Kosmetiikka

LUMENEN KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

Tuotteet saatu

Lumenen kosteuttava kasvohoito on paikallaan, kun iho tuntuu kiristävältä ja sitä esimerkiksi kutittaa. Se janoaa kosteutta ja näin keväällä on hyvä kosteuttaa ja ravita ihoa kunnon hemmottelevalla kasvohoidolla.

Keväällä katupöly ja siitepöly rasittaa ihoa. Minun ihossani näkyy myös auringon ensisäteiden pilkahdukset ja kaikki tämä yhdessä saa näppylöitä nenään ja poskille, joten ruusufinni yrittää päästä pintaan.

Myös stressi voi saada ihon reagoimaan ja nyt jos koskaan, stressi on varmasti useammalla pinnalla. Mutta vaikka on ikävä läheisiä ja huolet tulevasta painaa päälle, niin ota hetki ja hengähdä ja suo tämä aika vain itsellesi. Sinä olet tärkeä ja olet ansainnut pienen hemmotteluhetken.

.

Sain Lumenelta tässä ennen pääsiäisviikkoa kutsun osallistua kasvohoitoon on-line tilaisuuteeen, mutta olin valitettavasti töiden takia estynyt osallistumasta tähän hemmotteluun.

Lumene lähetti minulle kuitenkin ihanan paketin, jossa olivat nuo tuotteet, jolla tämän kasvohoidon voisin toteuttaa toisella kertaa. Näin tein ja kanssani kasvohoitoa kokeili myös vanhempi tyttäreni, jolle tämä viilentävä Lähde Nordic Hydra Tehokosteuttava 72 h Geelinaamio, oli jo tuttu.

Geelinaamio antaa kosteutusta 72 tunnin ajan, sillä siinä on lakan, mustikan ja puolukan marjavettä sekä koivunmahlaa ja pohjoisen puhdasta lähdevettä.

Nämä marjavedet saadaaan elintarviketeollisuuden sivuvirroista. Olenkin kirjoittanut tästä aiheesta aikaisemmin täällä.

LUMENEN KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

Lumenen kosteuttava kasvohoito onnistuu hyvin kotona. Mikäli haluat hoidon olevan raikastava, niin säilytä sitä jääkaapissa.

Aloita hoito puhdistamalla kasvosi meikistä ja siihen käy hyvin Pure Artic Miracle 3-in-1 Micellar cleansing water. Tämä myös herkälle iholle sopiva vesi puhdistaa vesiliukoisen meikin ja tekee ihosta heleän.

Toinen vaihtoehto on käyttää Lumenen Herkkä Gentle Makeup Removing Wipes, eli myös nämä puhdistuspyyhkeet sopivat herkillekin silmille ja iholle ja tätä ei tarvitse huuhdella pois.

Levitä sitten reilu kerros kosteuttavaa naamiota kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Minulla olikin tuo naamio ollut viilentymässä jääkaapissa ja tuntui kyllä hurjan kylmältä aluksi, mutta kuitenkin hyvällä tavalla. Voin vain kuvitella, miten ihana tämä naamio on kuumana kesäpäivänä.

Huuhtele naamio ja jatka normaalin ihonhoitorituaalin mukaan.

Kylläpä iho oli rauhoittuneen näköinen. Kosteuttavan hoidon jälkeen käytin kasvosuihketta Nordic Hydra Facial Mist Lähde-sarjalta. Kosteuttavana voiteena käytin Lumene Fresh Moisture 24h Water Gel. Silmän ympärille ei muuten tuota naamiota kannata laittaa, mutta hoidon jälkeen sopii sipaista kosteuttava silmänympärysgeeli, Hydrating Eye Gel.

Pidän siitä, että kasvonaamion jälkeen ei heti tarvitse laittaa meikkiä, joten pyrin tekemään kasvohoidot aina iltaisin. Ihanaa oli käydä nukkumaan tämän hoidon jälkeen ja hieroin vielä kuivuuttaan huutaviin käsiini Artic Care Moisture Soft käsivoidetta. Käsidesiä on tullut käytettyä ja sen huomaa. No taisin siinä kyllä vielä lukea hiukan, mutta olo oli sopivan rentoutunut ja ihoni kosteutettu.

Lumenen kosteuttava kasvohoito sopii erinomaisesti myös kiireettömään aamuun. Silloin hoidon jälkeen kannattaa käyttää tuota Beauty Lotionia, sillä tämä hoitovesi on myös kosteuttava.

Hoitoveden jälkeen tulee Nordic Hydra Quenching Aqua Serum ja tämä seerumi kosteuttaa myös ihon syvimpiä kerroksia ja säilyttää kosteuden. Vielä päälle kosteusvoide ja meikin voit laittaa, kun tuotteet ovat imeytyneet.

Lumenen ihonhoitopakkaukset voi myös tilata kotiovelle Woltin kautta ja 4 tuotetta Lähde-sarjalta maksaa 59 euroa.

Lumenella on hyvät ohjeistukset purkkien, purnukoiden ja tuubien kierrätykseen. Kaikki osat saa irti ja vielä ohjeet siitä, mihin kierrätysastiaan ne voi laittaa. Ei tarvitse edes vaivata omaa päätään, kun toimii vain ohjeiden mukaan.

2 Comments

  • 1nallepu

    Voi, näitä tuotteita olen halunnut koittaa ja kirjoituksesi vahvisti tätä tunnetta. Kevään koittaessa ihoa täytyy valmistaa kesään ja talven jäljiltä kosteutus on parasta mitä iholleen voi tehdä. Kiitos kirjoituksesta ja Hyvää viikonloppua⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *