Kosmetiikka

SYKSYYN CHANELIA JA SILKKIÄ

Tuotteet saatu pr näytteet

Syksyyn Chanelia ja silkkiä, jotka tuovat hiukan ylellisyyttä ja piristystä sateisiin ja myrskytuuliin. Aurinkoa tuovat silkin ihana oranssi hehku kankaassa ja Chanel uutuustuoksun kaunis sävy ja tyylikäs lasipullo, jonka kannattaa pitää esillä.

Uusi tuoksu Chanel Coco Madmoiselle L´eau Privée on nimenomaan yötuoksuksi nimetty. Naiselle, joka haluaa uudenlaisen rituaalin iltoihinsa…. Tuoksua suihkaistaan ennen sänkyyn menoa, myös hiuksille ja yöasuun.

Syksyyn Chanelia ja silkkiä, eli tuoksuna iholle ja yöksi vaikka tästä silkistä tehty ihana yöasu. Värimaailma kyllä sopisi minullekin.

Chanel Coco Madmoiselle L`Eau Privèe tuoksussa ruusun ja jasmiinin terälehdet sekä myski kietoutuvat ihanasti yhteen. Itämainen voimakas tuoksu on pökerryttävä ja huumaava, joten liikaa en sitä kuitenkaan suihkisi.

Tyydyin suihkaisemaan sitä maltilla iltamenoihin ja kuten aina, tunsin uuden tuoksun leijailevan ympärilläni ja nautin sen tuoksusta, toivottavasti muutkin kanssaihmiset pitivät siitä.

Suomessa tuoksu lanseerattiin syyskuun 1. joten suhteellisen uusi tuoksu tälle syksylle.

Suomen suositushinta on 50 ml/101,80 e ja 100 ml/143e.

Chanelin toinen uutuus yöhön on yövoide Le Lift Creme De Nuit. Kaunis lasipurkki on tyylikäs, kuten tuo tuoksukin ja sopii vaikkapa hienosti tarjottimelle, esille nostettuna.

Päivät ovat olleet pitkiä ja työntäyteisiä viime aikoina, varsinkin kesän jälkeen, hektisiä suorastaan. Puhumattakaan saasteista, ihon herkistymisestä, stressistä, huonosti nukutuista öistä. Näiden kanssa painiessa on ihanaa löytää tapa hemmotella itseään.

Tämä uusi yövoide tuli sopivasti testiin minulle, sillä olin kaipaillutkin hiukan ravitsevampaa ja täyteläisempää yövoidetta. Chanelin päivävoide, jonka keväällä sain, oli ollut jo jonkin aikaa hoitamassa myös tuota yörutiinia.

Chanel Le Lift Creme De Nuit on ravitseva ja suorastaan paksuhko yövoide, joka kuitenkin sulautuu nopeasti ihoon. Mikä tuoksu!!Ei tunnu tahmealta eikä kiiltele iholla, vaan iho tuntuu ihan kuin huokaisevan ja rauhoittuvan.

Yöaika on parasta aikaa antaa ihon eheytyä. Sen kyllä aamulla huomaa, mikäli voide on itselle sopivaa ja toimivaa. Iho ei punoita tai kiristä ja meikki tuntuu ja näyttää paremmalta.

Hopeaneulateetä, joka on harvinaista valkoista teetä, on mm. käytetty Chanel yövoiteessa auttamaan ihoa pehmenemään ja vapautumaan stressistä. Aamulla iho näyttää rauhoittuneelta ja on valmiina jälleen päivän tuomiin haasteisiin.

Chanel yövoide suositushinta 154 e

Silkin sain ystävältäni, joka oli säästänyt sen minulle, kun oli saanut sen anopin jäämistöstä. Silkki on vanhaa, mutta täysin kunnossa ja mikä hehku siinä onkaan. En malta odottaa, mitä ihanaa siitä keksisinkään ommella. Jotenkin aavistelen, että kenties mekko siitä tulee:)

Siis syksyyn Chanelia ja silkkiä, näillä pärjäillään jonkin aikaa.

Loppuun vielä linkki Chanelin tuoksusta kertovaan videoon ja mikäli innostuit Chanelin tyylistä, niin tässä myös video, jossa esitellään tulevaa talven muotia 20-21.

2 Comments

 • 1nallepuh

  Ihania kuvia! Mielenkiinnolla odotan mitä ihanaa teet tuosta kankaasta joka hehkuu niin kauniisti. Hauska idea tuo yötuoksu, se on sitä arjen luksusta⚘

  • Minna

   Tää kangas on kyllä upea ja harkitsen nyt tarkkaan, mitä siitä teen:)
   Yötuoksu oli minulle juuri tuoksumaailmaltaan kymppi. Mutta kyllä mä aion sitä muulloinkin käyttää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *