Lifestyle

KESÄN HURMAAVIN PÄIVÄ PIKNIKILLÄ

Yhteistyössä Juomavinkki

Tulipa vietettyä kesän hurmaavin päivä piknikillä. Aurinko hemmotteli ja tuuli hyväili ja kun on ihanat merelliset maisemat, niin mikäs tässä viikonloppua oli viettäessä.

Meillä ei ole sitä mökkiä, minne rientää viikonloppuna. En usko, että se onkaan ihan meidän juttu, joten pitää keksiä jotain muuta tekemistä.

Nauttia voi myös kaupungissa ja viettää se kesän hurmaavin päivä piknikillä. Pitää vain löytää kaunis paikka, vaikkapa meren rannalta.

Nyt kun ei olla päästy reissaamaan ja risteilemään, niin täytyy ihailla merta näin rannalta. Mikä ihanan kaunis päivä tänään olikaan. Oikein tuntui, että olisi jossain kauempanakin reissussa, kun katseli maisemia. Tässä ei olla myöskään kaupungilla hengailtu viime aikoina, niin sitä nautti täysin rinnoin, tuosta kimaltelevasta merestä ja ihaili purjeveneiden ohi lipumista.

KESÄN HURMAAVIN PÄIVÄ PIKNIKILLÄ, VASTUULLISESTI

Eväät oli tietysti piknikille pakattu mukaan, herkullista pikku purtavaa ja juomaa, jota on helppoa nauttia luonnon helmassa. Sain Juomavinkiltä yllätyksenä lähetyksen viime viikolla ja kassissa olikin kaikki tarpeellinen upean piknikin toteuttamiseen.

Santa Helenan Chardonnay on; kuiva ja hapokas, sitruksinen, keltaomenainen, mantelinen ja kevyen yrttinen valkoviini. Punaviininä oli Cabernet Sauvignon; keskitäyteläinen, keskitanniininen, herukkainen, mustikkainen, kirsikkainen ja vaniljainen.

Parasta tässä oli se, että viinit oli pakattu kartonkipakkauksiin, jotka ovat todella kätevät retkeillessä ja piknikkoria pakattaessa.

Ei tarvitse kantaa raskaita pulloja ja miettiä, että minne ne tyhjänä laittaisi. Nämä kartongit ovat 50 cl kierrätettäviä ja särkymättömiä ja ne ovat myös uudelleensuljettavia. Hinnaltaan kohtuulliset 5,97 e.

Käteviä myös kotona, sillä tykkään punaviinistä, mies ei niinkään, joten pulloon jää aina puolet juomatta. Vaikka se säilyykin jonkin aikaa jääkaapissa, niin ei se kuitenkaan ihan samalta enää viikon päästä maistu. Tämä onkin siihen hyvä vaihtoehto ja tykkään siitä, että kartonkitölkin hiilijalanjälki on viininpakkausmateriaaleista ekologisin.

Oliivit, keksit, mantelit, aprikoosit ja suloisen söpöt minihillopurkit täydentivät piknik-kattausta. Mansikat nappasin mukaan S-marketin torilta ja maukkaita olivat ja makoisia, kun olivat kotimaisia.

Kyllä kesä vaan on ihana ja nyt se näytti taas sitä parastaan. Kesän hurmaavin päivä piknikillä ja vaikka lämpimiä päiviä ei kovin tulisikaan, on sentään yksi kaunis päivä muistoissa ja näin kuvina tallessa.

Mutta haluan toki uskoa, että nämä kesäkuun lämpimät eivät vielä häviä ja saamme nauttia myös ihanassa säässä juhannuksen. Juhannuksena voi myös retkeillä ja tehdä piknikkejä. Joko suunnitelmat ovat valmiina?

6 Comments

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Nyt on ollut ihanat picnicsäät. Me olimme eilen rantakalliolla picnicillä, oli ihanaa istua merta katsellen myöhään iltaan auringon lämmittäessä. Nuo viinipakkaukset oli kevyt kantaa rantaan ja vielä takaisin kotii tyhjinä kartonkikierrätykseen.

  • Minna

   Kieltämättä parhaat säät just nyt ja toivottavasti vielä jatkuu ?
   Niin ja piknikille varsinkin. Nämä viinit näissä pakkauksissa on mainio idea ja ei tarvi potea suyllisyyttä, kun saa pakkauksen vielä kierrätykseen.
   Sulla oli ihana tunnelmakuva, huomasin sen eilen ♥️

 • Maarit / Sopusointuja

  Nyt pitää oikeasti tarttua hetkeen ja ottaa kaikki irti näistä ihanista ilmoista. Vihreys on kukkeimmillaan ja kukat kukkivat – niiden lomassa voi viettää auvoisen piknikin. Pisti silmään tuo sun ihana pusero – itse tehty tietty? <3

  • Minna

   Niin totta, sillä eihän näistä kesäpäivistä koskaan tiedä, montako meille suodaan! Piknikillä ja tuossa rannalla istuessa, olisi voinut kuvitella olevansa jossain kauempana kuin Helsingissä, joten on meillä kyllä monipuolinen tarjonta luontoa, myös täällä pääkaupunkiseudulla:)
   Kiitos, on itse tehty pitsipaita ja kohta siitä lisää täällä blogissa:)

 • 1nallepuh

  Miten näppärät pakkaukset ottaa mukaan ja kiva kun niitä on tehty tuollaisina pienenpinäkin pakkuksina ettei ole pakko koko isoa pahvitonkkaa juoda?
  Ihania kesäisiä kuvia, nautitaan auringosta ja lämmöstä⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *