Käsityöt,  Kosmetiikka

HELLESÄÄLLÄ RAITAMEKKO JA RAIKKAAT KESÄTUOKSUT

kosmetiikka ja tuoksut pr-näytteitä saatu

Hellesäällä raitamekko oli loistavan vilpoinen valinta. Kangas on ihanan pehmoista ja ohutta trikoota, mutta silti riittävän napakkaa, jotta siitä ei näy läpi.

En periaatteessa ole mikään raitatyyppi, vaikka sellaisen mekon kyllä vasta virkkasinkin. Lue postaus täältä. Nyt sitten innostuin jo ompelemaankin mekon, mutta asetin raidat tässä mekossa pystyyn. Trikoo antoi sen mahdollisuuden, kun jousti joka suuntaan.

Tämän kankaan hankimme tyttärelle jo vuosi sitten, mutta sen tekeminen vain jäi. Eikä kangas enää tuntunut houkuttelevan, joten istahdin pari päivää sitten koneen ääreen ja surautin siitä mekon. Mikäli tytär sen nyt haluaa, niin saa sen.

Mekko tuli tehtyä parissa tunnissa, sillä en pahemmin miettinyt, kun leikkasin kappaleet. Koska raitakangas ei ollut mitenkään leveä, kun sen asetteli toisin päin, niin sai olla tarkkana, että se riittää raitamekkoon.

Pääntie ja hihanaukot leikkasin vanhasta muistista ja hieman kavensin vyötäröä kohden ja miehusta oli valmis. Näitä kun on tehnyt muutamia, niin alkaa jo olla silmää ja kokemusta ja tietysti oman vartalon tuntemusta, joten en tehnyt edes kaavoja tähän.

Hameosat leikkasin suoraksi ja poimutin vekeille raitojen mukaan ja sitten ompelemalla kiinni miehustaan. Helman, pääntien ja hihanaukot vain käänsin kerran nurjalle ja tikkasin kiinni.

Vielä piti illalla patistaa mies kuvaamaan tämä mekko, sillä en minä saa näitä kameralla itse onnistumaan.

Ihanan vilpoinen tämä on ollut, kun nyt pari päivää olen tätä töissä käyttänyt. Vielä voi suitsuttaa, että on myös kevyt ja epäilen, että tässä on varmasti jotakin muutakin mukana, kun tuntuu niin liukkaalta ja laskeutuvalta. Pari virhettä kankaassa oli ostaessa, joten saimme vähän alennusta, mutta piilotin virheet, joten ne eivät näy.

RAIKKAAT KESÄTUOKSUT

Sain heinäkuussa testiin pari Coach tuoksua joista toinen oli miehelle. Amerikkalaisen Coach merkin tuoksut rantautuivat elokuun alussa suomen markkinoille. Coach on tunnettu laukuistaan ja asusteistaan ja nyt on vuorossa tuoksut.

Naisen tuoksu on hyvinkin kirpeä ja raikas ja miehen tuoksu oli tällä kertaa enemmän omaan makuuni ja se oli aavistus mausteisempi ja näin sopii kyllä hyvin miehelleni.

Tuoksut tulevat olemaan yksinoikeudella Sokoksella lokakuuhun asti ja sen jälkeen löytyvät myös Stockmannin valikoimista.

Käsikorun ostin Hangon reissulla ja Joy of Finland korussa miellytti teksti I can & I will.

Kesällä on hyvä muistaa, että vaikka helteistä nauttiikin, on oltava hyvät suojakertoimet ja muistettava auringossa olemisen kohtuus.

Sain Vita Liberata Fabulous self tanning gradual lotionin eli asteittain itsestään ruskettavan tuotteen kasvoille ja vartalolle. Olen kokeillut sitä nyt tasan kerran ja olin myyty.

Ensinnäkin olin yllättynyt, kuinka tasaisen päivetyksen se iholle antoi ja tässä tuotteessa ei ole ollenkaan sitä ärsyttävää pahaa hajua, mikä yleensä kaikissa itsestään ruskettavissa on.

Laitoin edellisenä aamuna meikin alle itsestään ruskettavan voiteen ja kuva on otettu tänään. Silti kevyen päivetyksen huomaa kasvoiltani, joten eipä sitä tuotetta edes tarvitse joka aamu laittaa.

Toki tässä on hiukan Vita Liberatan Beauty Blur voidetta, jossa on myös hiukan tasoittavaa sävyä, mutta yleensä nämä voiteet eivät ole kasvoilleni ihmeitä tehneet. Aina olen joutunut levittämään myös meikkivoiteen päälle. Nyt en sitä tarvinnut ja se onkin hyvä asia näin hellesäillä.

Auringosta olen tietysti hiukan nautiskellut, sillä saattavat olla viimeisiä helteitä tälle kesälle. Iho tarvitsee kosteutusta, joten nämä kuitumaskit Vitamin C, Brightening & Glow Sheet Mask, ovat kyllä loistavia kosteuttajia. Tässä maskissa on C-vitamiinia ja se kirkastaa iho sekä tuo hehkua kasvoille.

6 Comments

 • 1nallepuh

  Ihanan pirtsakka ja kaunis malli mekossa. Kyllä noi raidatkin sulle sopii yhtä hyvin kun kukkasetkin. Ihana taito tuo ompelemisen taito, siitä vaan surruttaa sellaisen mekon tai muun vaatekappaleen kun haluaa/tarvitsee. Ruskettavia voiteita en ole kokeillut mutta jos kokeilisin niin juttusi perusteella se olisi Vita Liberata Fabulous self tanning gradual lotionin⚘

  • Minna

   Kiitos paljon! Kankaan määrä kyllä määräsi, että mitä tästä voi saada tehtyä ja riittihän se mekkoon:)
   Olen yllättynyt tuosta Vita Liberatan voiteesta, kun lopputulos oli niin tasainen, vaikken pahemmin sitä voidetta laittaessa miettinyt, että tuleeko tasaista jälkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *