Kosmetiikka

MITÄ TARVITAAN JUHLAKAUDEN MEIKKIIN

pr-tuotteet saatu

Mitä tarvitaan juhlakauden meikkiin? Juhlakautena on ihanaa laittautua ja meikata huolella. Usein saattaa kiireessä joutua vain korjaamaan aamulla laittamaansa meikkiä, joten silloin on syytä tehdä pohja kunnolla.

Uutuustuote juhlakauden meikkiin valmistautumisessa, tulee Clarinsilta. Tyylikkäässä pumppupullossa oleva Everlasting Long Wearing & Hydrating Matte Foundation, jossa jopa tuoksukin on ihana. Olen aina tykännyt Clarinsin meikkivoiteista, joten tämäkään ei ollut pettymys.

Ohut meikkivoide on täydellisen peittävää ja kestää iholla pitkään. Sitä voi myös tarpeen tullen lisätä, mikäli meikkivoide päivän mittaan on kuitenkin päässyt katoamaan jostain kohdalta. Minulla se on usein tuo nenänseutu. Yllättävän hyvin se pysyy myös kasvomaskin kanssa paikoillaan. Ennen levitystä, muista ravistaa pulloa.

Hinta 47 e

Isadoran uutuus on Skin Teint Perfecting cream, joka sopii hyvin päiväkäyttöön ja kestää varmasti myös iltaan saakka. Kannattaa kuitenkin pohjalle lisätä pohjustusvoidetta, kun toivoo meikin kestävän vieläkin pitempään, kuin tavallisesti.

Hinta 20,50 e

Tässä meikkivoiteiden sävyt, josta tuo alempi ja kellertävän vaalea on Clarinsin 100,5W cream ja Isadoran hiukan punertavampi 30 light.

Mitä tarvitaan juhlakauden meikkiin? No vastaus on, että mikäs juhla se olisi, jollei hiukan glitteri kimaltelisi. Eli ihanaa kimallusta, mutta kuitenkin sopivasti, menemättä överiksi, näissä Isadoran luomiväreissä, Single Power Eyeshadow. Toki överikin on ihan sallittua, joten rohkeutta myös peliin.

Valitsin itselleni nämä kolme luomivärisävyä, joista edessä oleva on tämän hetken lempparini, eli Pearly 05 Pink Sand, takana 08 Golden Glow ja edessä oikealla matta 02 Mocha Bisque. Sopiva tummempi ruskea käy näiden molempien kimaltelevien sävyjen pariksi.

Hinta 13,90 e/kpl

Meikkasin itselleni juhlameikin, sillä nämä sävyt olivat juuri oikeat myös tuon minun Ruska neuleeni sävyjä korostamaan. Linkki tässä vielä postaukseen, jos tykkäät neuleista. Tämä meikki minulla on myös neuleen kuvauksissa viime viikonlopulta.

Sipaisin iholleni tuota Clarinsin meikkivoidetta ja levittelin kauniin punertavaa kimalleluomiväriä luomille. Hiukan mustaa kajalia ja ripsiväriä, sekä huulille sävyyn sopivaa huulikiiltoa, joka myös kauniisti kimaltaa ja sävynä sopii meikkiin.

Jos mietit, että mitä tarvitaan juhlameikkiin, niin ei sen tarvitse aina olla työlästä, vaan ilottelua kimaltavilla sävyillä ja himpun verran lisää rohkeutta peliin.

Ongelmana on tässä kuitenkin se, että eipä niitä juhlia kovin ole, johon saisi nyt mennä. Mutta vielä sekin aika koittaa, kun nyt vaan jaksetaan tsempata. Juhlameikin voi meikata vaikka vain omaksi ilokseen.

4 Comments

 • Tiia

  Näytät niin kauniilta. <3 IsaDoralla on luomiväripaletti, jota ilman en voi elää. 🙂 Olen ostanut varastoonkin, sillä tänä vuonna sitä ei ilmestynyt vaikka ainakin kolmena vuotena on ilmestynyt. Mutta joulukokoelmaan kuului kyllä niin ihania säkenöiviä meikkejä IsaDoralta, että wow.

  Nämä meikkien sävyt on niin sua.

  Ihanaa viikonloppua Minna. <3

  • Minna

   Kiitos ihana Tiia! <3 Iadoralta kyllä löytyy järkevään hintaa upeita meikkejä. Joulukokoelmasta valitsin nämä tuotteet, sillä tiesin, että näille tulee eniten käyttöä, vaikka olisihan siellä ollut kaikkea ihanaa..
   Ihanaa viikonloppua:)

 • Nadine

  Clarinsin meikkivoide kuuluu mun luottoarsenaaliin jo toistakymmentä vuotta. Kannattaa myös kokeilla Clarinsin meikkisivellintä. Mainio työkalu!

  Mitä jäi minulle epäselväksi, miten saat IsaDoran luomivärit pysymään paikalla? Ne tuhraantuu parin tunnin sisällä huolimatta pohjustusvoiteesta sun muuta. Diorin luomivärit taas pysyvät kuin tauti.

  Minulla on tosin hyvin kuiva iho, ja Clarinsiltakin käytän kuivalle iholle tarkoitettuja voiteita.

  • Minna

   Kiitos kommentista Nadine:) No siellä siis toinen, joka rakastaa Clarinsia!Se on niin taattua laatua! Täytyy pistää mieleen tuo sivellin:)
   Minulla oli nuorempana todella rasvaiset luomet ja aina meikit paakkuuntui ikävästi luomivakoon. Nykyisin ihoni on kuivempi=vanhempi, joten se ei ole enää niin ongelma, mutta käytän loistavaa/pohjustavaa concealeria Diego Dalla Palmalta. Geisha Lift concealer. Kurkkaa https://kristallikimara.fi/2020/11/04/diego-dalla-palman-meikkausopissa/ tämä postaus, niin näet mistä on kyse:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *