Kosmetiikka

BLOGINI ON KAHDEKSAN VUOTIAS

pr-tuotteet saatu

Blogini on kahdeksan vuotias ja synttäreiden vietto ja kosmetiikka-arvonta on paikallaan. On se huikea määrä vuosia, kun tätä on tullut taottua. Taitaa kuitenkin olla niin, että noita minun kässätöitä on tullut taottua välillä enemmän, kuin blogiin ennättää laittaa esille.

Kosmetiikka on minulle aihe, josta mielellään kirjoitan, sillä minä blogin aloitinkin. Tavallisen naisen kokemuksista ihonhoidon viidakossa ja uusien kosmetiikkatuotteiden ihastelua.

Jopa meikkivinkkejä olen antanut, vaikka en ole ammattilainen ja se on tietysti välillä hirvittänyt. Mutta yleensä olen siirtänyt sitä tietoa, mitä olen ammattilaisilta saanut itselleni ja toivonut siitä olevan hyötyä lukijalle.

Blogiurani alkuvuosina kirjotin ahkerasti ja päivitin blogia joka päivä. Enää en koe sitä tahtia omakseni, sillä elämää on toki blogin ja somen ulkopuolellakin ja kaikkea, mitä elämässä tapahtuu, ei ole tarpeellista jakaa kaikille. Niin, eikä kaikki minun jutut edes varmasti kiinnostaisikaan lukijaa.

Nostan toki ahkerille blogia päivittäjille hattua, sillä se on upea suoritus. Tämä muutama juttu viikossa, on nyt minulle, työssäkäyvälle, sopivampaa. Varsinkin, kun teen nykyisin vielä innokkaammin käsitöitä, niin ajan kanssa on sitten omat hankaluutensa.

Yleensä viikonloppuna on kunnolla aikaa kirjoittaa ja valoa kuvata juttuja. Sekin on yksi rajoittava tekijä, joten ehkäpä tässä keväämmällä tahti voi muuttuakin. Mitä mieltä sinä olet tästä nykyisestä tahdista? Blogini on kahdeksan vuotias ja haluan toki kehittää blogiani ja kuulla mistä sinä pidät.

Arvontoja on kiva tehdä ja näin pääset sinäkin kokeilemaan uutuuksia ja testailemaan, että ovatko tuotteet sitä, mitä luvataan.

Poimin tähän blogin puolelle ihonhoitoon liittyviä tuotteita, sillä nämä ovat lähellä sydäntäni. Kunnollinen hoito, kasvohoidot ja tietysti ravinto ja osaltaan ravintolisät, kuten kollageenitabletit, ovat auttaneet minun herkistynyttä ihoani. Nykyisin koen, etten enää ole niin suossa ihoni kanssa, kuin blogin alkuvuosina. Kyllä ne kaikki edellä mainitsemani jutut ovat auttaneet jollain tavalla.

Laatikossa on kosteutusta, kuorintaa, seerumia, jolla estetään maksaläiskiä ja konjakkisieni. Arvonta alkaa nyt heti ja on voimassa viikon, eli päättyy 20.2 klo 23.00.

Kerro kommentteihin millaisia juttuja mieluiten luet blogistani. Saat myös esittää postaustoiveita. Sinun ei tarvitse laittaa s-postia kommentteihin, sillä se näkyy wp:n viesteissä vain minulle, joten mikäli se on osoitteesi, niin arvonnan voiton osuessa kohdallesi, saan sinut kiinni sieltä. Nämä tiedot eivät näy kuin vain minulle.

Kannattaa käydä myös @kristallikimaran instagramissa, sillä liittyessäsi seuraajakseni, voit osallistua siellä toiseen arvontaan. Kun tägäät sinne ystäviä, joita arvonta mahdollisesti voisi kiinnostaa, niin se on aina yksi arpa sinulle lisää.

Instagramin puolella minulla on yleensä hiukan erilaisia juttuja, mutta ovat tietenkin blogin linjassa. Siellä näkyy myös reels-videot, joihin olen nyt innostunut hulluttelemaan.

Blogini on kahdeksan vuotias ja haluan kiittää teitä kaikkia ihania seuraajia, jotka blogissa olette käyneet näiden vuosien aikana ja varsinkin kommentit tänne blogin puolelle lämmittävät mieltä. Facebookissa niitä usein tuleekin, mutta olisi kiva, jos ne näkyisivät myös täällä:)

Toivottavasti jatkatte Kristallikimaran seuraajina jatkossakin!

Nyt taidan lähteä kohta urheilemaan ja illalla avaan synttäreiden ja ystävänpäivän ja hei, myös laskiaisen kunniaksi pullon samppanjaa!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ps. Yritän myös saada kirjoitettua ohjeen ja kuvautettua uuden neuleeni tässä viikonlopun aikana, joten sekin on tulossa pian blogiin!

Arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu! Kiitos kaikille osallistujille.

23 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *