Sisustaminen

PIENEN PEILIN TUUNAUS

Pienen peilin tuunaus helmillä ja juuri puuhelmillä, sain pikkupeilin eloon. Tässä siis kahdeksas joulukalenterin luukku.

Tämä on soma sisustusidea, jossa puuhelmet saavat pienen puuteripeilin loistamaan aivan eri tavalla. Rakastan glitteriä ja kiiltoa, kuten pienet kimallehippuset työ/vaatehuoneeni seinällä sen osoittavat. Olen kuitenkin viehättynyt myös puuhelmistä ja koen pienen boho-tyylin hiukan aina innostavan minua.

Pienen peilin tuunaus ja koristelu puuhelmillä on helppo toteuttaa, kunhan vain liiman kanssa ei tuhri liikaa peiliä. Itse käytin liimalakkaa ja koska tämä peili on koriste, niin uskon sen toimivan.

Kuvassa minulla oli ensin askarteluun varattuna pikaliimaa, mutta koska korkki oli kuivunut ja en halunnut liiman kanssa alkaa pelaamaan, niin vaihdoin turvallisempaan liimalakkaan.

Kierrätyspeili on vanhasta puuteripeilistä. Pienen peilin tuunaus oli nopeasti valmis. Helmet ongin helmen reiästä tikkuun ja kastoin liimaan ja nostin peilin reunalle. En edes laskenut miten monta helmeä peilin ympärys vaati, vähän hölmöä minulta, mutta helmet löysivät paikkansa ja se onnistui.

Oli pakko leikitellä hiukan kuvan kanssa, kun osui tuo kellotaulu sopivasti peiliin. Musta seinä nostaa kivasti esiin peiliä, kun vertaa tuohon vaaleamapaan taustaan aikaisemmin. Tai sitten helmet voisi tietysti maalatakin, jos on vaalea seinä ja haluaa enemmän kontrastia.

Tässä tämmöinen viiden minuutin askartelu tänään ja kun näitä on useampi ryhmässä, niin asetelma on aika kiva. Minulla on vielä pari tuolla vaiheessa, mutta ryntäsin heti tätä esittelemään, kun se oli riittävän kuiva. Taisi jäädä vähän kiillottamatta tuo peili, mutta sehän hoituu vielä.

Puuhelmiä saa Hoppy Pointista ja tässä linkki sinne. Idea voisi olla toimiva myös isompaan peiliin, isommilla helmillä, joten siitä saisi kauniin korutarjottimen. Lahjaideaksikin toimisi.

Boho tyyli on aika ihanan rentoa, vaikka ihan kokonaan en sillä tyylillä kotiani sisustaisi. Pieni piristys ja erikoisuus toimii aina. Makramee on kyllä vielä mukavasti muodissa ja kunhan aikaa vaan jostain löytyy, enemmän kuin tuo 5 minuuttia, niin langat on jo ostettu ja jotakin kivaa haluan siitä saada tehtyä. Ainakin yhden jutun olenkin jo melkein saanut tehtyä tänne kalenteriin, mutta siitä lisää myöhemmin.

Täällä lisää peili-ideoita, jos kiinnostuit.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *