Kosmetiikka

ARKEEN JA JUHLAAN KYNNET KAUNIIKSI

Tuotteet pr-tuotteita saatu

Kun tulee kyse kynsilakoista, niin arkeen ja juhlaan kynnet kauniiksi saa Mavala. Edulliset pikkupullot, joten sävyihin ei ennätä kyllästyä, sekä kestävyys kynsillä, ovat ainakin minulle tärkeitä asioita kynsilakkaa valittaessa.

Näin juhla-ajan kynnyksellä, on tärkeää muistaa iloita ja nauttia, vaikka kauniiksi lakatuista kynsistä. Sävyjen valintaan tuo helpotusta, tai sitten joskus jopa valinnan vaikeuksia, nämä erilaiset hurmaavat kokoelmat.

Nyt viimeisimmät Mavalan kynsilakat, mitkä sain testiin, olivat syksyn ihania sävyjä Charming colors -kokoelmassa. Näissä hehkuvat lämpimät punaiset ja violetti, sekä pari maanläheistä sävyä ruskeahko ja harmaa.

Näistä sävyistä sopivat kaikki käytettäväksi päivisin ja toki myös illalla juhlaankin. Charming colors -kokoelma on minusta kuitenkin arkisempi, joten juhlaan voi lakata kynnet hiukan rohkeammin ja kimalletta säästämättä.

Sävyt ovat vasemmalta 122 Tadoussac, 124 Salzburg, 384 Nikko, 125 New Orleans, 371 Bruges, 123 Edinburgh

Tässä hiukan säihkettä kynsillesi, jotka huomataan. Mavalan kokoelmassa Twist Shine, on oikein upean glamour-tyyliin sopivat säihkyvät lakat. Sopii ihanasti kimaltelevana juhlaan, mutta toki myös toimii arjessa. Se tässä kimaltelevassa muodissa onkin niin hyvä, ettei kukaan kummeksu vaikka kynnet olisivat kuinka ”överiglitteriset” ihan päivälläkin. Eli lakataan arkeen ja juhlaan kynnet kauniiksi, niin kätesi huomataan.

Vasemmalta 331 Blue Twist, 293 Black Twist, 309 Ice Twist, 207 copper Twist, 290 Moon Twist, 341 Golden Twist.

Ensimmäiseksi ihastuin kupariseen sävyyn, mutta tartuin kuitenkin valkoiseen lakkaan, sillä halusin nähdä miten se toimi ja peittääkö se lainkaan. Joskus nämä kevyemmät lakat saattavat olla liian kuultavia ja minä taas haluan kunnolla peittävyyttä. Valkoinen peittää ihan ok yhdellä kerroksella, mutta suosittelen kahta kerrosta.

Valkoisen päälle sipaisin huvikseni tuota Moon Twistiä ja hyvin toimi tämäkin testaus. Näin saa usein paremmin lakan sävyn näkyville, kun sen lakkaa valkoisen lakan päälle.

Tällaisen aikana pitää löytää niitä ilon hetkiä pienistäkin asioista ja itsestään huolehtiminen voi alkaa vaikka niistä kynsien juhlakuntoon saattamisesta.

Ei anneta minkään pilata juhlaa ja joulun taika-aikaa, joten säväytetään kunnolla ja arkeen ja juhlaan lakataan kynnet kauniiksi.

Vinkiksi heitän, että kannattaa hemmotella itseään ensin kunnollisella käsihoidolla, jonka voi hyvin tehdä itse ja antaa tuotteiden vaikuttaa vaikka yön yli. Täältä voit lukea lisää, mikäli aihe kiinnostaa.

Kimaltelevatko sinut kyntesi juhla-aikana, vai mennäänkö perinteisellä lakkauksella?

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *