Lifestyle

HAASTE OTETTU VASTAAN

Ihastuttava Iina Mou Mou blogin pitäjä heitti mulle haasteen ja tämä vaikutti sen verran kivalta, että päätin siihen tarttua. Kiitos haasteesta Iina ja kannattaa myös kurkistaa tämän tyylikkään ja suloisen naisen blogiin linkin takaa.

HAASTE

Kysymyksiin tulee vastata sukunimen ensimmäisellä kirjaimella, eli M, joten katsotaan mitä mieleen tulee.

VAATE: Mekko ihan ehdottomasti ja sen tietää kaikki, jotka minua vähääkään tuntee ja on seurannut vuosien varrella blogia. Mekkoja on tullut varsinkin ommeltua ja niitä on ihana tehdä. Aina ei vain mekkokelit suosi, mutta tänään oli juuri sellainen päivä, että tarkeni. Näitä siis lisää, please!

JUOMA: Margarita ja frosen sellainen ja mansikoilla eli Mansikka Margarita. Sellaisia nappailtiin nuorena tyttönä jenkkilässä, kun kävimme bilettämässä. Oi, niitä aikoja. No, täytyy sanoa, ettei tämä juoma enää niin innosta, mutta joskus kuitenkin on kiva sellainen nauttia.

PAIKKA: Maryland, siellä asustin tuon vuoden, kun olin jenkeissä. Mukavaa seutua ja noin 40 minuutin metromatka ja olit ihan Washington DC:n ytimessä.

RUOKA: Maissikananrintaa ja grillattuna. No, tätä syön aina silloin tällöin laivalla, kun haluan herkutella hyvällä kanaruualla.

ELÄIN: Maine Coon on kissarotu, joka tulee esille, kun etsin kissanpentuja. Kamala kissakuume, mutta vielä mietitään ja ei se rotu ole tuo välttämättä, mutta sainpahan tähän ängettyä.

KUKKA: Mesiangervo on ihana niittykukka, joka näin juhannuksen tienoilla kukkii valkoisia kukkasia ja miten ihana on luonnossa kulkea näiden kukkasten lomassa. Juuri näitä ihailin, kun olimme miehen kanssa kävelyllä.

TYTÖN NIMI: Mathilda kuulostaa nyt kivalta, mutta omien tyttärien nimet tietysti ovat ne kauneimmat minusta. Alkavat molemmat M kirjaimella, mutta en heidän pyynnöstään nyt tähän niitä kirjoita.

POJAN NIMI: Marius, kun en muuta nyt keksi, Jos meillä olisi poika, ei sen nimi alkaisi M kirjaimella kuitenkaan.

AMMATTI: Muotisuunnittelija olisi ollut minun haaveammatti joskus. Silloin ei uskallusta riittänyt, joten nyt vain harrastelen.

KUVAUS HENKILÖSTÄ: Mahtava höpöttämään ja ei aina ihan asiaakaan, mutta juttua riittää. Olen sosiaalinen ja rakastan seuraa ja haluan olla mukana monessa, mutta toki tarvitsen joskus hetken olla itsekseni. Mutta en voisi koskaan lähteä yksin mökkeilemään ja olla siellä viikkoa yksin. No, eipä ole mökkiäkään, joten se siitä.

JOKA KODISSA: Musiikkia. Sitä on kiva itse kuunnella, mutta naapureiden liian äänekäs musiikin kuuntelu saattaa yleensä nostaa ihmisten ärsytystä pintaan. Turha nipotus pois. Meillä on kivat naapurit, joten jos joltain kuuluu musaa liian isolla, niin se on sitten meidän koti.

Tämähän oli kiva haaste ja nyt, jos innostuitte, niin napatkaa haaste Tuula`s life ja Arjen suklaasuukkoja

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *