Kosmetiikka

DIEGO DALLA PALMAN MEIKKAUSOPISSA

pr-tuotteet saatu

Viime viikolla sain olla Diego Dalla Palman meikkausopissa. Meitä aikuisia naisia osallistui muutamia, viettämään iltaa tämän tyylikkään ja laadukkaan kosmetiikkasarjan parissa. Turvavälit oli kunnossa ja kaikki tarpeellinen oli huomioitu, jotta saimme rauhassa keskittyä itsemme hemmottelemiseen.

Brändin lähettiläänä ja meikkauksen saloihin, meidät johdatti Kati Mouhu ja häneltä saimmekin tärkeitä vinkkejä kasvojen kohotukseen, sekä sumusilmämeikin tekemiseen.

Työkalut aseteltiin pöydälle ja sieltä löytyykin minun jo aikaisemmin suitsuttama Full Face Pallette ja upea My Toyboy ripsari. Lisäksi sain tehdä tuttavuutta todellisen ihmepeiteaineen kanssa, sekä musta kajal-kynä yllätti, miten me sitä käytimme. Upeat meikkisiveltimet olivat pehmoisia ja Kati muuten huomautti siitä, että vallan hyvin pärjää parilla siveltimellä, niitä ei tarvita kokonaista armeijaa.

Kati esitteli meille tämän upean Geisha Lift concealerin ja kertoi sen käyttömahdollisuuksista. Tämä tuote on siitä hauska, että sillä voi pohjustaa luomet, pyyhkiä kuin kumilla, pois tuhraantuneen silmämeikin ja tietysti sillä voi myös peitellä nenänpieliä ja poskipieliä tarvittaessa.

Tuotteen sävy on 122 ja sopii näin vaaleahkolle iholle, mutta se ei ollut kuitenkaan niin tumma, ettei olisi toiminut myös tummemmallakin iholla. Muitakin sävyjä löytyy.

KASVOJENKOHOTUS VARJOSTAMALLA

Aluksi kuitenkin kävimme läpi tuota kasvojen muotoiluun tarkoitettua Full Face palettia, jolla voi hyvin tekaista koko meikin.

Sävyjä on ylhäältä vasemmalta tumma ruskea, joka ei ole se järkevin vaihtoehto varjostukseen, kun ihonsävy on vaaleahko. Liian tumma rajaus erottuu liikaa ja tuo turhan paljon varjoja kasvoille, joten lopputulos voi olla kaikkea muuta, kuin se toivottu kasvojenkohotus. Jätämme sen suosiolla silmämeikkiin.

Seuraava ruskea keskellä, on sitten se kaikkein toimivin, melkein kaikille ihonsävyille ja ikäisille. Tämä perunankuoren sävyä muistuttava sävy, sointuu kauniisti ihoon ja oikeaan kohtaan sipaistuna, sillä saa aikaan todellisen kasvojenkohotuksen.

Oikealla kohdalla on todellakin merkitystä, joten on tärkeä muistaa, että kasvojen muodolla on väliä sille, mistä kohdasta varjostus aloitetaan.

Kannattaa ensin etsiä kokeilemalla se poskiluu ja mihin se loppuu. Varjostus painellaan poskiluuta mukailemalla, mutta ei liian pitkälle, muutoin varjostus saa kasvot valahtamaan.

Minulla on kaidat kasvot, joten ihan korvanipukan kohdalta lähdetään painelemaan varjostussävyä poskiluun mukaan ja näin varjolla ikään kuin nostetaan se poski sieltä koholle.

Minun kaidat kasvot ovat varjostuksen suhteen syytä jättää vähemmälle ja korostaa enemmän sitten poskipunalla poskea, koska en halua kasvojani enää kaidemmaksi tai poskia lommolle, sillä silloin näytän huomattavasti vanhemmalle. Tämäkin kannattaa pitää muistissa, kun varjostusta ehostaa kasvoilleen. Kiitos tästä vinkistä Kati, niin totta.

SUMUSILMÄMEIKIN TEKEMINEN

Kun varjostukset olivat kohdallaan ja poskipunat raikastivat ilmettä, siirryimme sutimaan silmämme mustiksi kauttaaltaan kajalkynällä. Kyllä, koko silmäluomi, vaikka se kuulostaakin aika hurjalta.

Juju oli siinä, että kun ensin rajasimme silmän mustalla ja lähdimme siitä sitten ripsimäisellä liikkeellä silmän liikkuvaa osaa tummentamaan ja siveltimellä häivyttämään. Jokaisen silmän mallin mukaan nostimme sitä mustaa niin korkealle kohti kulmia, kuin se silmän mukaan oli edustavinta.

Minulla on kuulemma pyöreät silmät ja ne kannattaa meikata ulospäin laajemmalle, kuin olen uskaltanut tehdä. Olen kärsinyt raskaista luomista aina, mutta kuulin, etteivät minun luomeni olekaan raskaat, vaan kulmaluu on vaan typerästi siinä kohdassa, että se tekee luomista raskaat. Eli ei taida leikkauskaan siis auttaa!

Kun musta kajal oli siististi sudittu luomelle ja myös alaluomelle, niin otimme jälleen sen perunankuorisävyn ja taputtelimme sillä meikille pysyvyyttä.

No oppi oli uutta, sillä en ollut tätä meikkiä itse koskaan kajalilla tehnyt ja ilmankos olen kärsinyt siitä, että koko naama on mustana, sen kerran, kun olen sitä luomivärillä yrittänyt tuhertaa.

Loppussa harjasimme reilun kerroksen mustalla My Toyboy ripsivärillä ja tätä jo käyttäneenä, tiedän, että tämä on just se ripsari, joka kannattaa hankkia, kun miettii uutta meikkituotetta. Tämä pellittää jopa kulahtaneet aamuseiskalta harjatutut ripsivärit, sillä se toimii myös vanhan ripsarin päällä. Eikä tee ripsistä paakkuisia.

Diego Dalla Palman meikkausopissa, oli hienointa se, että Kati osasi luontevasti kertoa ja löytää meistä jokaisesta ne edustavimmat puolet ja meitä nauratti, kun hän huikkasi aina jollekulle, että sä olet varsinainen Hildegaard, viileä norjalainen viikinkikuningatar, latinotar, tanskalainen nainen, hillitty rotunainen, rokkistara, joka olin kuulemma minä, tosin aluksi olin kameleontti, jne.

Onhan ne silmät nyt tummat, mutta toisaalta, tässä meikissä olisi ihana piipahtaa juhlimassa, jos voisi, mutta ehkä sitten joskus, kun taas voi 🙂

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *