Kosmetiikka

MITÄ LAHJAKSI NUORELLE NAISELLE

tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty * merkillä

Mitä lahjaksi nuorelle naiselle, tuli tässä pari päivää sitten pohdittua ja vinkkejä siihen löytyy joulukalenterin luukusta 17.

Ystäväni kyseli minulta vinkkejä, että mitä lahjaksi nuorelle naiselle, kun ei ollut oikein varma siitä, millaisesta kosmetiikasta nuoret nykyisin tykkää? Omat tyttäreni tuntien, ajattelin heti, että kunnon siveltimet voisi olla hyvä idea, sillä niitä aina tarvitsee.

Mutta sitten mietin, että en usko, että voi mennä pieleen, jos hankkisi jotakin vartalolle sopivaa kosmetiikkaa. Kylpylämeininkiä kotosalla ja ihanat tuotteet, joilla itseä helliä.

Mutta sain vielä idean, josta voisi olla apua myös sinulle, joka pähkäröit samojen ongelmien kanssa. Nimittäin hiukset ovat naiselle usein se kruunu ja niitä hoidetaan ja halutaan kampauksen pysyvän hyvänä. Aina ei jaksa pestä hiuksia, joten kuivashampoo voisi olla hyvä huonon hiuspäivän pelastaja ja toki myös tukena, kun tehdään kampauksia. Mikäli ne kampaukset toivoo säilyvän pitkään, niin silloin tietysti on hiuslakka paikallaan.

LAHJAIDEOITA

* Budgien merkiltä löytyy tämmöinen hauska setti, johon kuuluu kaksi eri dry shampoota. Toinen on foam dry shampoo ja toinen volume dry shampoo ja mukana on vielä hiuslakka ja veikeä harja+peili, jonka piikit menevät sisään. Jos ei näillä hiukset saa tuuheutta, raikastu ja kiillä, niin ei sitten millään.

Kicksin verkkokaupasta löytyy nämä Budgien kaikki tuotteet ja edes kotoa ei tarvitse poistua, sillä heillä on kotiinkuljetus.

Mikäli ihonhoito kiinnostaa ja uskon, että nuoria naisia se kiinnostaa, koska meikki näyttää aina paremmalta, kun iho on hoidettu. Siksi esittelen tässä nyt pari ihonhoitotuotetta * Budgien merkiltä .

Tämä Budgien The hydration kit, sisältää suloisen pehmeän hiuspannan ja yön yli jätettävän naamion. Naamiossa hyaluronihappo ja antioksidantit pitävät huolen siitä, että heräät aamuun kosteutetulla, raikkaalla ja kimmoisalla iholla.

Toinen Budgien merkin ihonhoitopaketti sisältää naamion, jolla herätät ihollesi hehkun ja tämä hehkuhan on se juttu nykyisin, josta kovin suitsutetaan.

Naamion lisäksi paketissa on hiusdonitsi ja sekin on uskomattoman pehmeää froteeta. Tämä kevyt vaahtomainen maski kosteuttaa ja saa harmaan ihon kukoistamaan.

Toki olisi hyvä tietää millaisesta kosmetiikasta nuoret pitävät, mutta nämä ovat suhteellisen turvallinen vaihtoehto, verrattuna siihen, että ostaa aivan väärän värisiä meikkejä tai tuotteita, joita nuori ei ikinä käyttäisi. Ai niin, vielä tärkeä tieto on se, että Budgien tuotteet ovat 100 prosenttisesti vegaanisia.

Niin ja nämähän toimivat tietysti myös kaikenikäisille, joten hyvin sopii niin äidille, mummille kuin kummillekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *