Sisustaminen

SYKSYN TULOA PARVEKKEELLE

Syyskuun alussa näyttää meikäläiseen iskevän sisustusinto, joten syksyn tuloa parvekkeelle lähdin kehittämään. Ihan pienesti vain, sillä riippuu paljolti siitä, millainen tästä syksystä tulee. Tarkeneeko parvekkeella edes pahemmin istuskella ja kuinka pitkälle syksyä.

Hankin muutaman kanervan, jossa oli kahta eri sävyä ja sopivasti löytyi vaaleanpunaista samettia pieniin tyynyihin. Kangasta ei pahmmin ollut, sillä tämä oli palalöytö, mutta juuri riittävän kokoiset tyynyistä sain ommeltua. Sohva ei ole järin suuri, joten se jo saneelee paljon.

Syksyn tuloa parvekkeelle saa myös tuikuilla, joissa on kivasti samoja sävyjä, mitä kanervassa ja tyynyissä, joten ne tuli myös kaivettua esille. En ole pahemmin vielä tuikkuja tai kynttilöitä ennättänytkään poltella.

Kausivalot minulla onkin ollut jo yli vuoden, vastapäätä tätä sohvaa. Tästä pääset katsomaan miltä näytti syksyn tulo vuosi sitten.

Kierrätystäkin sain aikaiseksi, kun tyttären muuttopuuhista jäi odottelemaan tämä karvapuuhka/kaulus, jonka tytär oli joskus saanut. Hän aikoi heittää sen menemään, mutta otin sen säilöön, sillä näin siinä mahdollisuuden kierrätykseen.

Ompelin puuhkasta tyynyjä ja voi miten tämä karvakangas pölisi ja kutitti kurkkua. Onneksi ei pahemmin tarvinnut tämän kanssa painia, kun tyynyt olivat valmiina. Tuli taas todettua, ettei karvakankaat taida olla enää minun juttuja, koska allergiat heti alkoivat vaivaamaan. Onhan noita turkkeja tullutkin tässä väännettyä. Jos kiinnostaa, niin löydät tekemäni tekoturkit täältä.

Hiukan on eri tunnelma näiden ruskeiden pörrötyynyjen kanssa ja minusta nämä sopivat enemmän meidän olohuoneeseen, joten eivät tulleet tänne jäädäkseen. Testailin vain stailata parveketta näiden kanssa ja tiesin jo etukäteen, että lopputulos saattaa olla liian valju.

Syksyn tuloa parvekkeelle ja erilaisia tunnelmia voi saada aikaiseksi kasvien, kynttilöiden ja tyynyjen avulla. Aina se investointi ei tarvitse olla niin suuri ja jos vielä onnistuu kierrättämisen kautta, niin aina parempi. Mutta lisää kasveja ja muuta pientä parveke vielä kaipailee, joten sellaista tulen tänne lisäämään.

Mitä muuta sain aikaiseksi viikon aikana? Olin luvannut tyttärelle virkata patalapun, koska sille oli tarvetta. Miten olikin takkuista hommaa ja huvitti, ettei meinannut millään tulla sellaista, mitä olisin halunnut. Jämälangoista kun lähtee tekemään, voi olla tuskaa, kun lanka tietysti meinaa loppua kesken. No ihan peruslappu siitä sitten tuli ja ehkä myöhemmin yritän jotakin erikoisempaa mallia virkata.

Miten sinulla näkyy kotona syksyn tulo?

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *