Kosmetiikka

RUTIKUIVAT KÄDET KUNTOON

tuotteet saatu

Kyllä tämä korona-aika näkyy ainakin käsissä ja siinä, kuinka käsidesi ja jatkuva käsien peseminen saa kädet kärsimään. Ajattelin laittaa rutikuivat kädet kuntoon vapun kunniaksi ja innostusta tähän vauhditti pr toimistolta saamani OPI INFINITE SHINE kynsilakan sävyt.

OPI brändin lakkoja en ole kyllä aikoihin käyttänyt, joten olipas kiva taas päästä vähän testaamaan näitä hurmaavia keväisiä sävyjä. Olen joskus ostanut tätä merkkiä ja tykännyt siitä, että rahoille on saanut vastinetta.

Iso pullo, sopivan kokoinen sivellin ja lakka, jolla saa kerralla kunnon peittävyyden. Lakkasin kynnet sävyllä Coral-ing Your Spirit Animal ja yksi kerros olisi riittänyt, mikäli kynnet olisivat olleet kunnossa. Nyt muhkuraisiin ja liuskottuneisiin kynsiin oli pakko laittaa kaksi.

Lakka kestää aivan älyttömän hyvin kynsillä, kun laittaa ensin Infinite Shine1 pohjustuslakan ja sitten tämän sarjan Infinite Shine 3 Gloss/Brillant päällyslakan.

Testasin jo heti viikko sitten tätä sävyä Mural Mural on the Wall, sillä enhän minä voinut vastustaa tuota ihanaa kimallusta. Totesin kyllä heti, että tämä sävy taas kaipaa useamman kerroksen, mutta yhdelläkin pärjää, jos haluaa hennon sävyn. Lakkasin lisäkerroksen vielä siihen päälle viikon aikana ja viikon verran lakkaus pysyi siistinä.

Miettikää kuinka monta käsipesua ja desinfiointia tuo viikko sisältääkään ja taisin kotona myös siivota ja heilua rätin kanssa. Kestävä lakka on ainakin minulle se yksi tärkeimmistä kriteereistä.

Tätä rohkean punaisen sävyä, tulen varmasti rakastamaan. En ole vielä tätä kyllä testannut, mutta hehkuu jo pelkästään pullossa niin ihanaa punaista. Sävyn nimi on Viva OPI.

RUTIKUIVAT KÄDET KUNTOON

Olen tässä jo viikon parin ajan ajatellut tehdä kunnollisen hemmottelun käsilleni, jotka ovat todellakin saaneet käsidesiä ihan riittämiin ja vielä saippuapesua lisäksi. Välillä tuntuu, että kysinauhat vain ratkeilevat ja esimerkiksi kankaat ja langat, joita käsittelen jatkuvasti, takertuvat kiinni käsiin. Rutikuivat kädet kuntoon, sillä muuten niihin tulee pieniä hiertymiä.

Vappukynnet ainakin kannattaa lakata, joten nyt jos koskaan on hyvä hemmotteluhetki käsille.

Aluksi käsille voi antaa hemmottelevan käsikylvyn ja kädet kannattaa kuoria. Kynnet viilataan ja pienet kynsinauharepeämät leikataan varovasti pois.

Ennen lakkaamista: laita kynsille aluslakka, sitten värilakka ja lopuksi päällyslakka, niin kynnet pysyvät kauniina pitempään.

Yötä vasten, kannattaa laittaa kunnollinen kosteutushoito hanskojen muodossa. Esimerkiksi Kocostar Hand Moisture Pack sisältää yksittäispakatut hanskat, jotka laitetaan käsiin ja annetaan olla 20 minuuttia ja sitten ne otetaan pois.

Ylimääräinen voide kannattaa imeyttää käsiin. Yöllä ei tule niin usein tarvetta pestä käsiä, joten siksi itse käytän näitä juuri illalla, kirjaa lukiessa ja sitten vain nukkumaan. Aamulla on ihanaa, kun kädet ovat suloisen pehmoiset ja rispaantuneet kynsinauhat rauhoittuneet.

Koska Korona-aikana käsienpesua joutuu tekemään useaan kertaan päivässä, niin kädet kannattaa kosteuttaa päivittäin useampaan kertaan pehmentävillä käsivoiteilla. Tässä esimerkkinä MON SUN Daily Savior, jossa myös miellyttävä ja raikas mintun tuoksu ja se imeytyy nopeasti.

Tässä vielä esillä kaikki hurmaavat sävyt ja ne ovat kyllä niin minun kevääseen sopivat sävymaailmaltaan. Tässä lakkapullojen alla kun on jälleen yksi hurmaavia kukkasia täynnä oleva kangas, kuin kukkaniitty, joten tähän asuun on helppoa valita sitten kynsilakan sävy, sillä kaikki käyvät.

Muista välillä hemmotella käsiäsi, kaiken pesemisen ja desinfioinnin jälkeen.

Opin lakkoja löytyy Kicks ja Sokos verkkokaupoista.

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *