Kosmetiikka

SYKSYN UUSIA TEHOTUOTTEITA KASVOILLE

PR- tuotteet saatu

Kohta kaivataan syksyn uusia tehotuotteita kasvoille, sillä syksy on jo puolivälissä ja jouluunkaan ei ole enää kuin pari hassua kuukautta. Niin tämä aika menee! Mahtavaa, että olemme voineet iloita kauniista syksysäistä ja upeista ruskan sävyistä ja nyt sitten pitää olla valmiina säiden muuttumiseen ja valmistaa ihoa siihen.

Syksy on usein iholle haastavaa aikaa, kun kesäkelit ovat totuttaneet ihon lämmölle ja sitten ilma alkaakin viilenemään. Minulla se tietää yleensä ihon punaisuuden lisääntymistä.

Iho on kuitenkin saanut olla rauhassa ja se on tykännyt, kun kylmä ja viima eivät ole vielä päässeet kiusaamaan ja ollaan selvitty suhteellisen helpolla ihonhoidolla.

Koska se kylmä kuitenkin jossain muodossa tulee, niin ajattelin esitellä tässä muutamia syksyn uusia tehotuotteita kasvoille, joita olen testaillut ja hyväksi kokenut.

ESTEEN LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR

Estée Lauderin kulttimaineeseen noussut yöseerumi, Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, on uudistunut tänä syksynä. Ihoa korjaava, kollageenituotantoa ja ihosolujen puhdistumis- ja uudistumisprosessia tukeva ChronoluxCB Power Signal Technology, tekee tuotteesta tehokkaan ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Yöseerumi myös auttaa ihoa suojautumaan ilman saasteilta. Kolmen viikon jälkeen ihossa pitäisi tapahtua jo muutosta parempaan.

No miten kävi? Ensinnäkin tuotteessa on miellyttävä koostumus ja ihana tuoksu. Vain pari tippaa riittää, mutta saatoin hieman innoissani yliannostella sitä. Enemmän tuotetta, parempi lopputulos, right? No, eihän se niin toimi, vaan tässä tarvitaan sitä sitkeyttä ja pitkäjännitteisyyttä, jotta saadaan tuloksia, joten tämän kanssa ei kannata turhaa läträtä ja silloin se myös kestää pitempään.

Kolmen viikon ajan olen käyttänyt seerumia säännöllisesti öisin ja aamuisin, sillä tätä voi käyttää myös päivällä. Yöseerumin päälle en yleensä edes lisännyt muuta tuotetta, sillä kosteustasapaino tuntui olevan kunnossa.

Viimeisen viikon ajan testailin myös täyteläisen yövoiteen kanssa seerumia ja kylläpä iho oli aamulla satumaisen pehmeä. Se minun usein perään huutelema ja kaipaama punaisuuden taltuttaja taisi löytyä tästä seerumista. Olen huomannut, että ihon punaisuus, on nykyisin minulla juuri se hätähuuto kosteuden puutteesta.

Toisaalta ne kylmät ajat ovat vielä edessä. Uskon, että kun olen jo varautunut hyvissä ajoin, ennen kylmiä säitä ja käyttänyt tätä Estèe Lauderin Advanced Night Repair-seerumia, niin perusta on jo kunnossa.

Ehkäpä ne rypyt hieman pehmenivät, en osaa sanoa, mutta todellakin aamulla ihoni on rauhallisen näköinen ja tasaisen värinen ja olen siihen tyytyväinen.

Kicksissä hinta 50 ml/ 112 e

SENSAI DUAL ESSENCE SYKSYN TEHOTUOTE

Syksyn uusia tehotuotteita kasvoille löytyy myös Sensailta ja Sensai Dual Essence seerumi on yksi Sensain erikoishoitotuotteista, joissa jokainen hoitotuote on räätälöity yksilön tarpeiden mukaan. Näiden tuotteiden vaikutus on kohdennettu erityisalueisiiin, jotka usein tarvitsevat erityishuomiota. Erityishoitotuotteet keskittyvät parantamaan ihon kuntoa, väriä ja häivyttämään ryppyjä. Tavoitteena on Silk Skin, silkkisen kaunis iho.

Seerumissa on kaksoiskoostumus, öljy ja kasviuute ja ne yhdistyvät, kun tuotetta ravistetaan ennen käyttöä. Myös ilma sekoittuu tuotteeseen ravistettaessa ja näin seerumi levittyy hyvin kevyesti iholle.

 Koishimaru Silk Royal ™ – anti-age -yhdiste ja kasviöljy kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa ja ravitsee ihoa ja seerumin ansiosta iho hehkuu kauniisti.

Olen aina pitänyt Sensain tuotteita ihanan ylellisenä ja tämä seerumi ei edellisten tuotteiden rinnalla kalpene. Tuote on todella kevyt ja tämänkään seerumin kanssa ei ainakaan näin alkusyksynä pahemmin tarvinnut muuta.

Se tuntui superkosteuttavalta ja vaikka sitä laitetaan vain pari tippaa ja hierotaan kämmeniin ja siitä painellaan kasvoille.

Uskon kuitenkin, että kun iho kuivuu talvella enemmän, tätä voi joutua käyttämään tipan kaksi enemmän kerralla. Lopputuloksena on rauhallinen iho, jonka päälle on ilo levittää meikkiä, sillä peitevoiteita ei enää tarvita, kuin vain hitusen nenänpieliin.

Sensai Dual Essence seerumi on kyllä todella tehokas ja iho kieltämättä tuntuu silkkiseltä, kun tätä sipaisee aamuin illoin kasvoille ja dekoltee-alueelle ja mikä tuoksu! Se tekee ihonhoidosta aina niin ihanan.

Hinta Sokos 30 ml/165 e

.

CLARINS TOTAL EYE LIFT

Clarins tarjoaa myös syksyn uusia tehotuotteita kasvoille ja heidän uusin tuotteensa on liftaava ja kaikenikäisille sopiva silmänympäryksien tehohoito. Tehotiiviste poistaa turvotusta ja rypyt sekä tummat silmänympärykset ja se myös kiinteyttää silmänympärysten ohutta ja herkkää ihoa.

Total eye lift sopii myös herkkäsilmäisille ja piilolasien käyttäjille. Tuotteeseen on ammennettu tietotaitoa kasveista ja tässä tehotiivisteessä onkin 94% kasviuutteiden luonnollista alkuperää.

Geelimäinen koostumus ei kirveltänyt minunkaan herkkiä ja vuotavia silmiä. En ollut aiemmin ajatellutkaan, kun silmäni vuotivat, että se voisi johtuakin silmänympärysvoiteesta. Nyt olen oppinut huomaamaan niissä suuria eroja ja tiedän heti, mikä toimii minulla ja mikä saa silmäni vuotamaan ja meikit leviämään. Usein olen syyttänyt silmämeikkejä, mutta ei se syy aina ole niissä ollut.

60 Sekunnissa pitäisi näkyä jo pirteämmät silmät peilistä, kun geeliä on laitettu ja tunsin ehkä hitusen jotakin tapahtuvan, kun aamuisin tätä tuotetta olen laitellut. Turvotukseen tunsin saavani apua ja iloitsen myös siitä, että ripset tulevat myös tuotteen avulla ravittua.

Hinta Sokos 15 ml/ 73 e

VINKIT SILMIENYMPÄRYKSIEN HOITAMISEEN

>älä hankaa silmiä, kun poistat meikkiä

>kannattaa pitää silmänympärysvoide jääkaapissa, jotta se toimisi vielä paremmin viileänä

> auringossa aurinkolasit silmille, niin ei tule siristeltyä

> ei ikinä nukkumaan meikit päällä

Miltäs nämä tehotuotteet kuulostivat? Onko sinulla jo tehoseerumit käytössä?

6 Comments

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kiitos vinkeistä! Juuri pari päivää sitten mietin, että ainakin osa hoitotuotteista täytyy nyt vaihtaa kosteuttavampiin ja/tai hoitamapiin. Kesällä selviää keveillä tuotteilla, mutta nyt iho tuntuu imaiseva kaiken kosteutuksen hetkessä ja hetken päästä iholla tuntuu jo kuivia alueita. Mm. nyt käyttämäni ihana ”kesäseerumi” menee nyt talviteloille ja palaa hoitorutiineihin keväällä.

  • Minna

   Ole hyvä:) Tuo on totta, että kesällä mennään kevyillä ja ilman kylmetessä sitten vähän kosteuttavammat peliin. Keväällä sitten voi hellittää ja ottaa kevyemmät takaisin käyttöön.

 • Tiia

  Sensai on lemppareita se vaan toimii suomalaisen iholla. Advanced Night Repairia on tullut pullotolkulla lutrattua yötä vasten ja aamulla iho kiittää. <3

  Mielenkiintoinen tuo Clarins ja ah ihanan kaunis punainen pullo.

  Sydämellistä uutta viikkoa Minna. <3

  • Minna

   Olen täysin samaa mieltä ja ei kuule kasvot punoita,kun tuota Night Repairia käyttää:)
   Clarinsin pullo on mahtavan punainen ja tuotekin tekee mitä lupaa.

 • 1nallepuh

  Kyllä sitä on aina välillä tullut laitettua hoitavampia tuotteita iholle, mutta kokonaan en ole niihin vielä siirtynyt. Ihanalta kuulostivat taas kaikki tuotteet ja kauniit purkit olivat edukseen ottamissasi kuvissa⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *