Lifestyle

PAKETTIKORTIT KIERRÄTYSIDEALLA

Pakettikortit kierrätysidealla ja tässäpä lähestytään h-hetkeä. Eli joulun viimeisin vinkki, joulukalenterin luukusta 23. on tupsahtanut ulos.

On ollut mielenkiintoista tehdä tätä kalenteria, mutta täytyy myöntää, että välillä on ollut hiukan väsymystäkin ilmassa.

Joulu ei saisi olla stressaavaa aikaa, mutta usein työpaikan kiireet, omat joulukiireet ja siihen vielä blogijutut, ovat vieneet voimia. Mutta silti olen halunnut kalenterin tehdä loppuun saakka ja nyt ollaan melkein maalissa.

Ihaninta tässä on ollut huomata, että nämä minun jutut ovat kiinnostaneet, sillä katsojia on ollut huikea määrä. Kiitos siitä sinulle! Ei ole ahertamiseni mennyt hukkaan:)

Halusin tehdä kalenteriin ideoita, joita voi tehdä myös joulun jälkeenkin, vaikka ajatuksena on ollut se, että nämä liittyisivät jotenkin jouluun. Pipoja, sukkia, lapasia ja huiveja voi neuloa milloin vain ja voihan niitä antaa joulun jälkeenkin lahjaksi.

Osa jutuista on ollut jo aiemmin esillä blogissa, mutta tuskin se haittaa, sillä uusia lukijoita onkin ollut runsain määrin.

Tänään esittelen idean, kuinka pakettikortit kierrätysidealla toteutetaan. Minulla on kovia kartonkikasseja, sillä näitä on tullut pr-tapahtumien kautta ja olen niitä säästänyt. Leikkasin siis kassista pieniä korttipohjia ja käytin hyväkseni kassin kulmia, sillä silloin tuo taite on paras.

Olen jo vuosia sitten hankkinut setin erilaisia leimasimia, joita voi käyttää askarteluun ja kankaanpainantaan. Tämäkin idea on aiheena ollut blogissa ja pakettikorteissa esiintyy jälleen nuo samat jouluaiheiset kuviot. Mutta ne ovat tyyliltään niin klassiset, jotta käyvät aina vaan uudestaan.

Hopealla mustalle pohjalle tehty leima korostuu kivasti. Mutta halusin lisää kimalletta. Yllätys! No sitä kimallettahan minulla löytyy, joten liimasin kimalletta pieniä määriä jo leimattuun korttiin.

Sydänkuvioinen rei`itin nappasi sydämen kortin kulmaan ja hopeatussilla vielä nimi sisälle. Valmista tuli ja pakettikortit kierrätysidealla tuovat jälleen hyvän mielen. Kassi siis kierrätetty ja ei tarvinnut ostaa mitään uutta tähän askarteluun.

Huomenna aattona, keskitytään perheen kanssa viettämään joulua ja pientä somelomaa. Hyvä tästä joulusta tulee, kun saa olla omien rakkaiden kanssa!

Askarteletko sinä kierrätys mielessä vai hankitko materiaalit mieluiten uusina kaupasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *