Kosmetiikka

KYNSIENHOITO ON HETKI ITSELLE

pr-näytteet, sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä

Kynsienhoito on hetki itselle ja sehän sopii vaikka näin itsenäisyyspäivän kunniaksi. Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kaikille.

Joulukalenteriluukut 5. ja 6. avautuvat näin poikkeuksellisesti yhdessä. Kaikki suunnitelmat viikonlopun ohjelmien suhteen meni mönkään, kun sairastuin vatsatautiin, mutta minkäs teet.

Joulun odotuksessa ei saa kuitenkaan täysin unohtaa itseään ja tässä se taas huomattiin. Itsestä pitää pitää huolta ja varastaa vaikka sitä aikaa kiireen keskellä itselleen.

Kynsienhoito on hetki itselle ja se on pieni, mutta tärkeä juttu ja sen toteuttaa vaikka viidessä minuutissa.

Minun käteni rohtuvat hyvin helposti, mikäli olen kylmällä ilmalla ilman käsineitä. Viime viikolla olikin muutama kylmempi päivä, joten sen sitten huomasi illalla, että kädet huusivat kosteuttavaa rasvaa.

Atelier Rouge merkkinä oli minulle uusi, mutta nyt olen tutustunut heidän muutamiin tuotteisiinsa ja varsinkin tästä * Atelier Rouge Dry Nails Rescue Kitistä olen tykännyt.

Tästä kitistä löytyy kynsinauhakuorinta, jolla ensin kuoritaan kuivat, epätasaiset ja rispaantuneet kynsinauhat. Tuotetta annostellaan sipaisten kynsinauhoille ja pyöritellään hiukan. Tuote huuhdellaan ja siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

* Atelier Dry Nails Rescue Kitissä on kunnollinen kynsiviila, jossa on neljä eri karheutta, joten näillä eri puolilla voi viilata kynnet tasaisiksi ja sileiksi kaikista lohkeamista sun muista. Kynsinauhojen työntäjällä voi hellästi työntää kynsinauhoja kynnenpäältä ja saada kynsinauhat siisteiksi.

Lopuksi kynsinauhoille levitetään kynsiöljyä, joka rauhoittaa ja pehmittää kuivia kynsinauhoja, Näin eivät uudet rispaantumiset pääse yllättämään niin helpolla, kun öljyä ja tuota kuorintaa käyttää säännöllisesti.

Voisiko tämä * Atelier Rouge Dry Nails Rescue Kit olla kiva joululahja sellaiselle, jolla on aina kiire ja joka ei ennätä huolehtia itsestään. Pakettiinhan voisi laittaa vinkkinä, että kynsienhoito on hetki itselle, jospa se saisi hänetkin huomaamaan, että aina saa jostakin sen pari minuuttia tiristettyä.

Oletko sinä innokas kynsien hoitaja, vai lakkaatko kynnet sen kummempaa hoitamista? Joskus se toimii, kun on kiire, mutta kynsien hoitamiseen kannattaa silti pihistää aikaa.

Niin, eikä pidä unohtaa käsien kosteuttamista iltaisin ravitsevalla voiteella. Näillä vinkeillä saa kädet pehmeiksi ja kynsinauhatkin kiittävät. Näyttää olevan vielä Kicksissä Atelier Rouge brändiltä kynsituotteiden ale, jos kiinnostuit.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *