Kosmetiikka

PAKKASIHOLLE KUNNON KOSTEUTUSTA

Tuotteet saatu, pr-tuotteet

Pakkasiholle kunnon kosteutusta, kun luntakin on nyt saatu, enemmän kuin tarpeeksi ja lisänä vielä paukkuu pakkaset hurjissa lukemissa.

Ihanahan tämä talvi nyt on ja nautin kyllä näistä keleistä ja lumesta, mutta se vaatii sitten myös perusteellista suojautumista. Eikä ole pelkästään kyse vaatteista tai jalkineista, sillä myös iho vaatii erityistä huolta näillä pakkaskeleillä. Niinpä ajattelin käsitellä aihetta, jossa saa vinkkejä ihon suojaamiseen ja pakkasiholle kunnon kosteutusta.

Aco on edullinen ihonhoitoon ja varsinkin herkän ihon hoitamiseen suunnattu ihonhoitosarja ja sitä myydään apteekeissa. Tämä saattaa olla monelle se tärkein asia, että tuote on turvallinen, jos se löytyy apteekeista, kun ihohoitotuotteita valitaan.

Olen itsekin tykästynyt varsinkin heidän aurinkotuotteisiinsa ja useana kesänä ja matkoilla niitä käyttänyt. Ne toimivat hyvin ja hoitavat asiansa ja linkin takaa löytyy postauskin aiheesta.

Pakkaset paukkuvat, joten se kuivattaa ja ärsyttää ihoa ja vartaloa. On siis hyvä miettiä, mitä tuotteita iholleen käyttää ja tarjota pakkasiholle kunnon kosteutusta.

Pitkäkestoiset, jopa 48-72 tuntia iholla kestävät kosteuttavat tuotteet Protecting Body Cream ja Body Lotion Moist, on tarkoitettu normaalista todella kuivalle ja herkälle iholle. Voide rauhoittaaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta, sekä ehkäisee ärsytystä. Voidetta voi laittaa aamuin illoin.

Sensitive Michellar Gel on meikin puhdistustuote, jolla saa myös huulimeikin ja silmämeikin poistettua hellästi ja ihoa tasapainottavasti. Voi käyttää vanulapun avulla tai suoraan kämmeneltä kasvoille. Huuhdellaan viimeiseksi ja tuotetta voi käyttää aamuin illoin.

Sensitive Face Cream toimii tasapainottavasti kosteuttaen ihoa hellästi tukkimatta ja on hajusteeton.

Öljyt ovat nykytrendin mukaisesti myös Acon valikoimissa ja Renewing face oil sopii jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Tipauta pari tippaa öljyä kämmeniin ja lämmitä sitä hetki hieromalla öljyä käsissäsi ja taputtele iholle viimeisenä, kasvovoiteiden jälkeen tai suoraan voiteeseen sekoitettuna.

Repairing Skin Oil on kuivaöljy, josta saa apua arpijuoviin ja raskausarpiin. Sisältää mm. E-vitamiinia.

Näistä tuotteista on apua juuri normaali-iholle ja varsinkin tuo vartalovoide pumppupullossa, käsivoide ja huulivoide ovat minulla jatkuvasti käytössä. Vartalovoide saa ihon ihanan pehmeäksi ja iho ei kuivu eikä kutise.

Tärkeintä on tietysti se, että vaikka onkin kuiva iho, niin on mahdollisuus käydä saunassa ja suihkussa ilman, että iho käy hulluna kutisemaan sen jälkeen. Näin pakkasilla sekin ärsyttävästi tehostuu ja ärsyttää, kun välillä ei muu auta, kuin se, että on otettava allergialääke kutinan hillitsemiseksi.

Todella kuivalle iholle on Acolta mieto saippua ja suihkuöljyä tarjolla, joten näitä kannattaa kokeilla.

Kosteuttavia voiteita löytyy myös suihkutettavassa muodossa, joten se on nopeampi tapa saada iho kosteutetuksi ja toimii myös atooppisella iholla.

Acon tuotesarjoista ja ihonhoidosta voi lukea lisää täältä.

Miten sinä hoidat talvella ihoasi ja muuttuuko rutiinisi näin pakkasilla?

2 Comments

  • 1nallepuh

    Acon tuotteita olen jonkun verran käyttänyt ja tykännyt niistä. Aurinko voiteet on jo pitkään minulla olleet vain acolta. Kyllä ihosta huomaa kun pakkanen kiristyy, niin ihokin kaipaa enemmän kosteutusta ja huolenpitoa. Onneksi nykyään on tuotteita mistä valita, juuri se oikea tuote omalle iholle⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *