Kosmetiikka

MUISTA SUOJATA IHOSI AURINGOLTA

Tuotteet saatu

Taas on aika auringon, joten muista suojata ihosi auringolta ja sen vaarallisilta säteiltä. Aurinkoinen sää houkuttelee meitä ulkoilemaan, mutta on hyvä muistaa, että suuri määrä auringon ultraviolettisäteilyä altistaa palamiselle ja näin myös ihosyövälle. Jo 10 minuuttia auringossa ilman suojaa, voi riittää siihen, että herkempi iho palaa.

Toki auringosta saa D-vitamiinia ja siksi auringossa voi kesällä oleskella ilman suojaa, noin vartin verran, jolloin saadaan vitamiinivarastot täydentymään. Kannattaa kuitenkin välttää keskipäivää, jolloin säteily on kaikkein korkeimmillaan. Herkkäihoiset tietysti varovaisuutta noudattaen.

Aurinkovoiteita on nykyisin runsaasti tarjolla, mikä on tietysti hyvä, sillä ihmiset ovat auringon vaaroista hyvinkin valistuneita. Onneksi vähemmän on enää niitä, jotka leuhkivat sillä, etteivät he käytä aurinkovoiteita, koska eivät pala.

Takana on onneksi ne ajat, jolloin super tumma rusketus oli in. Nykyisin moni vältteleekin aurinkoa ja varsinkin kasvojen ihoa kannattaa suojata, kaupungilla kävellessäkin. Vaikka päivetys olisi hetken kaunis kasvoilla, niin sen kyllä sitten vanhempana huomaa, kun niitä ryppyjä alkaa ilmestymään, että kannattiko.

SENSAI SILKY BRONZE

Muista suojata ihosi auringolta ja nauti kevät- ja kesäpäivinä auringosta kohtuudella. Sensai Silky Bronze SPF 50+, Cellular Protective Cream For Face ja Cellular Protective Cream For Body, vedenkestävät aurinkotuotteet ovat paikallaan, kun toivot tuotteelta myös anti-ageing vaikutusta.

Olenkin jo ottanut tuon kasvoille tarkoitetun voiteen käyttöön, meikin alle. Se on kevyt ja tuoksuu ihanalle, sellaiselle perinteiselle Sensaille. Voide imeytyy hyvin ja toimii meikin alla loistavasti.

Olen couperosan ja mahdollisen ruusufinnin puhkeamisen takia hieman hysteerisen tarkkana, joten heti, kun aurinko alkoi paistamaan, aloitin aurinkosuojan tehokkaamman käytön.

Aika monen meikkivoiteen kertoimet ovat suhteellisen alhaiset ja kun iho ei ole lainkaan vielä aurinkoon tottunut, niin tässä on syytä lähteä isoilla luvuilla liikkeelle.

Sensai Silky Bronze tuotetta käytettäessä, UV-säteiden haitalliset vaikutukset eivät pääse vaurioittamaan ihoa, vaan voide saa aikaan silkkimäisen suojan. Tuotteessa on myös Anti-Ageing Care-yhdiste, joka kirkastaa ihoa ja valkoisen teen uute, joka suojaa ihon vanhenemiselta.

Vartalolle tarkoitettu suojavoide sisältää samoja yhdisteitä ja nämä ovat sekä vedenkestäviä, että hankauksen kestäviä.

Silky Bronze, Cellular Protective Cream For Face 50 ml 108,80 e ja Silky Bonze, Cellular Protective Cream For Body 150 ml 95,00 e

Kun auringosta ja vedestä on päässyt nautiskelemaan, on syytä muistaaa, että iho kaipaa auringon jälkeen kosteutusta. Mikä olisikaan täydellisin lopputulos ja kosteutus iholle, ellei Sensai Silky Bronze, After Sun Glowing Cream. Sen kaunis hohde saa ihon näyttämään silkkiseltä ja korostaa rusketusta. Lisäksi se saa myös ihon tuntumaan silkin pehmoiselta. Glowing Creamin sisältämä Koishimaru Silk EX, ylläpitää joustavuutta ja kimmoisuutta.

Sensai Silky Bronze, After Sun Glowing Cream 150 ml 95,00 e.

Muista suojata ihosi auringolta, mutta kun ihania kesäpäivä tulee, sinun kannattaa myös nauttia niistä. Voi olla, että ulkomaille ei pitkään aikaan pääse reissuun, mutta toivotaan, että kauniit kesäiset säät suosivat meitä tänä kesänä.

Mikäli olet kiinnostunut Sensain muista ihonhoidon tuotteista, niin niitä pääset lukemaan täältä.

Sensai tuotteet löytyvät esimerkiksi Sokoksen ja Stockmannin verkkokaupasta.

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *