Kosmetiikka

GOSH SYKSYN UUTUUDET

Tuotteet saatu/pr näytteet

Miltä vaikuttaa Gosh syksyn uutuudet? Muutamia uutuuksia löytyy ja aikaisemmin markkinoille tullut tuote, johon on tehty hiukan parannuksia.

Syksyn tullen haluan testailla ja tutustua uusiin meikkituotteisiin ja löytää sieltä ne kaikista kivoimmat ja itselle sopivimmat. Sellaiset, jotka toimivat arjessa ja juhlassa ja värimaailma sopii omiin sävyihin ja mieltymyksiin.

Syksy on aikaa, jolloin markkinoille putkahtelee kosmetiikkauutuuksia jatkuvasti, joten on hankalaa välillä seurata ja olla jyvällä kaikista uusista tuotteista.

Muoti tietysti sanelee meikkeihin sävyt, joten asujen värimaailmasta ammennetaan sävyt myös meikkeihin. Jokainen varmaankin valitsee vain ne sävyt, joista pitää, tai sävyt, jotka sopivat itselle. Saattaa kuitenkin olla niin, että joskus jonkin meikkikokoelman sävyt vain tökkii ja on vaikeaa löytää sieltä itselle juuri sitä sopivaa värisävyä.

Hyvä esimerkki on nuden väriset huulipunat, niin kauniita, mutta eivät ole minua varten, sillä nuden sävyisessä punassa, näytän ihan sairaalta.

GOSH SYKSYN UUTUUDET 2020

Onneksi tämän syksyn värimaailmassa on löytynyt kivoja ja itsellekin sopivia sävyjä. Sain nimittäin Goshin syksyn uutuudet 2020, sarjasta muutaman tuotteen syksyn uutuuksista testiin ja esittelen ne mielelläni, sillä edullisemmat, mutta kuitenkin laadukkaat meikit, ovat aina järkiostoksia.

Gosh syksyn uutuudet 2020, esittelee uudistuneen Anti-Wrinkle Chameleon Primer, Base anti-rides tuotteen. Se häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihoa, antaen sille kauniin hehkun. On hajusteeton ja vegaaninen.

Toimii meikin alla ja joskus ilman meikkiäkin, iho on siedettävän näköinen. Mikäli omaa kauniin ihon, ei tarvita muuta, kuin tämä primer ja olet valmis. Mutta me muut saatamme kaivata hiukan lisää peittoa ihon virhekohtiin.

Hinta 24,90 e

Sain myös kaksi Luxory Rose lips huulipunaa testiin, joissa oli sävyt 005 Seduce ja Enjoy 004. Näistä ehdottomasti tuo Enjoy on minulle parempi sävy, sillä liian kylmäksi menevät punaiset eivät myöskään ole minulle ne parhaiten toimivat. Puna on pitkäkestoinen ja vegaaninen.

Hinta 14, 90 e

Gosh/ Ultra Thin Brow Pen, on äärimmäisen ohut ja juuri sen takia sillä saa hyvää jälkeä, kun haluaa olla tarkka kulmakarvoistansa. Itse tykästyin juuri tuohon tummaan sävyyn ja silti se ei ollut liian tumma minulle ja sillä oli todella helppoa saada kulmat tarkasti piirrettyä.

Hinta 11, 90

Boombastic Crazy Volume Mascara on sähäkkä sininen ripsiväri, joka tuo värinsä puolesta muistot ajalta, kun ripsivärin piti ehdottomasti olla sinistä. Musta oli kammotus ja liian tumma silloin, mutta nyt en ihan innostunut sinisestä ripsiväristä. Onneksi löytyi ystävä, jolle sen lahjoitin, sillä hän on sinisen mascaran fani muutenkin. Pysyy hyvin iltaan asti ja sillä saa eroteltua hyvin ripset kauniin kaareviksi.

Hinta 15,90 e

Ompelin tässä viime viikonloppuna mekon, jonka värimaailmaan sopi hyvin tuo Gosh huulipuna, joten tämä on kyllä sellainen arkeen ja juhlaan sopiva puna, joka kulkee varmasti laukussa mukana.

Oletko testaillut Gosh sarjan meikkejä? Kiinnostuitko Gosh syksy 2020 tuotteista?

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *