Kosmetiikka

SILMÄT SÄIHKYVÄT CLARINSIN LUOMIVÄREILLÄ

pr-näytteet, sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä

Silmät säihkyvät Clarinsin luomiväreillä ja näin joulun aikaan ja toki myös joulun jälkeen, se sopii vallan mainiosti. Kaikissa * Clarinsin Ombre 4 luomiväripaleteissa on kauniit ja talveen sopivat sävyt. Näin avautuu 10. joulukalenterin luukku ja vinkkejä täältä löydät meikkejä rakastavalle.

Sävynelikossa on upea glitteri korostuksiin, silmänurkkaan ja kulmaluulle sipaistavaksi ja muita sävyjä voi käyttää koko luomella ja rajata vaikka tummemmalla sävyllä.

Pitkäkestoisena tämä luomiväri on huoleton, sillä se oikeasti kestää. Luomiväreissä on bambupuuteria, joka ylläpitää ihon mattapintaisuutta ja lisää meikin kestoa, jopa 12 tuntia. On myönnettävä, että illalla kun pesen meikkiä, välillä harmittaa pestä niitä pois, sillä silmämeikit ovat vielä kauniisti ja hehkeinä luomilla eli silmät säihkyvät Clarinsin luomiväreillä vielä illallakin.

Herkullisista sävyistä ei tahdo osata päättää minkä valitsisi, sillä jokaisessa paletissa on niin kaunis kokonaisuus.

Tämä ensimmäinen on nimeltään 01 Fairy tail nude gradation. Vaalein sävy on pehmeän puuterinen, joka melkein on aavistuksen persikkaan sihtaava. Muut sävyt taittuvat lempeästi ruskeaan, punertavalla sekoituksella. Tämä on juuri se helpoin ja päiväkäyttöön soveltuvin.

Tämä seuraava paletti on 02 Rosewood gradation. Hiukan liilahtavat ruskeaan taittuvat sävyt saavat kaikenväriset silmät korostumaan.

03 Flame gradation on pehmeitä ruskeita sävyjä ja glitterisävynä vaalean hento ruusunpunainen. Kauniit sävyt innostavat minua tarttumaan tähän palettiin useimpina aamuina.

04 Brown Sugar gradation paletissa on toimivia perusruskeita, kultaisella glitterisävyllä höystettynä.

Sinertävistä sävyistä tykkäävät, ilahtuvat tästä 05 Jade gradation paletista. Kauniin harmaansiniset sävyt ja hieman vihertävyyttä joukossa ja säihkyvät silmät * Clarinsin ombre 4 luomiväreillä on taattu.

Viimeisenä tässä sarjassa 06 Midnight gradation, toinen tummempi sinisävyinen setti. Joten kyllä näillä kelpaa, kunhan vain pysyy päättämään, mikä se setti olisi millä tänään itseään hemmottelisi.

Näistä * Clarinsin Ombre 4 sävyistä varmasti löytyisi sopivin paletti joululahjaideaksi, sille joka rakastaa leikitellä silmämeikillä. Tai voihan sen hankkia lahjaksi myös itselle. Hinta Kicksissä 49, 90 e

Kuvassa minulla on tuosta 01 paletista tämä persikkainen sävy luomilla. Kulmilla Clarinsin Brow duo, jossa toisella päällä ensin laitetaan kulmat ja toisella viimeistellään pysyvyys.

Mikä näistä luomivärinelikosta olisi sinulle se mieluisin?

4 Comments

  • Tiia

    Nyt kyllä täytyy sanoa, että olin ihan wow, kun nämä luomivärit yllärinä tupsahti. Täytyy testata ja kuvata oikein ajan kanssa. Siis niin kauniit rasiat ja Clarins vaan on niin ihana brändi. <3 Oma lemppari on lila. <3

    Ihanaa viikon jatkoa Minna. <3

  • 1nallepuh

    Voi miten herkullisen näköisiä ja ihanat värit! Kuinka noista osaisi valita taikka raaskisi käyttää! Vaikka kyllä sormet syyhyävätkin päästä kokeilemaa. Ihan luksus tuotteiden näköisiä, VAU!
    Ihanat kuvat⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.