvitse kauaa kikkailla. Peseytyy pois lämpimällä, mutta lähtee hiukan nihkeästi iholta. Tästä taisi kuitenkin tulla suosikkini.

Hinta 19,90 e

HOITAVAT RIPSIVÄRIT

Neljäntenä testauksessa olikin musta ja valkoinen Isadoran Lash Energy hoitavat ripsivärit. Musta on musta ja valkoinen Lash Energy ripsiväri, on väritön ripsiväri. Molemmissa on mukana hoitavia ainesosia, kuten merilevätuutteet ja erilaiset kasviuutteet.

Ripsiväri vahvistaa, suojaa ja tekee ripsistä tuuheammat ja antaa niille kiiltoa. Se aktivoi mikroverenkiertoa ja ravitsee ripsiä.

Väritöntä ripsiväriä voi käyttää antamaan ripsille kiiltoa ja luonnollisuutta. Se toimii myös yöhoitona ripsille. Tuote on kausituote ja myynnissä vain kevään. Musta ripsiväri jää valikoimaan.

Mustassa mascarassa on harja, jolla saa kunnolla ripsivärin ripsiin ja se antaa myös hyvän tuuheuden ja näyttävyyden ripsiini. Pois pesemisessä onkin sitten haastetta, joten aikaa siinä kuluu, että kaiken saa pois silmien alta.

Valkoista ripsiväriä testasin yöksi ja silmäluomet kyllä aamulla kertoivat punaisuudellaan, ettei se ollut hyvä idea. Mutta se voi silti toisille sopia, vaikka minulla silmät oireilivatkin. Harmi, olisin mielelläni käyttänyt yöhoitoa ripsiini.

Hinta 21.90 e kpl

KEVÄÄN 2020 UUTUUKSIA

Gosh tuo ihania sävyjä kevääseen ja tässä Eyedentity luomiväripaletissa Be Honest, löytyy mieluisia luomivärisävyjä, joita voi yhdistellä tai käyttää yksinään. Tänä keväänä olen mieltynyt näihin aavistuksen vanhan roosan ja pehmeän vaaleanpunertaviin sävyihin, jossa on hieman murrettuja violetin ja ruskean sekoitusta.

Tällä loihtii helposti arkimeikin ja kun illalla joskus tulevaisuudessa on menoa ja niihin menoihin voi joskus sitten osallistua, niin tämä paletti kulkee hyvin mukana. Hieman tummempia sävyjä paletista ja helmiäistä päälle, niin iltameikki on valmis.

Tässä on kuitenkin tulossa pääsiäinen ja vappu, niin voihan sitä silti vaikka omaksi ilokseen laittautua. Näin minä ainakin teen.

MEIKKIVOITEET JA IRTOPUUTERI

Meikkivoide tekee ihon kauniiksi ja tasoittaa ihon virheitä. Minulla oli pari tuotetta testissä ja olin iloinen siitä, että värisävyt olivat sopivia näin vaalealle iholle.

Bronx Colors Masterclass PRO Foundation, joka on pitkäkestoinen ja kosteudenkestävä. Mukana on vitamiineja C ja E, jotka kirkastavat ihoa ja estävät ihon vanhenemista ennenaikaisesti.Tuote on vegaaninen.

Voide peittää kevyesti ja minä ainakin tarvitsin hiukan kerrostamista, lähinnä nenän seudulle. Tykkäsin tuotteesta ja ainoa mutta on tuo, ettei siinä ole aurinkosuojaa mukana.

Hinta 15,90 e

Toinen meikkivoide oli Isadora Skin Beauty perfecting & protecting sisältäen suojakertoimen spf 35. Tämä tuote on hyvin kevyt, peittää kyllä kevyesti, mutta tarvitsin kerrostamista. Hoitava ja suojaava meikkivoide. Iholle levitettäessä saa aikaan kauniin hipiän, sillä se sisältää pigmenttejä ja helmiäisiä, jotka tasoittavat ihoa. Tykkäsin tästäkin, mutta sävynä ehkä paras minulle, löytyi tuolta Bronxin tuotteesta.

Hinta 23, 90 e.

Oikealla sävynä tuo Isadoran Linen ja vasemmalla Bronx Creamy natural.

Meikkivoiteen päälle ja meikkaamisen lopussa, on hyvä viimeistellä kasvot irtopuuterilla ja tämä hieman pienempi irtopuuterirasia on todella kätevä. Nimittäin usein suuria rasioita on hankalaa kuljettaa mukana ja siihen tarvitaan mukaan sudit ja muut. Mutta tämä Bronx Fix & Matt loose finishing powder on näppärän pieni kooltaan, sisältää peilin ja pieni vippa tulee myös mukana. Tämä on todella helppoa ottaa käsilaukkuun mukaan tai vaikka matkalle.

Hinta 14, 90 e.

Ripsivärit testissä ja kevään 2020 uutuuksia on nyt kokeiltu ja näissä tuotteissa on mukavasti hinta ja laatu kohdallaan.

Innostuitko sinä näistä keväisistä uusista tuotteista?

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *