Sisustaminen

KAUNIS JOULUINEN KRANSSI

saatu

Kaunis jouluinen kranssi vuorossa joulukalenterin 19. päivän luukussa.

Tämä kaunis jouluinen kranssi tuli pr lähetyksen mukana ja miten tyylikäs se onkaan ja samalla niin herkkä. Olen niin kranssi-ihminen kuin vain voi olla, mutta pakko on hiukan hillitä itseään, sillä mies ei aina oikein innostu näistä.

Häntä lähinnä harmittaa se, että mihin ne laitetaan säilytykseen, kun sesonkiaika on ohi. Yleensä minun kranssit ovat ulkovarastossa ja se on hieman enemmän miehen valtakuntaa, joten kyllä minä tavallaan sen ymmärrän.

Tämä kaunis jouluinen kranssi on solmittu herkkään ohueen metalliympyrään, joka näyttää olevan muotia näissä nykyisissä hiukan kevyemmissä kransseissa. Olin myös itse vääntämässä kranssia jokunen viikko sitten pr toimistolla. Tässä postauksessa on kranssista enemmän.

Kranssi kannattaa sitoa pieniin kimppuihin ja sommitella ja sitoa ne sitten kranssipohjaan ohuella metallilangalla. Tässä kranssissa on kauniisti lähdetty reunoilta ja oksat on sidottu peilikuviksi ja keskellä ne kohtaavat. Siinä onkin sitten enemmän runsautta, sillä keskikohta rusetteineen on tietysti kohokohtana tälle kranssille.

Värisävyt ovat niin minun mieleen, oli joulu tai ei, sillä rakastan punaista. Vihreäkin toimii tässä kauniisti, koska luonnon vihreät sävyt ovat kauniita, mutta muuten vältän vihreää väriä.

Rusetti voi kranssissa olla ihan hyvin vaikka narusta tehty, sellainen kontrasti lisää mielenkiintoa. Yleensä olemme tottuneet kranssien silkkinauhoihin, mutta sehän voi olla mitä vaan materiaalia, sillä rusetit ovat aina suloisia.

Kasveista en osaa kyllä kertoa, mitä ne ovat. Olisikohan tuo vihreä tuijaa? Muistelen, että tuota punertavaa kukkaa minulla on kyllä ollut joskus syysistutuksissa, nimi ei vaan muistu mieleen. Pääasia, että ovat kauniisti sopusoinnussa, oli ne mitä oli.

Kaunis jouluinen kranssi toimisi myös hienosti vaikka joulupöydässä. Tämän sisälle voisi asetella muutaman kynttilän ja se olisi siinä.

Tämä kranssi on nyt tässä peilissä ja on sen verran hankala sitä siirrellä, että jouduin ottamaan kuvat vääntyillen ja kääntyillen, etten olisi itse näkyvillä.

Oletko sinä kranssi-ihminen? Osaatko sitoa kransseja? Voisiko tämmöinen kranssi somistaa kenties sinun joulupöytääsi?

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *