Kosmetiikka

PARASTA IHOLLENI NYT

Ihon hoidossa saatan syyllistyä helposti ahnehtimiseen ja aina ei tule mietittyä, mikä olisi parasta iholleni nyt. Sitä vaan kuvittelee, että kun laittaa montaa tuotetta, niin saa ihon kiinteäksi, hehkuvaksi ja siloisen pehmeäksi, kuten mainoksissa lupaillaan.

Näin kosmetiikasta kirjoittamisen ihana puoli on siinä, että saa upeita tuotteita testiin ja kuuliaisena ja tunnollisena yritän kokeilla tuotteita, jotta voin niistä teille kirjoittaa.

Usein kyllä käy niin, että tuotteet, joista niin tykkäisin, ei riemastuta ihoani lainkaan. Ihoni saattaa mennä pahemmaksi, kuin se alunperin olikaan. Sehän on todella kurjaa, sillä ei se ihon kunto hetkessä palaudu entiselleen.

Pakko on ollut kehitellä tapa, millä pian huomaan, että onko tuotteesta helpotusta omiin ongelmiini. Kokeilen tuotteita varovasti kaulan alueelle ja siitä saan jo hiukan esimakua tulevasta ja tuotteen soveltuvuudesta itselleni.

Joskus vaan käy niin, että tuote sopii loistavasti muualle iholle, mutta juuri tuo nenukka ottaa itseensä ja reagoi punoittamalla ja joskus ihan näpyillä.

Taannoin kävi niin, että ihastuttava öljymäinen puhdistustuote ei vain ilmeisesti sopinut minulle ja nenä sai tehtäväkseen siitä minulle raportoida.

Harmittaa vietävästi, mutta saattaahan olla, että tämä stressaava aika onkin se isompi tekijä ja se vain ilmenee näin. Mietin, että ehkä joku toinen ajankohta voi olla sitten parempi vielä kerran kokeilla tuota putsaria. Hevillä en haluaisi luovuttaa, mutta kyllä sitä omaa ihoa on kuunneltava ja mietittävä, mikä on parasta iholleni nyt.

Yksi ihon rasitteista on varmasti myös aurinko ja kun se yllättäen alkaa porottaa, niin iho saattaa myös aurinkovoiteiden käytöstä villiintyä.

DIEGO DALLA PALMA IHONHOITOTUOTTEET

Yksinkertaisuus on ainakin minun iholleni parasta nyt. Tuotteiden kerrostettavuus ei toimi tällä haavaa ihollani eli ei liikaa eri tuotteita päällekäin, vaikka sitä usein suositellaankin. Seuraavat tuotteet ovat olleet esillä blogissani jo aikaisemmin, mutta nyt esittelen kokemuksia testaamisestani.

Pehmentävä ja puhdistava Diego Dalla Palman Cleansin Micellar Water on ollut ihastuttavan helppoa käyttää. Se on ollut meikin postamisessa loistava.

Tuotetta suihkitaan vanulappuun ja olen puhdistanut sillä meikit myös silmistä. Ihan kerralla paksumpaa meikkiä ei saa pois, vaan joudun käyttämään muutaman vanulapun, jotta ihoni olisi täysin puhdas, eli tuotetta kuluu jonkin verran. Sopii hyvin herkälle ihollekin.

Kosteutukseen olen käyttänyt Hyalu Complex 51+3 herkälle iholle ja juurikin couperosaiholle sopivaa kosteutusvoidetta. Se on toiminut päivisin ja taidan siirtyä käyttämään myös öisinkin tätä. Käytin varmaankin liian topakoita seerumeita, joten nyt on siis vähän aikaa rauhoitettava meno ja pysyttävä yhdessä voiteessa.

Voiteessa on miellyttävä koostumus, joka hujahtaa ihoon hetkessä, sekä ylellinen tuoksu. Iho ei turhaan kiiltele voiteen laittamisen jälkeen, vaikka onkin ihanan täyteläinen.

Syksyn postauksessa kirjoittelinkin tästä upeasta Gold Infusion öljystä, joka sisältää oikeaa kultaa. Öljyjen kanssa minun on siis oltava varovainen, mutta tätä olen uskaltanut silloin tällöin käyttää meikkivoiteen seassa. Lisäksi decoltee alue on saanut hellimisoitoa, juuri tämän huumavalta tuoksuvan öljyn avulla. Ihoni on kyllä tuntunut pehmoiselta.

Olen jättänyt myös kuorinnat vähemmälle ja annan iholle näin kevään kohta kääntyessä kesäksi rauhoittua ja nauttia pieniä annoksia auringosta. Tietysti muistaen käyttää kunnon aurinkotuotteita.

Eli mitä taas tuli opittua, less is more, eli liikaa ei kannata tuputtaa iholle tuotteita, jotta iho ei turhaan joudu ärsytetyksi. Välillä yksinkertainen ihonhoito on paikallaan.

Mikä on sinun ihollesi parasta nyt? Ovatko tuotteet sinulle tuttuja?

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *