Kosmetiikka

ISADORA HEMPEILEE SYKSYN SÄVYILLÄ

pr- tuotteet saatu

Olipa mukava pitkästä aikaan saada meikkikokoelma, jossa on syksyn tuotteita ja ihastua niiden värimaailman hempeyteen. Isadora hempeilee syksyn sävyillä ja se on minusta kuin lämmin syystuulen henkäys.

Yleensä hempeily jollain tavalla mielletään kevääseen ja syksyn värimaailmaan pusketaan kaikki tummat ruskeat ja burgundinpunaiset vahvimmillaan.

Usein sävyt ovat kovia ja välillä liiankin tummia, kuten noissa askartelemissani lehtiruusuissa näkyy. Tottahan syksyyn kuuluvat tummat sävyt, mutta joskus on kiva erotella niitä vaaleampiakin sävyjä sieltä esille.

Koen oloni näissä tummissa väreissä turhan meikatuksi, vaikka värisävyt minua miellyttäisivätkin. Vuosi sitten sävyissä oli samaa, mutta kuitenkin ovat nyt hempeämpiä.

Huomaan meikkaavani eri tavalla, sillä Isadora hempeilee syksyn sävyillä ja juuri niillä, joilla saa luonnollisemman syksylookin. Tällä paletilla en usko, että menisi överiksi ja sävyt sointuvat hyvin arkiseenkin meikkiin.

Pefect blush poskipunat, kahdessa sävyssä, olivat juuri näin vaalealle iholle, kuin meikäläisen, juuri sopivat. Todella kauniit vaaleanpunainen 07 Coral Pink ja aavistuksen rusahtavampi 01 Warm Nude.

Neljän sävyn luomiväripaletti 25 Rose Glam, on ihastuttanut minua sen verran paljon, että olen käyttänyt näitä sävyjä vaihdellen joka päivä nyt yli viikon ja setti on varmasti käytössä jatkossakin. Jopa Ahvenanmaan matkalla tämä setti oli mukana ja toimi hyvin, kun kiiruhdimme paikasta toiseen.

Kynsille sopii kyllä tummemmatkin sävyt ja tuo kupari 437 Copper Crush on minusta todella kaunis. Tumma harmaa 436 Mercury, toimii hyvin iltaan, vaikka juhlavamman asun kanssa.

Velvet Comfort Liquid Lipstick 58 Berry Blush on hiukan viileämpi pinkki ja 50 Nude Blush on sitten huomattavasti vaaleampi ja rusahtavampi pinkki. Tämä ja Explosive Shine Lip Gloss on minulla ollut yhdistettynä huulilla ja se toimii, vaikka vaaleat sävyt saattavat tehdä minusta yleensä valjun. Kivaa vaihtelua ronskiin oranssinpunaiseen, jota yleensä tykkään käyttää huulilla.

Kulmavärinä harmahtava ruskea 31 Light brown, ei ole liian kova tai tumma, joten Active all day wear brow gel toimii ja kestää koko päivän.

Ripsiväri High Impact volume mascara 30 black speed ei ihan kunnolla saanut ripsiini sellaista volumia, kuten olisin toivonut. Mikäli haluaa todella kauniit ja erotellut ripset, niin tämä on silloin oikea valinta. Kestävyyskin on hyvä, vaikka ei ole vedenkestävä.

Tämä Flex Tip Eyeliner 81 mattblack, on ollut myös luomilla rajauksena joka päivä, kun olen meikannut ja olen tykännyt sen ohuesta kärjestä, jolla saa kauniin ja siistin. Vedenkestävä tämäkään ei kyllä ole, joten siihen on varauduttava.

Tässä kuvassa minulla taitaakin olla kaikki nuo suosikkituotteet ja eikös vaan olekin aina naturelli meikki?

Oletko jo löytänyt Isadoran uusia syksyn tuotteita kaupoista ja miellyttääkö värisävyt sinua?

8 Comments

 • Ketoneilikka

  Onpa kuulaan hehkeä, raikas meikki ? Pronssikynsilakan sävy on täyteläinen ja lämmin -sopii hienosti tämän vuoden ruskaisaan syksyyn.
  Huulikiillot kuin karkit.
  Lopputulos kasvoillasi todella onnistunut!

 • Tiia

  On kyllä ihanan hempeä kokoelma ja voisi olla yhtälailla kevätkokoelma. Innolla odotan joulukokoelmaa, se on sellainen mistä aina innostun.

  Ihanaa viikonloppua Minna. <3

 • Maarit / Sopusointuja

  Mulle on ihan sama onko kevät vai syksy kyseessä, Isadora ei petä. Niillä on niin hyvät värit olleet kautta vuosien, että oksat pois. En itse piittaa glittereistä, joten tämä syksy on mun juttu 🙂 Pääsen kohta kokeilemaan itsekin näitä, mitä odotan innolla.
  Syysiloja Minna <3

  • Minna

   No niin totta, Isadoran on aina ollut mun suosikki, eikä se petä. ? Pääasia on, että värit sointuu sopuisasti itse kullekin. Tykkään tummista sävyistä, mutta kyllä nää hempeät värit on helppoja soveltaa vaikka mihin tilaisuuteen ja ajankohtaan? Uskon, että TYKKÄÄT, kun omasi saat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *