Käsityöt

BABY PINK FEATHER

Baby pink feather on valmiina ja sehän sopii ihanasti juuri kevääseen. Neule on neulottu sekä yksinkertaisella Lamanan Modena langan ylellisellä cashmir langalla ja Anisian kid-mohairilla. Tätä kun oli aikaisemmin talvella tarjouksessa, niin sitä tuntuu riittävän. Neuloin silloin oranssin neuleen, jossa on myös kaverina tuota kid-mohairia ja se postaus löytyy täältä.

Modena on minulle uusi tuttavuus ja ohutta lankaa saa aikalailla tikuttaa, jotta se edes vähän edistyisi. Yhdistin nämä molemmat langat tuohon miehustan kaarrokkeeseen ja sain kivaa erilaista struktuuria neuleeseen. Tässä oli ajatuksena myös se, että neuleesta olisi tullut liiankin ohut, ilman tuota kid-mohairia. Haluan sitä pitää myös ihan ohuen topin kanssa ja nyt alla on silkkipaita, jossa on 3/4 osa hihat. Ne olivat hiukan hankalat, sillä ne meinaavat näkyä neuleen alta, joten kokeilu se oli tämäkin.

Neule on ihanan ilmava, suorastaan leijaileva eli hattaran ohut ja onhan sen värikin hiukan hattaraa muistuttava. Ristin tämän kuitenkin Baby Pink Feather -neuleeksi, sillä vaaleanpunainen höyhen siitä tuli mieleeni.

Ajattelin tämän neuleen kevään aurinkoisiin päiviin, farkkujen kanssa, suorien housujen ja hameen pariksi. Myös mekon päälle lämmittämään tämä olisi ihana kaveri. Tein siihen siksi hiukan liikkumavaraa ja tämä ei varmasti toimisi liian istuvana ja piukeena.

Seikkailimme miehen kanssa tänään Käpylässä etsimässä uusia kuvaustaustoja ja ainakin suloiset sävyt sieltä talojen seinustoilta löytyikin. Neule tuntui olevan juuri oikea valinta, sillä siinä ei tullut vilu eikä se ollut liian kuumakaan. Sopiva siis.

Tätä neuletta neuloessani ajatukset olivat niin keväässä ja nyt tänään se näytti kyllä hyvät puolensa. Kirkkaaseen auringonpaisteeseen loppui tämä meidän loma ja arki koittaa. Mutta mieli on hyvä, sillä onhan kevät ja uusia lomia tulossa.

Cashmir oli kyllä mukava tuttavuus ja uskon, ettei tämä jää viimeiseksi neulomukseni, sillä niin ihanalle se tuntuu päällä. Suosittelen, varsinkin jos olet herkästi kutiava.

Mikäli innostuit tästä mallista, niin se löytyy Ravelrystä. Suomeksi ja englanniksi pdf- muodossa. Linkki löytyy tästä.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *