Muoti

HELMENVALKOINEN NEULEMEKKO

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä

Helmenvalkoinen neulemekko sopii talveen, joten olin innoissani, kun löysin tämän COS -verkkokaupasta. Taisin aluksi vain hetken miettiä ja niin oli jo tilaus lyöty lukkoon. Joskus on kiva ostaa myös valmiita neuleita, vaikka niitä muuten tuleekin itse neulottua.

Rakastan neulemekkoja ja onhan minulla niitä jo muutama kaapissa, mutta näin pitkää versioita minulla ei vielä ollut.

Tämä sävy tässä mekossa kyllä hurmasi, sillä siinä on aavistus punertavaa. Helmenvalkoinen neulemekko on kieltämättä arka väriltään, mutta toisaalta olen suhteellisen hyvin selvinnyt lyhyellä, valkoisella neulemekolla, joten uskalsin sellaisen kuitenkin tilata. Usein kuitenkin mekkoja löytyy useammalla värisävyllä, mutta nyt en halunnut edes miettiä vaihtoehtoja.

Pakko oli varmuuden vuoksi pukea aamutakki mekon päälle, kun meikkasin, sillä usein juuri kevyemmät meikkivoiteet, joissa on pipetti, purskahtelevat iloisesti ympäri ämpäri ja tietysti suoraan vaatteille. Olin siis valppaana ja * neulemekko selvisi tahroitta.

Helmenvalkoinen neulemekko on suora ja ihanan rento, juuri noiden taskujen vuoksi. Siinä on riittävästi löysyyttä, jotta se ei ole liian nuoltu pitkin vartaloa. Tyylikäs ja toimii monenlaiseen tilaisuuteen ja talvella ehdoton vaatekaapin ykkösvaate minulle.

Pituutta tässä mekossa on myös riittävästi ja takana halkio. Pituuden suhteen olin huolissani, koska tällaista neuleosta on lähes mahdoton lyhentää. Onneksi sieltä löytyi XS koko, jonka pituus toimi minullakin.

Merinovillaisena tämä on kyllä lämmin, joten vilukissalle todella hyvä mekko tulevaan talveen. * Neulemekko laskeutuu kauniisti ja tykkäsin myös siitä, ettei kaulus noussut liian korkealle. Tässähän on tämmöinen poolon ja kilpikonnakauluksen välimuoto. Näin ei muuten tuo meikkivoidekaan pääse tuhrimaan kaulusta, kuten usein löysemmissä kauluksissa tahtoo minulle käydä.

Taskut eivät varmaankaan jatkossa ole paikka missä pitää käsiä, sillä usein taskut venyvät rumaksi joten kannattaa opetella ajattelemaan, etteivät ne ole kuin koristeet.

Cos -verkkokaupassa on muuten hiukan lyhemmillä hihoilla samainen mekko ja ilman hihoja ja taskuja näytti olevan myös toinen malli, joten vaihtoehtoja löytyy.

Kokeilin vielä vyötä tämän * neulemekon pariksi ja sekin tuntuu toimivan ja tekee mekolle hiukan erilaista, tyylikkäämpää ilmettä. Lisäksi se lyhentää tätä myös hiukan, joten vaihtoehtoja löytyy.

Verkkokaupoissa asioiminen on nykyisin kyllä helpotus. Näyttää vielä olevan Black Friday -alennuksia vielä voimassa. Taitaa olla jouluostoksetkin hyvä toimittaa verkkokauppojen kautta.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *