Lifestyle

HYVINVOINTIA LUONTAISTUOTTEIDEN AVULLA

Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty * merkillä

Tuotteet saatu, pr-tuotteita

Hyvinvointia luontaistuotteiden avulla. Onko sille tarvetta?

Kiireinen elämä saattaa vaikuttaa siihen, ettei aina tule syötyä kunnolla tai kunnollista ruokaa. Aina ei jaksa nipottaa, mutta pyrin yleensä syömään hyvin ja terveellisesti. Koen, että ne vitamiinit, joita elimistö kaipaa, tulisi saada ravinnosta. En voi syödä kalaa tai pähkinöitä, joista saisi vaikka ja mitä tärkeitä ravintoaineita, joten tämän aiheen kanssa joudun usein painimaan.

Päätin katsastaa luontaistuotteiden valikoimaa ja valita sieltä sellaisia tuotteita, joista voisin hyötyä. Vatsakaan ei kaikkea aina heti sulata, niin sekin voi tuottaa ongelmia. Joskus jopa kapseleiden pintamateriaali ei sovi tai sula helposti, joten tarkkana täytyy olla. Olen nimittäin huomannut myös sen, että ravinnon nauttimisen kanssa täytyy kikkailla, milloin on järkevää ottaa * ravintolisä ja näin välttyä vatsaoireilta. Ärsyttää tämä vaivojen luettelu, mutta näin se vaan nyt on. Hyvinvointia luontaistuotteiden avulla? Kiitos vaan, olen valmiina kokeilemaan.

Minulle ehdotettiin Luontaistukusta testituotteita, joita saisin valita ja testata ja mielenkiinto kipusi heti vauhdilla ylöspäin, kun perehdyin Luontaistukun toimintaan ja tuotteisiin.

Luontaistukku on suomalainen verkkokauppa, jossa ideana on ollut alusta asti myydä tuotteita verkkokaupassa suomalaisille. Puhtaista ja parhaista raaka-aineista huolehtii ammattimainen laadunvalvonta ja tuotteet ovat suomalaisille hyväksi ja turvalliseksi havaittuja. Tuotteet valmistetaan kotimaassa ja niissä ei ole lisäaineita. Vuodesta 2012 Luontaistukku on ollut Ruokaviraston valvoma luomutoimija, elintarvikkeiden osalta. Kaikki toimitukset Suomen sisällä ilman toimituskuluja.

HYALURONIHAPPO

Haluan ihoni näyttävän hyvälle ja herkistyneen ihon kanssa se voi joskus olla haastavaa. Niin ja en pane pahitteeksi myöskään sitä, että ihoni näyttäisi kimmoisammalta ja selviäisi kohtuudella näistä iän tuomista tekijöistä. Ryppyjä on ja eikä niistä niin vain pääse, kunhan entiset ei vauhdilla syvene ja uusia tulokkaita ei kiinnostaisi ottaa vastaan liian nopealla vauhdilla.

Sain siis valita testattavakseni Luontaistukun verkkokaupasta tuotteita, joista minulle voisi olla hyötyä. Valitsin tietysti Hyaluronihapon kapseleina, sillä tätähän yleensä markkinoidaan aikuisille naisille suunnatussa anti-age-kosmetiikassa ja se on ollut hyvin trendikästä jo jonkin aikaa. Nyt on aika testata millainen vaikutus on kapseleina nautittavalla hyaluronihapolla omalle iholleni.

Hyaluronihappo on luonnollinen soluissa esiintyvä sokerimolekyyli, oikeaa happoa se ei siis ole. Kun ikää tulee lisää, niin iho ei kykene enää tuottamaan riittävästi hyaluronihappoa. Tästä seuraa ihon vedensitomiskyvyn heikkeneminen. Nuorekas iho on muisto vain ja rypyt ja juonteet alkavat näkyä selvemmin iholla ja iho veltostuu. Tähän voi auttaa luontaistuotteena sisäisesti nautittava hyaluronitabletti, sillä sen on tarkoitus auttaa ihoa pysymään kosteana sisäisesti ja näin myös juonteet ja rypyt voivat tasoittua.

Muutaman viikon jälkeen ei voi tietenkään puhua suurista muutoksista, mutta iloisena olen huomannut, että iho näyttää tasaisemmalta, vaikka maskin pitäminen hiukan on haaste ja nenänseutu ei siitä pidä.

Mutta muuten iho tuntuu pehmeältä ja ainakaan en ole pongannut lisää ryppyjä. Tämä * ravintolisä vaikuttaa hyvälle ja testaus jatkuu, sillä tässä ei kannata hötkyillä. Hyaluronihapon käytöllä voi auttaa vaikkapa atooppisen ihon kosteuttamista ja olen kuullutkin tästä hyviä kokemuksia. Itsekin toivon lähinnä ihon kosteuden säilymistä ja näin se estäisi ihon punaisuuteen taipuvuutta.

BOSWELLIA SERRATA

Boswellia Serrata on puu Aasiassa ja se tuottaa mahlamaista nestettä, joka tuoksuu vahvalle. Kuivuttuaan se muuttuu pihkamaiseksi. Tämä uute tukee hengitysteiden ja ihon hyvinvointia. Lisäksi se voi auttaa myös niveliä, jos urheilee paljon tai on ikääntynyt ja nivelet ovat rasittuneet, vaikkapa töistä johtuen.

Täytyy muistaa, että * ravintolisä ei ole lääke, mutta siitä saattaa olla apua juuri näihin nivelvaivoihin. Kylmässä minun nivelrikosta kärsiviä sormiani pakottaa, varsinkin öisin, joten toivon tästä olevan apua näihin vaivoihin ja voisin kivutta neuloa ja näpertää käsitöiden parissa.

Boswellia Serrata kannattaa nauttia ruokailun yhteydessä. Tuntuu myös sopivan meikäläiselle, kun ei ole ollut mitään ongelmia vatsankaan kanssa. Nivelkipuihin tarvitsee varmasti pitemmän kuurin, mutta toiverikkaana ollaan.

B-12 VITAMIINI

Näissä ruuhkavuosissa ei ole ihme, että muisti pätkii, varsinkin huonosti nukutun yön jälkeen ja vireystilasta ei silloin edes kehtaa puhua. Öisin kun ei ole muuta tekemistä, kun vain pohtia omaa huonommuuttaan, tekemättä jääneitä töitä, vai teinköhän ne sittenkin, mutta huonosti kuitenkin, luulen ja tätä rataa. Huonosti nukutun yön jälkeen olo on kuin olisi ollut juhlimassa, mutta jos väsymistila vain jatkuu, asiaan on syytä kiinnittää huomiota.

Ihmeaineeksi kutsuttu B12-vitamiini edistää aineenvaihduntaa, virkistää aivotoimintaa ja mielialaa, ylläpitää keskushermoston terveyttä. B 12 vitamiinia saa vain eläinperäisestä ravinnosta, joten tämä on syytä huomioida, jos noudattaa kasvis-tai vegaanista ruokavaliota. Myös vanhuksilla B12 vitamiinin puutostiloja esiintyy yleisesti.

B12 vitamiinin ansioista aivojen ja keskushermoston toiminta paranee. Puutostilassa aivotoiminta hidastuu ja ihmisellä saattaa ilmetä oppimiseen tai muistiin liittyviä häiriöitä. Myös voimakas väsymistila ja masennusfiilis voi olla B 12 vitamiinin puutetta.

Halusin myös testata, miten paljon kehuttu B12 vitamiini auttaisi tässä ajoittain hyvinkin sumussa elämiseen. Olen jo huomannut pientä piristymistä ja suuntaa siihen, että skarppausta on tapahtunut. Edelleen kyllä tulee noita huonoja öitä, sillä olen stressaaja, vaikkei sitä minusta aina uskoisi, joka minut tuntee. Mutta se on se työ, kun saa aikaiseksi mokomaa. Nyt napsin vielä näitä ihmeaineita ja uskon niiden auttavan.

Oletko sinä käyttänyt luontaistuotteita? Millaisia kokemuksia sinulla on aiheesta?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *