Kosmetiikka

WALK ON FAME

pr-tuote

Walk on fame, eli joulukuun 21. luukku ja sieltä löytyy upea Diego Dalla Palman uusi meikkipaletti.

Sain Walk on fame -paletin reipas viikko sitten ja tämä olisi juuri sopiva paletti sellaiselle, joka rakastaa kimallusta ja glamouria.

Diego Dalla Palman paletti Walk on fame, on ihastuttava kokonaisuus, jolla loihtii upean juhlavan meikin tai sitten meikin, joka kimaltaa, mutta sopii hyvin myös arkiseen ehostukseen.

Olen tätä nyt testaillut muutaman kerran ja olen aivan ihastunut, varsinkin tuohon glitterimäiseen vaaleanpunaiseen. Vaaleanpunaisen rinnalle sopii hyvin kulta tai pronssi. Olen lisännyt silmän ulkoreunaan hieman tuota pronssihohtoa ja tämä meikki kyllä toimii hyvin myös arjessa.

Valittavana on viisi eri luomiväriä, poskipuna ja highlighter, joten tämän paketin saajalla on mahdollisuuksia leikitellä eri sävyillä. Eihän tähän tarvita enää kuin ripsiväri, joka on tietysti toyboy, paras ripsari ever ja huulille puna tai kiilto ja joulumeikki tai uudenvuoden meikki on valmis.

Täällä löytyy postaus myös kasvojen varjostamisen meikkivinkkeihin, joita saimme syksyllä ja siellä opeteltiin myös sumusilmien tekemistä. Walk on fame paletista voisi vain lisätä luomille kimalteita ja pitäytyä vain silmien rajauksessa.

Huikea juhlameikki loihditaan sitten käyttämällä vaikka tuota hopeista sävyä koko luomella, sillä intensiivisyyttä ja pigmenttiä näissä luomiväreissä kyllä riittää.

Tummempaan juhlavaan meikkiin, voisi testata alle mustaa kajalkynää sumusilmämeikin tyyliin ja töpötellä tuo tumma pronssi tai hopea siihen päälle. Voisi tulla aika cool silmämeikki.

Meitä aikuisia naisia usein ohjataan välttämään kimalteisia luomivärejä, mutta eivät nuo rypyt sen kummemmin korostu, kuin jos luomiväri olisi matta.

Minä ainakin uhmaan tätä sääntöä ja mielelläni valitsen glitterisen ja hei, varsinkin näin joulun aikaan on ihanaa piristää itseään pienellä kimalluksella.

Pohjalle kannattaa laittaa ensin tuota Geisha peitevoidetta, jotta se luomiväri nappaa kiinni paremmin.

Sen kyllä huomasin, että Walk on fame paletista kun otin tuotetta, niin sitä sivellintä ei kannata liikaa painaa. Kun luomiväri levitetään luomille, niin parhaiten sen saa toimimaan, kun vain painelee luomivärin luomelle, turhaa hankaamatta. Muutoin se kyllä tahtoo varista.

Kiinnitykseen käytin Beautyblederin omaa suihketta ja hyvin pysyi päivän ja hei, silmätkään eivät vuotaneet, joten ei ainakaan minun silmiäni ärsyttänyt tämä meikki.

Diego Dalla Palman verkkokaupasta paletteja on myynnissä ja jälleenmyyjillä.

Ihastuitko sinäkin tähän palettiin?

Mikäli kiinnostuit huivista, niin Lettihuivin postaus löytyy täältä.

2 Comments

 • Tiia

  Superihanat sävyt ja kivaa blingiä. Ja Diego Dalla Palma on huippu! Vieläkin muistelen ilolla meidän meikkausiltaa, oli niin kivaa ja oppi uusia niksejä.

  Hyvää joulua ihana Minna teidän perheelle. <3

  • Minna

   Eikö ole! Ihan just sopiva tähän juhlakauteen ja no, kyllä se toimii läpi vuoden:) Oli kiva ilta ja aina sitä voi oppia uutta!
   Mahtavaa joulua myös teidän perheelle ja karvakamuille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *