Kosmetiikka

KYLPYLÄHETKI MON SUN TUOTTEILLA

tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä

Kylpylähetki Mon Sun tuotteilla on taatusti upea hemmotteluhetki. Joulukalenterissa avautui 16. luukku.

Nyt alkaa olla jo kohta kiire, mikäli vielä miettii lahjoja, joten ajattelin auttaa sinua valinnoissa ja esittelen sinulle Kylpylähetki Mon Sun tuotteilla -lahjaideaa. Tähän on koottu muutamia ihania tuotteita, joilla kylpylähetki onnistuu.

Ei tarvitse näinä aikoina edes lähteä hotellimatkoille ja spa:ssa lillumaan, sillä sen voi kätevästi hoitaa myös kotona. Niin ja vielä lisäisin, että turvallisesti.

Rakastan saunoa, joten sekin riittää, mikäli et omista ammetta tai uima-allasta. Lämpimässä tai sitten kuumassa saunassa istuskelu jo itsessään rentouttaa ja pehmentää ihoa.

Kun siihen lisätään huumaavan upealle tuoksuvia ja suloisen pehmeäksi ihon tekeviä tuotteita, ei sitä hotellin spa:ta enää kaipaakaan. Vakuutinko sinut?

Itseni ainakin vakuutin, sillä mikä olisikaan ihanampaa tässä joulunajan hektisyydessä, kuin ottaa aikaa itselle. Hemmottelua kuplivan juoman kera..aah, olispa jo lauantai!

Tästä isosta Mon Sun paketista löytyy kaikenlaisia tuotteita, kuten erilaisia kuorintoja, kuoriva saippua päivittäiseen käyttöön ja kuorintavoidetta. * Hemmottelevaa ihonhoitoa ja sehän aloitetaan kuorinnalla.

Kosteusvoidetta vartalolle ja yön yli jätettävä naamio jaloille, sekä tuhti käsivoide, jonka on myös tarkoitus toimia yöllä, kun sinä lepäät.

Nämä jalkojen ja käsien naamiot kannattaa levittää illalla, kun jo olet sängyssä ja vetää sitten pehmeät ohuet puuvillasukat jalkaan.

Huomaan heti eron, kun hoidan kädet ja jalat naamioilla. Ihon kosteuttaminen myös pitää ihosta huolta ja näin ei pakkasaika kuivata käsien ja jalkojen ihoa niin kovasti, kun kosteutus on paikallaan.* Hemmottelevaa ihonhoitoa ei pidä siis aliarvioida.

Erillisessä kahden tuotteen Mon Sun paketissa Days of Rest, on vartalokuorinta ja kosteuttava voide vartalolle. Tässä hiukan pienempi paketti, mikäli et halua hankkia tuota suurta.

Hintakin on näissä paketeissa kohdillaan ja toki vielä sarjasta löytyy kaikkea, jopa tuoksukynttilöitä, joten jos merkki ei ole sinulle vielä tuttu, niin kannattaa tsekata tämä vielä ennen joulua.

Tässä olisi kyllä niin ihania tuotteita, vaikka kenelle lahjaksi, joten kannattaa pistää vinkki talteen, mutta toimia nopeasti, sillä jos Kicksin verkkokaupasta tilaa, niin sieltä löytyy kotiinkuljetuskin.

Toki joulu on niin lähellä, että kannattaa pitää tämä jouluruuhka mielessä ja toimia pian. Näin varmistaa omien pakettien saamisen ajoissa. Yhden lahjapaketin kun tilasin, olin niin yllättynyt, että siihen meni vain kaksi päivää aikaa. Kuvittelin, että saisin perään huudella, kuten meni minun jo marraskuussa olevan takkitilaukseni kanssa. Mutta parempi näin, että homma hoituu.

Miltäs kylpylähetki Mon Sun tuotteilla kuulostaa?

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *