Kosmetiikka

KUNNON SIVELTIMET MEIKKAAMISEEN

pr-tuotteet, postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty * merkillä

Kunnon siveltimet meikkaamiseen, on aiheena tänään 14.12. joulukalenterissa.

Kunnollisella tarkoitan siveltimiä, joita on ilo käyttää, juuri niiden pehmeyden takia. Miten ne toimivat eri meikkituotteiden kanssa ja miten helposti ne puhdistuvat.

Siveltimiä ei tarvitse olla miljoonia, muutama hyvä riittää. Huomaan usein tarttuvani muutamaan suosikkisiveltimeen, kun aamuisin meikkaan ja muutamia muita siveltimiä vain siirtelen purkista tieltä pois. Käykö sinullekin usein näin?

Lisäksi on tietysti aamuja, jolloin kaikki siveltimet ovat pesua vailla ja silloin sitä nappaa ensimmäisen puhtaan, jolla sivelee sen meikin kasvoille. Miten niitä siveltimiä onkin välillä haastavaa muistaa pestä? Kuivaamiseen menee kuitenkin aikaa, joten olisi hyvä saada ne illalla pestyä.

* Flaer siveltimet ovat vegaanisia, niissä on synteettiset harjakset ja ne on valmistettu käsin. Siveltimissä on käytetty kierrätysmateriaaleja ja ne on valmistettu luontoa kunnioittaen. * Flaer siveltimet sopivat kaikenlaiseen muotoiluun ja ne on helppo pestä. Niin ja mainitsinko, että ne ovat ihanan pehmoisia.

Hinta on kohdallaan ja pakkauksetkin ovat suloisen tyylikkäitä. Tässä olisi joulukalenterivinkkini tälle päivälle. Kun hankkii kunnon siveltimet meikkaamiseen, niin lopputuloksena on kaunis meikki.

Ready, set go! Todellakin niin helppoa, kun on kunnolliset siveltimet meikkaamiseen. Tässä paketista löytyy Flaer siveltimet Foundation ja concealerbrush, jolla levittää meikkipohjan ja peitevoiteen tarvittaviin kohtiin, sillä sivellin on kaksipäinen. Suurempi meikkivoiteelle ja pienempi peitevoiteelle.

Lisäksi paketissa on poskipuna ja luomivärisiveltimet. Myös meikkisieni löytyy paketista ja tämä on tehty lateksittomasta materiaalista ja se on vegaaninen.

All about the base, on paketti, josta löytyy meikkipohjan tekemiseen tarvittavat siveltimet. Loose powder, irtopuuterin aurinkopuuterin ja poskipunan levittämiseen. Buffing Brush, meikkivoidesivellin, jolla saa meikkipohjasta peittävän, sekä Angled Cheek Brush, monitoimisivellin, jolla suditaan aurinkopuuteri, poskipuna ja levitetään contour-tuotteet. Kaikki myöskin vegaanisia.

On viisasta hankkia kunnon siveltimet meikkaamiseen, jos lähipiirissä on joku sellainen, joka rakastaa kosmetiikkaa ja tykkää meikata itseään. Varsinkin nuorille hankkisin tämmöisen setin, josta löytyy ne tärkeimmät ja ohjaisin myös meikkaamisessa, että lopputulos ei olisi liian överi, vaan kaunis.

Ehkäpä tässä olisi kiva lahjaidea ja Kicksissä näyttää hinnatkin olevan nyt alessa, joten joulupukille vain vinkkinä tässä heitän.

Myös Clarinsin upeat silmämeikkipaletit olivat esillä viime viikolla, joten siellä myös vinkkejä pukinkonttiin.

4 Comments

 • Sinni

  Putsaan siveltimet joka käytön jälkeen meikinpoistoliinalla. Homaan kelpaa halvin versio. Tokmannin liinat ovat aika kuivia ja kuivahtavat jo ennenkuin olen saanut meikin valmiiksi. Nivean liinat ovat kosteampia, maksavan S-Marketissa noin euron enemmän. Perusteellisempi pesu voidemaisia tuotteita käytettyäni meikkivoide ja peiteaine siveltimille tarpeen mukaan. Nekin puhdistuvat aika kivasti liinoilla! 🙂

  • Minna

   Kiitos ja hyviä ideoita jaoit!:) Noita liinoja en ole älynnyt edes kokeilla ja niitä mulla onkin varastossa matkoja varten ja nytpä ei oikein matkustella. Joutavat siis tähän hommaan:) Sellaista suihketta olen kokeillut, mutta ei sillä lähtenyt kunnolla:)

 • Sinni

  Jos meikkivoide ja peiteaine ei tahdo lähteä syvältä siveltimen harjaksista testaa meikinpoistöljy! Olen ajatellut hankkivani tähän touhuun jonkin halppis-version…. Clinique on liian arvokasta siveltimiin käytettynä pidemmän päälle. 🙂 Fairy on hyvä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *