Messut,  Sisustaminen

TUUSULAN ASUNTOMESSUT 2020

Tuusulan asuntomessut 2020 meinasi meiltä jäädä käymättä. Ajankohtana tuo elokuu ei ollut se parhain, sillä tämä messuilu on tavallaan ollut meidän kesäloman juttu. Nyt mietitytti, että millaiset ruuhkat siellä olisi ja onko sinne järkeä lähteä.

Tuli liikaa mietittyä ja meinasi mennä tiukille, että saimme miehen kanssa sovittua sopivan päivän tälle iltaretkelle. Viikolla ei varmaankaan olisi niin paljoa porukkaa ja oikea päätös se oli.

Tuusulaan ei meiltä ole kuin 15 kilometriä, joten ajomatkaan ei tarvinnut varata aikaa. Ruuhkaa ei ollut ja saimme kulkea koko reitin ilman suurempia jonoja. Kävimme vain isommat talot läpi, sillä pienempiin en halunnut mennä pyörimään muiden ihmisten joukkoon.

Vessat ja kylppärit olivat suhteellisen samanlaisia, mutta löytyihän toki eroavaisuuksia ja yllätyksellistä värihulluttelua. Ihan tuollaiseen värikylläisyydessä patsastelevaan vessaan en mielelläni menisi. Jotenkin överi veto.

Olen varmaankin tylsä, mutta tämä musta väri rauhoittaa mukavasti kylpyhuoneessa, kun valaistuskin on kohdallaan. Toki tumma sävy saattaa tehdä huoneesta pienemmän oloisen, mutta ei se aina niin ole.

KULTAISET HANAT, SUIHKUT JA VESSANNAPIT

Kultaiset hanat, suihkut ja vessannapit olivat nyt kovasti in ja useammassakin taisin näitä pongata. Kyllä kelpaisi, mutta ehkä kyllästyisin jonkin ajan päästä näiden prameuteen. Lisäksi koko asunnon pitäisi noudattaa samaa linjaa, sitten se toimisi.

En kyllä ihan ymmärtänyt tämän hanan muotoilun jujua, mutta ehkä se olen vain minä.

Pirteät lamput ja siihen sopiva maalaus olivat hauska yhdistelmä, jotka sopisivat hyvin vaikkapa teinin huoneeseen. Olohuoneessa ne vähän kummastuttavat.

Kultainen katiskamainen lamppu sai minut kyllä innostumaan, jos tämmöisen häkkyrän johonkin itse askartelisi. Hauska, tunnelmallinen ja kevyt valaisin.

Kasvien erikoisuuteen sisustuksessa kiinnitin huomiota. Nämä ovat kuin taideteoksia, jotka Tuusulan asuntomessut 2020 nostivat esille. Mikähän tämänkin nimi on? Hauskalla tavalla todella tyylikäs ja kun sen värimaailma toistuu myös huonekaluissa, niin lopputulos on hienostunut.

Mustaa oli taas paljon keittiön kalusteissa ja huonekaluissa. Tumma jyrää edelleen ja kyllä se kaiken valkoisten keittiöiden ja asuntojen jälkeen on hauskaa vaihtelua. Valaistuksella on kyllä suuri merkitys näin tummissa sisustuksissa.

Tuusulan asuntomessut 2020 esitteli perussisustuksia ja taloja ja ei paljoa innostuksen sykähdyksiä tullut. Kovin paljon oli puisevia taloja, jossa kaikki oli puuta. Ihan liikaa puuta. Tuli mieleen mökit enemmän kuin omakotitalot.

Mutta ilokseni löysin kuitenkin nämä hurmaavan kerman/kullan sävyiset vuodevaatteet, jotka ilolla omaankin makkariin ottaisin.

RAKKAUDESTA SALMIAKKIIN

Salmiakkitalo oli tietysti poikkeus tässä perussetissä. Täällä olikin sitten hiukan erikoisempia juttuja, joitakin vain nostan tähän. Rakastamme mieheni kanssa salmiakkia, joten oli hauskaa löytää salmiakkiin liittyviä juttuja talosta, jossa ilmeisesti myös ollaan salmiakin ystäviä.

Salmiakkitalo oli kyllä aika erikoinen sisustukseltaan, josta rohkeita ratkaisuja ja persoonallisuutta löytyi. Kylpyhuonetilat olivat hieman sekavat, kun kaikki salmiakkityylit oli sekoitettu laattoihin ja tekstiileihin. Liika on liikaa. Minulla pyöri instagramissa tästä video, mutta kuvia en sieltä valitettavasti huomannut ottaa.

Tuusulan asuntomessut 2020 tuntuivat jotenkin laimealta, johtuen tietysti koronan vaikutuksesta ja viimeisistä messupäivistä. Tämmöiset tällä kertaa, toivon, että ensi vuonna fiilikset ovat paremmat.

Odotukseni ovat aina korkealla, kun menen messuille. Olen kesäisin seurannut Avalla aussisarjaa, Remontilla rahoiksi ja siellä nämä sisustukset ovat niin upeita ja trendikkäitä. Ehkäpä odotan siksi liikaa ja vähän pettymystäkin koen, kun taso onkin aivan toista. Mutta meillä täällä onkin eri tyyli ja sisustusmaailma.

Kävitkö sinä asuntomessuilla ja mitä sinä tykkäsit niistä?

2 Comments

  • JonnaH.

    Mä en aluksi lämmennyt yhtään kultaisille hanoille, mutta mun on pakko myöntää, että ne on alkaneet yhä enempi ja enempi miellyttään mun silmää, enkä sulje pois, et meille kun joskus tulee keittiöremppa, ettei sieltä löytyisi jotain kultaisia yksityiskohtia hopeisten sijaan. 🙂

    • Minna

      Mä kyllä tykkäsin heti, että wau! Mutta kun mullakin on tapana kyllästyä, niin mietin, että jos jotain prameaa laittaa, sen on kestettävä aikaa. Kauniita ne oli. Eräässä kohteessa tosin oli kultaiset sadesuihkut liian isoina, joten ne vähän pomppas silmille:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *