Kosmetiikka

IHANUUKSIA TALVI-IHOLLE

pr-tuotteet saatu

Ihanuuksia talvi-iholle ja itsensä hemmottelua! Kukapa sitä ei kaipaisi ja vielä näin pimeään aikaan, kun tuntuu, että kevääseen ja valon tuomaan lohtuun on vielä liian pitkä matka!

Vai onko sittenkään? Pitäisikö vääntää ajatukset hieman toiselle raiteelle? Oletko huomannut, että enää ei ole niin pimeää, vaikkapa viiden tienoilla? Kyllä se päivä oikeasti pitenee, vaikka sitä on joskus vaikea uskoa.

Nyt voidaan vielä nauttia tuon lumen tuomasta valoisuudesta, josta vuosi sitten ei päästy nauttimaan lainkaan. Sitä paitsi minusta vuoden pisin ja tylsin kuukausi on nyt selätetty. Okei, vielä olisi viikonloppu tammikuuta, mutta helmikuu on kuitenkin ihan nurkilla ja se jo tuo iloa ja positiivista fiilistä, että kyllä se tästä.

Nyt alkaa siis olla se paras hetki panostaa oman itsensä hellimiseen ja tarkastella ihon vointia. Kun aurinko oikein alkaa pilkistellä ja kevät koittaa, niin olet valmis kohtaamaan sen hyvillä mielin ja iho on ainakin kunnossa. Ajattelin tarjota juttua ihonhoidosta ja esittelyssä on ihanuuksia talvi-iholle.

Talvella iho joutuu koetukselle ja minulla se kuivaa, punoittaa, kutisee ja näyttää harmaalta. Rakastan ulkoilua, mutta ihoni ei.

Kollageenikapselit auttavat hiukan tässä ihonhoidossa, vaikka maha ei niitä kovin kestäkään. Ihon punoitus ei ole niin paha, kuin aikaisemmin ja se on jo plussaa.

Testasin syksyn Halo beauty kiwi-tabletteja ja ne kyllä toimivat iholleni tosi hyvin ja en kärsinyt mistään vatsavaivoista. Ainoa ikävä puoli on niiden suhteellisen kalliiksi tuleva hinta, kun niitä pitää tilata Usasta ja postikulut ovat kuitenkin aika tyyriit.

IMMORTELLE DIVINE SEERUMI

L`Occitanen Immortelle Divine tuotteita sain testiin jo ennen joulua ja ajattelin näistä heti, että mitä ihanuuksia talvi-iholle ne olisivatkaan. Seerumi, jossa on huumaava tuoksu, sisältää Immortelle-superuutetta, joka on vaihtoehto retinolille.

Immortelle on ikikukka, joka ei lakastu koskaan ja siitä saatu uute auttaa parantamaan ihon täyteläisyyttä ja rakennetta. Se auttaa taistelemaan ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan.

Seerumia testattuani, huomasin seerumin olevan se tuote, jota sipaisen mekin alle ja aina en kaipaa edes voiteita sen lisäksi. Seerumi on kevyt ja nopeasti imeytyvä ja tekee ihoni pehmeäksi. Ihana tuoksu huumaa ja sitä tuoksua nuuhkii mielellään.

IMMORTELLE DIVINE YOUTH OIL

Öljyt ovat in ja melkein jokaiselta sarjalta löytyy öljy, joka antaa iholle sen kaipaamaa kosteutta ja ravintoa. Immortelle divine youth oil sisältää myös tuota ikikukan uutetta ja öljyä käytettäessä iho saa hehkua, rypyt näyttävät pehmenevät ja ihon väri tasaantuu.

Öljyä käytetään usein voiteiden seassa, joten tätäkin öljyä voi tipauttaa pari tippaa kosteusvoiteeseen ja käyttää näin päivisin ja öisin. Tai öljyä voi taputella iholle seerumin ja voiteen jälkeen.

IMMORTELLE DIVINE CREAM

Mikäli käyttää seerumia päivisin, öisin kannattaa käyttää täyteläistä Immortelle Divine Creme voidetta, joka myös ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä. Tämän päälle tai sekaan kun tipauttaa öljyä, kasvot kiittävät.

Tämä creme sopii myös päivisin käytettäväksi, mutta itselläni tuo yhdistelmä päivisin meikin alla ei toiminut, koska se oli jo iholleni liikaa. Siksi minulle sopii tämä voide öisin tai sitten pelkästään päivisin, hiukan ihon kuivuudesta riippuen.

Tässäpä ihanuuksia talvi-iholle ja näistä pääset lukemaan lisää täältä.

Vartalon ihokin kaipaa huomiota ja kosteutta ja siitä kirjoittelinkin täällä.

Miten sinä hoidat talvi-ihoa?

4 Comments

 • souliina

  Kyllä ne päivät todellakin pitenee, valoa tulee lisää n puoli tuntia viikkoa kohden ja tämä valtava lumimäärä tekee kyllä oman osansa. Itse nautin kyllä tästä lumisesta ajasta, en välitä siitä marraskuun pimeydestä ja sateesta lainkaan.

  Nuo L’Occitane tuotteet ovat aivan ihania <3 Oma lempparini on ollut jo vuosia tuo öljy, jota sipaisen iholle ihan sellaisenaa, silloin kun se on kuivimmillaan. tykkään valtavasti noista muistakin tuotteista ja yhdessä käytettynä ihan parasta.

  Suloista sunnuntaita sinne<3

  • Minna

   Kyllä tuo puhdas lumi on kaunista katseltavaa ja varsinkin tuo puuterilumi! Parempi tämä tosiaan,kuin vesisade ja pimeys:) Puoli tuntia viikossa jo tosiaankin näkyy ja sen huomaa. Öljy on kyllä tosi tehokas kosteuttaja ja kaikki nämä tuotteet ovat juuri tähän vuodenaikaan ihanteelliset iholle:)

 • 1NALLEPUH

  Kyllä kauniin valkoinen lumi piristää ja tekee maiseman niin kauniiksi. Ihanaa kun saamme nauttia kunnon talvesta, lumesta ja pakkasesta.
  Tuo seerumi on yksi lempituotteistani! käytän sitä kuuri luontoisesti aina kun tunnen, että iho kaipaa hemmottelua ja hoivaa. Tuoksu on ihana ja iho tuntuu niin pehmeältä ja hyvinvoivalta käytön jälkeen.
  Nautitaan talvesta ⚘

  • Minna

   Tämä on kyllä ihana ja se tuoksu…aaah! Kyllä se on hyvä hemmotella kasvojen ihoa, kun se varsinkin joutuu pakkasella koville,mutta myös vartalo kärsii välillä ja kantapäät helposti kuivuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *