Kosmetiikka

HERKÄN IHON HOITOLINJA

tuotteet saatu, pr-tuotteita

Herkän ihon hoitolinja on tarpeen silloin, kun iho kutiaa, kuivaa ja punoittaa.

Maskien käyttö ja talvi, sisäilma ja allergiat. No, mitäpä sitä muuta voikaan enää toivoa! Kaikki samaan pakettiin ja tuloksena on kaikkea muuta, kuin kaunis iho.

On syytä tarkastella omia ihonhoitotuotteitaan ja tapoja hoitaa ihoa, jos iho reagoi punoittamalla ja kutisemalla. Samat jutut ihohoidossa eivät toimi samoin läpi vuoden. Näin keväällä sen aina viimeistään muistan, kun ihmettelen nenäni punoitusta ja poskien punaisia verisuoniverkostoja.

Kyllähän se minun ihoni on välillä ollut todella hyvä ja ei tässä mikään katastrofaalinen tilanne ole, mutta herkkyys on vaan lisääntynyt, kun siirryimme töissä käyttämään maskia sisätiloissa.

Onneksi ihonhoitotuotteita löytyy ja tämähän on oiva aika keksiä uusia toimivia ja juuri tähän aikaan kehitettyjä herkän ihon hoitolinja -voiteita, jotka auttavat herkistyneen ihon hoidossa, sillä en varmasti ole yksin näiden ongelmien kanssa.

Herkän ihon aistireseptorit ovat heikentyneet ja iho reagoi herkemmin ja tästä hyvä esimerkki ovat ilmansaasteet.

Sain testiin Clarinsin Calm-Essentiel hoitolinjan tuotteista rauhoittavan päivävoiteen, Soothing emulsion, punakkuutta rauhoittavan voiteen, Redness corrective gel ja rauhoittavan öljyn, Restoring treatment oil.

Näissä tuotteissa on rauhoittava ja miellyttävä tuoksumaailma, myski-kukkaistuoksu, joka sopii erityisesti herkälle iholle. Muskatellisalviasta on uutettu sclareolide-molekyyli, joka suojaa aistinreseptoreja ja rauhoittaa ihossa olevaa tulehdusta, saaden sen vähenemään.

Pehmentävää voidetta levittelen aamuin ja illoin kasvoille ja varsinkin päivisin lisään vielä tuon punaisuutta korjaavan voiteen päälle, ennen meikin tekemistä. Tämä tuote on vihertävä ja jo minuuteissa se saa hävitettyä punaisuutta, mutta silti se tuntuu sulautuvan ja imeytyvän ihoon, eikä jätä ikävää vihertävää kalvoa ihon pinnalle. Molemmat voiteet tuoksuvat ihanalle, suorastaan lempeälle ja rauhoittavalle.

Öljyt kiehtovat minua, mutta usein joudun lopettamaaan niiden käytön siksi, että ne tapaavat aiheuttaa iholleni näppyjä. Lähdin hyvin varovasti testaamaan tätä Clarinsin hoitoöljyä ja pelkäsin tulevaa reaktiota.

No, tulihan sellainen, mutta onneksi pienehkönä, joten uskalsin jatkaa käyttöä. Nyt huomaan, että ihoni nauttii öisin käyttämästäni öljyhoidosta. Öljyä ei tietysti tarvita paljoa, mutta huomaan hieman läträäväni sen kanssa ja levitän silloin ylimääräiset decolteen jälkeen myös käsien kämmenselkiin. Käsiä ei voi koskaan hoitaa liikaa.

Kun öljyn kanssa meni niin hyvin, lisäsin vielä tuon pehmentävän voiteen alle ja sitten öljyn päälle ja miten silkkiseltä ihoni tuntuukaan aamulla. Tätä se on kaivannut, kun se on alkanut punoittamaan. Kyllä tässä vielä on jaksettava hoitaa ihoa, sillä juuri alkanut siitepölykausi vaikuttaa myös ihon kuntoon, valitettavasti.

Miten sinun ihosi voi? Onko se rasittunut maskien käytöstä?

Mikäli olet kiinnostunut kiinteyttävistä voiteista, niin täällä löytyy postaus niistä.

Tuotteet löytyvät : Sokos, Emotion, Stockmann ja Kicks

2 Comments

  • 1NALLEPUH

    Kyllä maskin vakituinen käyttö selvästi vaikuttaa ihoon ja se tarvitsee kunnon hoitoa. Kuulosti hyvältä nuo tuotteet, voisin kokeilla. Clarinssilla on ihania tuotteita eikä kovin arvokkaitakaan, olen tykästynyt heidän kaikkiin tuotteisiinsa. siitähän se hyvä olo alkaa kun iho voi hyvin⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *