Uncategorized

IHONHOITOA SILKKIHUNNULLA

Tuotteet pr-näytteitä

Ihonhoitoa silkkihunnulla, kuulostaa hassulle, mutta siltä se todella tuntuu, kun näitä ylellisiä Sensain tuotteita tuoksuttaa ja iholleen sivelee. Olenkin aikaisemmin kirjoitellut Sensain ylellisyydestä ja tuotteista, joita on ihana iholleen levittää ja tietää, ettei iho näistä harmistu.

Nyt Sensailta on jälleen tullut markkinoille uutuuksia. Toinen on Sensai Essence Day Veil. Anti-age-seerumi, joka on tarkoitettu päiväkäyttöön ja se levitetään iholle hoitotuotteiden jälkeen. Se suojaa ihoa auringon UV-säteiltä, antaen sille hehkua, kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Eli ihonhoitoa silkkihunnulla, sillä Sensai Essence Day Veil luo iholle tasaisen silkkihunnun ja se suojaa ihoa kuivumiselta ja niiltä auringon UV-säteiltä, joilla et halua ihoasi pilata. Hyalo-Mainte Complex ja Koishimaru Silk Royal™ vaikuttavat aineet toimivat iholla kirkastaen, tehden ihosta silkinpehmeän, kimmoisan ja luovat sille valon hehkua.

Seerumi on tavallaan samanlaista, kuin ihon oma rakenne. Ota kaksi painallusta kämmenelle ja painele se iholle, hoitotuotteiden päälle, juuri ennen meikin tekoa, antamaan iholle hehkua. Mikäli käytät aurinkosuojaa, niin laita se ennen seerumia. Tuotteessa itsessään on SPF 30 UVA/UV suoja

Olen aivan ihastunut tuotteeseen, sen tuoksuun ja ohueen koostumukseen, joka on kuitenkin täyteläistä, mutta helposti imeytyvää.

.

Toinen Sensain uusi tulokas on Sensai Silky Purifying Clear Gel Wash Clear, puhdistusgeeli. Tämä puhdistusgeeli on vaahtoamaton ja sopii ihon syväpuhdistamiseen. Kaikille ihotyypeille sopiva geeli, puhdistaa ihoa epäpuhtauksista, eikä se vahingoita ihoa. Skin Brilliance Technology- menetelmä auttaa puhdistamaan tukkeutuneet ihohuokoset epäpuhtauksista. Iho ei kuivu ja punaisuuskin häviää, koska siinä on rauhoittavia tekijöitä.

Gel Wash toimii hyvin kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä tuotteena, jossa ensin puhdistetaan ensimmäisen vaiheen puhdistustuotteella iholta meikki ja ihotalia. Puhdistus täydentyy Gel Washilla, jolla ihosta saadaan syväpuhdistettu liasta ja kuolleista ihosoluista. Se myös rauhoittaa ihon, sillä se on hellävarainen ja puhdistusgeelin pH on melkein sama kuin ihossa. Sensain tähtiraaka-aineena toimivat tässäkin geelissä Koishimaru Silk ja Ginseng-juuren uute.

Ota kaksi painallusta geeliä kämmeniin ja hiero se kosteille kasvoille ja kiinnitä huomiota nenänpieliin, leukaan ja otsaan, missä minulla ainakin tukkeumia saattaa esiintyä. Huuhtele vedellä ja jatka ihonhoitorituaalejasi. Tämä on yllättäen tuoksuton, mutta ei se haittaa, sillä tekee ihosta superpehmeän.

Ihonhoitoa silkkihunnulla ja ihosta tulee silkkinen. Kyllä se on mahdollista, kun näitä tuotteita käyttää.

Tästä Sensain syksyn upeasta tuotteesta olenkin kirjoittanut jo täällä, joten sinua saattaa kiinnostaa myös se.

Onko siellä Sensain faneja? Vai onko se jokin muu ihana ihonhoitotuote/ sarja, jota sinä suosit?

4 Comments

 • 1NALLEPUH

  Voi miten ihanilta nuo tuotteet kuulostikaan, kyllä voisin kokeilla kaikkia niitä. Ovat vain aika kalliita mutta ehkä niistä jotain voisi vaikka synttärilahjaksi toivoa. Varsinaista suosikki sarjaa ei ole mutta huomasin, että minulta löytyy clarinsin ja lumenen tuotteita aika paljon. Joten ehkä ne onkin suosikkejani😁 Mukavaa loppuviikkoa⚘

  • Minna

   No nämä ovat kyllä ihania tuotteita:) Muista kuitenkin, että nämä ovat tooodella riittoisia, sillä näitä ei tarvitse käyttää, kuin pieni pisara ja se jo riittää. Puolitin tuon geelin määrän esimerkiksi, kun testailin käyttöä ja se riitti, koska se ensimmäinen vaihe on se paksun meikin, lian ja ihotalin peseminen ja sitten tulee tuo geeli. Niin ja se saippua on aivan mielettömän kestävä. Herneenkokoinen pallero riittää ja tuubi on suhteellisen iso:)
   Clarins on minunkin top listoilla ihan kärkipäässä, joten hyvältä kuulostaa:) Sulle myös kivaa loppuviikkoa ja sitten on taas viikonloppu, jee:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *