Kosmetiikka

YVES ROCHER LE VERNIS GO GREEN

Saatu pr-tuotteet

Voi, mitkä muistot tästä Yves Rocherin brändistä tuleekaan. Taisi olla ihan ensimmäinen meikkivoide, kun tilasin nuorena teinityttönä Yves Rocherilta vaaleaa beigen sävyistä ihanuutta. Silloin se oli kovasti muotia kaikkien kavereidenkin parissa ja monta vuotta käytinkin tätä merkkiä ja tykkäsin siitä, että hinta oli kohdallaan ja meikit laadukkaita.

Joka kuukausi taisi tulla kivasti noita testipusseja, houkutuksia uutuuksien tilauksiin ja kyllähän niihin tuli tuhlattua muutamat kesälomapalkat. Mutta lystiä oli se paketti aina saada.

YVES ROCHER LE VERNIS GO GREEN

Pääsin osallistumaan Yves Rocher Le Vernis Go Green live-lähetykseen viime viikolla ja siellä esiteltiin nämä uutukaiset kynsilakat. Näissä on liuottimena kasveista saatavat ainesosat, joten ollaan menty turvallisempaan suuntaan kynsilakkojen suhteen. Haju on kyllä vielä edelleen yhtä voimakas, kuten kynsilakassa yleensä on. Go green lakat kaunistavat kynsiä ja antavat myös ihastuttavan kiillon.

Sokeriruo`osta, puusta ja juurikkaasta saatavat ainesosat kaunistavat kynsiä, kuitenkaan ympäristöä saastuttamatta. Lisänä on myös kookosöljyä ja bambu-uutetta. Kynsilakat ovat täysin vegaanisia.

Huomasin heti, kun ensimmäistä kertaa sipaisin lakkaa kynnelle, että sivellin on reilun kokoinen ja lakka taivaallisen täyteläistä. Jo yksi kerros peittää täydellisesti. Plussaa lakan kestämisestä kynsillä ja jo mainitsemastani kiillosta.

Sävyjäkin löytyy vaikka kuinka paljon, 32 ihanaa sävyä. ja hinta 9,90 e Yves Rocherin verkkokaupassa. Minä valitsin perinteisesti vaaleanpunaisen, beigen ja kirkkaamman punaisen. Nämä kun sopivat omaan vaatevaraston sävyihin ja tosihan on, että nämä klassiset sävyt eivät koskaan mene pois muodista.

Aluslakka ja päällyslakka ovat tietysti välttämättömät, jotta kynsilakka kestää ainakin sen viikon, joka minusta on se aika, mitä lakalta vaadin. Yves Rocher Le Vernis Go Green sisältää myös nuo base ja top coat tuotteet.

Loistavaa, että näitä kynsilakkojakin on alettu kehittelemään turvallisemmaksi, mutta ei näitä kuitenkaan lapsille kannata antaa leikkeihin.

Kynsilakoilta toivon, että lakkaa käyttäessä kynnet eivät haurastuisi, mutta tähän ongelmaan ei yksin kynsilakka vaikuta. Yleensä syy saattaa olla vitamiinien puutteesta.

Mutta nautitaan nyt näistä kauniista kynsilakoista kevään kunniaksi. Kynnet ansaitsevat kauniita lakkoja ja kädet kosteutusta, ovathan ne jo kuukausia joutuneet sietämään käsipesua ja käsidesiä.

10 Comments

 • Tiia

  Yvesin meikit taisi olla ihan ihan ensimmäisiä joita testasin. Muistan voidemaiset vihreän ja sinisen luomivärin hih. Täällä Porvoossakin oli Yvesin myymälä ja olen joka vuosi tilannut mm. kesä-ja joulu suihkugeelit ja vartalotuotteet. Niin ihania tuotteita. Todella monia muistoja Yvesin kanssa tehty. Täytyy pian testata näitä kynsilakkojakin. Ihania kuvia olet ottanut. <3

  Kivaa viikon jatkoa Minna. <3

  • Minna

   Kyllä ne oli silloin iso juttu, kun muita meikkejä ei oikein ollut tarjolla, meinaan sopivaan hintaan:) Kannattaa testata, nämä oli kyllä hyviä ja mikä kiilto! Äitienpäiväkukat piti ottaa tietysti kuviin rekvisiitaksi:D

 • Maaria

  Yves Rocher oli kyllä silloin pienenä aika legendaarinen. Piti vain aina muistaa perua, jos kuukauden paketti ei ollut mieleinen. Muistankin kun taisi lopulta tilaukset päättyä siihen, kun tuli vahingossa kotiin jalkahoitopakettia, johon ei ollut silloin minkäänlaista kiinnostusta.

  Kesää odotellessa voisikin lakata varpaankynnet taas pitkästä aikaa. Kynsilakat tuovat sitä kaivattua väriä ja piristystä.

  • Minna

   Legendaarinen, todellakin ja aina niitä paketteja innolla odotti. Välillä äiti ilmoitti, kun olin kesätöissä ruotsissa, että nyt niitä paketteja vaan tulee ja tulee ja mitä sää nyt oot taas mennyt hassaamaan:D Olin vissiin tainnut haksahtaa, jälleen kerran, kun en ollut peruuttanut tilausta:)
   Kynsilakat, niistä löytyy valikoimaa ja jos ei muuta, niin varpaankynnet ainakin kesäksi pitää muistaa lakata! 🙂

  • Minna

   Kauniit kynsilakat ja hyvin hoidetut kädet ja kynnet kieltämättä kerää katseet! Jos ei muuta jaksais, niin kynnet kannattaa jaksaa laittaa, sillä itse ainakin puhun paljon käsilläni:) Kauniit kynnet todellakin piristää ja tuo vaaleanpunainen sävy on kyllä ihana:)

 • 1nallepuh

  Kyllä vaan, ihania muistoja yvesin pakettien odottamisesta ja pakettien postista hakemisesta ja avaamisesta. Kyllä tuli käytettyä paljonkin kun hinta oli sopiva niihin tuloihin mitä silloin oli. Velä joskus liikkeen ohi kulkiessa käyn fiilistelemässä, muistelemassa ja joskus jotain tarttuu mukaankin. Kätevää jos yksi kerros kynsilakkaa riittää varsinkin jos on kiire….
  Hoidetut kädet näyttävät kauniilta ja kaunis lakka kruunaa kokonaisuuden?
  Kauniita kuvia olit taas ottanut⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *