Kosmetiikka

KEVÄTIHOLLE ELLA BACHÉ NAAMIOITA

pr-tuotteet saatu

Auringonpaiste sulattaa lumen ja jään, paljastaen hiukan nuutuneen maan. No, samaa on tainnut käydä minun iholleni, kun auringonpaiste sitä pääsee hyväilemään. Elottomuus ja harmaus paljastuu yleensä talven jälkeen, joten on aika sipaista kevätiholle hiukan helpotusta ja korjaussarjaa.

Testailin kevätiholle Ella Baché naamioita, joihin tykästyin suuresti. Naamiot ovat ihanan kevyitä, mutta silti ravitsevia. Yleensähän sitä on totttunut siihen, että tuhdit, paksut naamiot tekevät tehtävänsä, mutta ei se näin aina tarvitse olla.

Valitsin kevätiholle Ella Bachén naamioita siksi, että ne toimivat hyvin kosteuttaen, herkkää ihoa rauhoittaen ja kiinteyttäen. Näillä voi hyvin leikitellä samanaikaisesti ja hoitaa ihoa, sen eri alueiden ja tarpeiden mukaan.

Minun ihoni on yllättäen ollut suhteellisen rauhallinen ja tammi-helmikuun käytinkin tuhdin r-Retionoate seerumin loppuun. Linkistä pääset katsomaan postausta tuotteesta. Seerumin käyttöön opetetaan iho vähitellen ja yleensä en pysty näitä näin kauaa käyttämään, mutta nyt ei ollut mitään ongelmaa. Saattaa olla myös nuo kollageenitabletit ja Halo beautyn Kiwi-seed tabletit kaiken takana, ettei iho ole mitenkään ärhäkkänä.

Mutta kyllä ihoni silti tarvitsee kosteutusta ja apua nenän punaisuuteen, eikä tuo kiinteytyskään koskaan pahitteeksi ole. Maskin käyttö myös rasittaa ihoani ja nenään ilmestyy heti näppyjä, kun joudun maskia pitämään pitemmän aikaa. Siksi päädyin valitsemaan nämä naamiot, sillä vaikka sarjasta löytyy myös puhdistava naamio, en kokenut sille nyt niin suurta tarvetta.

Masque aux Probiotiques Peaux Sensibles laskee punaisuutta ja vähentää ihon ärtyisyyttä. Poistaa kuumotusta ja kihelmöintiä, mikä on meikäläisellä yleensä ongelmana, kun olen pitkään viimassa ulkoillut. Naamio myös pehmittää ja suojaa ihoa.

Tämän naamion olen laittanut koko kasvoille ja varsinkin ulkoilun tai saunan jälkeen se on ollut se rauhoittava tekijä. Tuoksuu miedolle, koostumus on kevyt ja se solahti nopeasti ihoon, sillä tätä ei pestä pois. Naamio levitetään tasaisesti iholle ja imeytetään loput hellästi ihoon 15 minuutin päästä. Ilmeisesti olen laittanut tuotetta liian vähän, sillä ei minun mitään tarvitse imeyttää. Taitaa olla viisasta lisätä määrää.

Créme-Masque Hyaluronic Hydrante tehokosteuttaa ja pehmittää ihoa. Se myös silottaa ja raikastaa, saaden ihon tuntumaan elinvoimaiselta.

Tykkään laittaa tätä yöksi, sillä kosteutusta ihoni juuri kaipaa ja tässä naamion muodossa se sitä tuntuu saavan. Tätä myös levitetään runsaasti iholle, kaulalle ja decolteelle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja loput imeytetään ihoon hellästi painellen. Ihana kevyt tuoksu, jossa muskottiruusua ja viiniköynnöksen kukkauutetta.

Masque Spiruline Lissant virkistää ihoa ja rentouttaa kasvojen piirteitä. Napakoittaa ja kosteuttaa ihoa. Kiva naamio juuri ennen juhlia, mutta miksei myös normiarjessa, kun haluat näyttää hyvälle.

Vihertävänruskea geelimäisen naamion ei kannata antaa säikäyttää, sillä se tuoksuu raikkaalle, hiukan mintulle minusta. Sisältää mm. superravitsevaa spiruliina-jauhetta. Naamion annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja sitten se huuhdellaan pois.

Kokeile sinäkin kevätiholle Ella Bachén naamioita koko kasvoille yhdellä naamiolla, tai hoida iho-ongelmia levittämällä ihon eri kohtiin eri naamioita, samalla kertaa. Vaikkapa kosteutusta poskille ja leualle ja silotusta otsalle ja silmänympärysiholle.

Näiden naamioiden hinnat ovat 30 ml/ 22-27 euron hujakoilla, riippuen naamioista. Täältä pääset katsomaan lisää.

2 Comments

  • 1NALLEPUH

    Se on kyllä niin totta, että iho janoaa kosteutta kun joutuu maskia pitämään. Voisikin laittaa naamio naamaan ja antaa tehohoitoa maskin takana kärsineelle. Lasi hyvää viiniä ja ei kun nautiskellaan iho ja mä😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *