Kosmetiikka

KESÄKOSMETIIKKAA

Tuotteet saatu

Pitkästä aikaa hiukan kosmetiikkajuttuja ja varsinkin ajankohtaan sopivaa kesäkosmetiikkaa. Ihana kesä. Sitä vain menee ja touhuilee. Parasta kesässä tietenkin on se ulkona vietetty aika, kun säät sen sallivat.

Aina ei jaksa miettiä ihonhoitoa tai muutenkaan kosmetiikkaa, nyt kun ei tietyistä syistä raitilla ole tullut pahemmin liikuttuakaan.

Kesä vietetään usein suihkunraikkaana ja aurinkolasit silmillä. Kuka sitä meikkiä silloin miettisikään tai ihonhoitoa, mutta heitänpä tähän pari uutta tuotetta, josta kuitenkin saattaisit olla kiinnostunut.

KESÄKOSMETIIKKAA

Exuviance on tuonut uutukaisen ravitsevan ihonhoitoöljyn, Citrafirm Faceoil, joka sisältää A-, C-, E- ja F- vitamiineja. Näiden lisäksi mukana oleva sitruunahappo stimuloi ja vahvistaa ihon kollageenin muodostumista ja tasoittaa ihon sävyä. Ihanalta tuoksuvassa öljyssä on argan- ja aprikoosiöljyä, mikä tuntuu upean kosteuttavalle iholla.

Öljy on onneksi hyvin kevyen tuntuista ja itselleni se on riittänyt päivisin ja öisin pelkästään. Iholla kun on taipumusta muuttua kesällä aivan toisenlaiseksi vaatimuksiltaan. Minun ihoni on muutoin kuiva, mutta kesällä vanha sekaiho hiukan tahtoo kummitella, joten pelkällä öljyllä mennään.

Öljy sopii hyvin meikin alle, sillä se antaa kivasti hehkua iholle. Lisäksi se rauhoittaa minun iholleni tyypilliset oireilut. Varsinkin nenän seudulle puhkeavat pienet näpyt häipyvät illan aikana, kun laitan tätä öljyä.

Kaikille ihotyypeille sopiva Exuviance Citrafirm Face oil maksaa 74 e ja on saatavilla Kicksistä.

TÄSMÄAPUA ILMEJUONTEISIIN

Toinen mielenkiintoinen täsmätuote on uutuus, jonka sain testattavaksi, Exuviance Wrinkle Smooth Topical Peptide seerumi.

Seerumilla pitäisi olla apu sibeliusryppyihin ja otsan juonteisiin, ilmeryppyihin eli lähinnä kasvojen yläosaan. Aikuiselle iholle suunnattu seerumi tuo ikääntymisen merkkeihin täsmäapua, joita haluaisit kasvoiltasi hälventää ja siloittaa.

Nuoresta iästä lähtien, olen kärsinyt juurikin sibeliusrypystä, joka saa minut näyttämään väsyneeltä ja vihaiseltakin. Ruiskutushoitoihin en vielä halua lähteä, joten innolla lähdin tätä seerumia testailemaan.

Wrinkle Smooth Topical Peptide sisältää Aminofiili ja Citrafil raaka-aineita, jotka täyttävät peptidien kanssa juonteita ja ihokin vaikuttaa kirkastuvan, olevan hehkuva ja ihonvärisävyt muuttuvat tasaisemmaksi.

Pieni määrä pipettityylisestä pullosta sivellään juonteisiin aamuin ja illoin. Pieniä pulloja löytyy paketista kaksi kappaletta. Ei tuoksu eikä aiheuta mitään kihelmöiviä tuntemuksia, mitä useimmiten näissä tuhdimmissa tuotteissa saattaa olla. Katsellaan miten tämä toimii. Hinta 79 e ja saatavilla Kicksistä.

Usein pinnalle nousevat vain kosteuttavat tuotteet, naamiot ja seerumit. Itse koen kuitenkin ihonhoidossa puhdistustuotteet melkeinpä yhtä tärkeässä roolissa olevaksi.

Yves Rocherin kosteuttavasta ja hyvinkin suositusta sarjasta hehkutan nyt Hydra Vegetal geelimäistä puhdistustuotetta Ultra-Fresh Cleansing gel, jolla lähtee kesäinen meikki sutjakkaasti. Myös silmämeikin sain tällä pois, mutta loppusilauksen ja loput silmämeikin jämät on hyvä pyyhkäistä Hydra Vegetal 2-in-1 Cleansing Michellar Water tuotteella. Vanulappuun tuotetta ja kyllä lähtee loputkin jäljet meikistä. Toimivaa ja edullista kesäkosmetiikkaa löytyy Yves Rocherin verkkosivulta.

Loppuun vielä kynsilakkoja Le Vernis Yves Rocherilta. Sain muutamia testiin ja en voi kuin huokaista tyytyväisyydestä, sillä nämä lakat ovat yhdellä kerroksella jo niin peittäviä, että se jouduttaa jo kummasti lakkaamista. Paksuhko lakka on kauniin kiiltävä ilman päällyslakkaakin, mutta kestoon se päällyslakka kyllä auttaa, joten suosittelen sitä ehdottomasti.

Värisävyt vasemmalta Rouge Amaryllis, Corail Rose, joka on kynsissäni ja Sable Doux. Hinta 9,90 e kpl. Muita sävyjä löytyy tästä postauksesta.

Tässä siis kesäkosmetiikkaa, jota minä käytän ja toivottavasti sait näistä itsellesi vinkkejä.

6 Comments

 • Tiia

  Kivoja uutuuksia. Exuviance on ylellinen sarja ja mm. Maailman paras jalkavoide löytyy kyseiseltä merkiltä, iso suositus.

  Noi Yvesin lakat on ihan mielettömän hyviä. ?

  Mukavaa iltaa Minna?

  • 1nallepuh

   Se seerumi vaikutti mielenkiintoiselta ja mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi tuotteesta. Kesällä ei ole tullut paljon meikattu mutta silti puhdistaminen on joka iltainen/aamuinen toimenpide ja on kiva kun siihen on toimivat helpot tuotteet. Ihoni tykkää Ihonhoitoöljyistä ja tuo öljy vaikutti toimivalta, täytyypä kokeilla. Kynsilakka joka peittää yhdellä kerroksella on kyllä plussaa ja väritkin on hehkuvat⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *